Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky já vás nestihla.
mě bylo 14 když mamka čekala bratra tak jsem se starala bylo to príma.
Včera jsem byla na kontrolu srdíčka ultrazvukem na kardiologii a pan doktor říkal, že ještě aspoň 3 týdny a pak už to bude v pohodě ![]()
Tak mi konečně včera dovezli kočárek
škoda jen, že jsem měla tak ošklivou migrénu… byla jsem jak zbitá. Tak si ho projezdím po bytě pořádně až dneska
A taky mi trochu opadly otoky nohou, po těch X dnech je to fakt příjemný ![]()
@Anet.M vzdycky je to prima, kdyz ho mas komu vratit ![]()
@Ketysek 3? Tak to je cajk, to uz bude za chvilu
@Castellka chceme videt ![]()
Holky kde mate kocarek? Ja u babicky, ale zahravam si s myslenkou, ze ho vezmu domu, ale bojim se
![]()
@wery85 my ho dáme k sestřenici, bydlí kousek od nás. Doma ho mít nechci. Nevím proč, ale zrovna s touhle pověrou si nechci zahrávat.
Já ho mám doma zaparkovaný v pokoji
vybalila jsem ho včera, tak ještě nevím kam ho dám, abych o něj pořád nezakopávala
Pověrčivá moc nejsem.
@Anet.M píše:
@LendulkaM A co ta ledvina. Máš ji jen okopanou? nebo co s ní máš?? To musí docela bolet. Mě takhle občas chytne kostrč- když většinou celý den uklízím. Nožičky mě bolí občas když dlouho chodím.
Já mám zvětšenou pravou ledvinu, tzv. dilatace ledviny. Od toho jak mi tam na ní tlačí děloha. Tak mě to pobolívá.
Holky. Uz se mi to blizi. V pondeli velkej UZ
tesim se jak maly decko
![]()
@wery85 No to věřím, jsem zvědavá na váhu
Já jdu na kontrolu v úterý, ale jen obyč. A už nastoupím na mateřskou, budu 34+0.
@LendulkaM jak je to s materskou? Doktor ti da na to nejaky lejstra nebo jak a kde se to zarizuje? Ja vubec nemam poneti… ![]()
Tak já mám kočárek v garáži u maminky… ale holky, já Vám asi začala trochu špinit a mám trochu bolesti… ještě počkám a kdyžtak jedu špatně mi není
ale jestli chce malinká už ven tyjo o měsíc dříve. zítra budu 35+0
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat