Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anet.M tak ted jsi me lehce utesila. Ja totiz cekala ze mi rekne tak lehce prez 2 kilca. Protoze vzdycky se drzela na spodni hranici na cm a ted najednou tak. Trochu sok
My jsme taky oba maly. Tak to asi bude po dedeckovi, ten ma 2 metry ![]()
Já jdu zítra takyyyyy… já budu 35+4 jdu naposled k doktorovi pak už do nemocnice… ![]()
@wery85 u nás se vedou diskuze o tom že by to mohlo být mého ex milence- ntakže hádky
já měla tatínka velikého a dědečka taky…
hl. je to orientační tohle vážení
@Anet.M píše:
@verca.vena My máme chatičku u Vůsí to musí být kousek tam je ti taaaakový klídeček a pohodička
Jé tak to je náhodička:-) Koukám na mapu kde Vůsí je…a je to od Milevska na druhou stranu než jsou Dobřemělice..ty jsou 2km od Přeštěnic ![]()
HOlky já bych to nějak neřešila prý jsou to jen odhadní hmotnosti
To mimi tam pak roste úplně po svém
Mé sestřenici řekli ke 4 kg a nakonec malej měl 3450Kg což si myslím že jde…
Jinak @Anet.M těžko říct kolik mimi má pupík vypadá malej ![]()
@verca.vena píše:
Jé tak to je náhodička:-) Koukám na mapu kde Vůsí je…a je to od Milevska na druhou stranu než jsou Dobřemělice..ty jsou 2km od Přeštěnic
tto okolí všechno tam je tak krásné. a máte to u vody?? já tam relaxuji u rybaření
@Anet.M Jéé, Tobě to sluší, takové hezké bříško a jsi hubeňoučká úplně
No, 3kg bych neřekla ![]()
@Anet.M píše:
tto okolí všechno tam je tak krásné. a máte to u vody?? já tam relaxuji u rybaření
Nene nemáme to u vody, ale v okolí je rybníček a potok tak tam chodím na procházky
Máme jen pole, louky a les
Koukala jsem na mapu tak vy to tam musíte moc pěkný…tam do těch míst jsme jezdili se koupat na Olešnou ![]()
@verca.vena moc to okolí tam neznám. přeci jen je to chatička přítele- z jeho rodiny.
Koupání tam není špatné, voda je čistá… byli jste třeba na Zvíkově. tam je to nádherné- tip na výlet. ![]()
My meme pak ještě chatičku v Úštěku.
@Anet.M Můžu se zeptat, přibrala jsi vůbec? Vypadá to, že Ti narostlo jen bříško
Mi jo ![]()
@Anet.M Tak to je hezké, to nebudeš mít ani co shazovat skoro
U mě to zatím vypadá, že budu po porodu hubenější ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat