Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anet, jestli spinis tak jed co nejdriv. Nez se zacnes otvirat. Vim ze porod zastavujou. A cim dyl budes cekat, tim to bude horsi. Pak uz ti nic nepomuze jak to bude moc rozjety…
@Anet.M Určitě jdi na kontrolu, špinit bys neměla. Ať to dobře dopadne!
@wery85 To vypíše doktor a odevzdá se to v práci…zbytek nevím, však nám to řeknou na gyndě.
Tak pak dej hnedka vědět jak jste dopadly holky
Budu na Vás moc myslet
Jinak jak jsi se ptala Lendulky na mateřskou, papír k ní Ti dá gynekolog a Ty ho jen odevzdáš vyplněný v práci. Jediné co si tam doplníš je, kdy sama chceš nastoupit na mateřskou, tak jsem to alespoň udělala já.
No tak to opravdu na nic nečekej! Budeme všechny držet pěstičky ![]()
Ahoj holky,
jsem tady nová… Jsem 32tt a mimi váží 2140g. ![]()
Včera jsem pořídila věci do porodnice, věcí pro mimi mám jen pár. ![]()
@leona2013 Ahojky, vítej mezi nás
Váhu má prcek super
Víš co čekáte, nebo se necháváte překvapit? A co kočárek, koupený?
Tak holky poslíčci na mě přišli… dosttala jsem infuzy a když mi řekli že je vše ok tak jsem šla domu. Jsem se tam hezky prospinkala a pomohlo mi to jsem hlavně v klidu, že ještě netrodím
@leona2013 ahojky. A kdy mas termin?
@Castellka to je jas, hned po tatinkovi a babicce budete prvni ![]()
Tak jsem dneska absolvovala hodku na nakup a uz zas mam kotniky jak konve, fuuj ![]()
@Anet.M píše:
Tak holky poslíčci na mě přišli… dosttala jsem infuzy a když mi řekli že je vše ok tak jsem šla domu. Jsem se tam hezky prospinkala a pomohlo mi to jsem hlavně v klidu, že ještě netrodím
Tak jsi se aspon vyspala poradne
hlavne ze jste ok
a co to spineni? Na to ti rekli co?
Termín mám 24. 8., ale asi to bude dříve. Jsem po IVF, čekám první mimi. A bude to kluk.
Kočárek koupím až po porodu…
@leona2013 jee, my mame 24. dr thej termin. Budeme mit slecnu. A mas ho vybranej, nebo jeste nevis?
Ještě nemám. Líbí se se mi značky Joolz, GB, Papiwi… Akorát jsou spíše do města. Chodím hodně do přírody, tak musí být i do terénu.
Už bych chtěla, aby bylo tak o měsíc později. Už se na mimi moc těším.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat