Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky jak se vede? Mi je dnes blbě..po tom co se zase oteplilo se necítím nic moc. Sice nemám žádné otoky, ale mám ty nohy takové těžké. A trápí mě alergie a dneska mám i nějaký výtok. Teda pokud to není ta hlenová zátka ![]()
Co vy děvčata, jak se máte?
Já jsem proležela včera celý den. cítím se jak slon a sem hrozně unavená…
@Anet.M Já právě taky. Byla jsem u mamky na oběd a musela jsem si lehnout k ní do postele, jinak bych asi usla ve stoje už. Manžel si vzal teď dovču do úterka a tak na mě hned vybafnul co podnikneme…No já to vidím tak akorát na postel po obědě ![]()
Taky jsem uplne ko. Unavena, protivna na vsechny. Par facek bych dala sama sobe ![]()
Já jsem taky pěkná protivka, hlavně když mě začnou bolet záda ![]()
Holky přikládám vám fotečku z našeho pokojíčku. Pokud se vám chce, přihoďte také nějakou fotečku ![]()
@wery85 píše:
Tak mám za sebou i klasickou kontrolu u svýho doktora. Vynadal mi, že sem zase přibrala, že mám cukr v moči, zeptal se mě na poslíčky, ale že by se mi zmínil, žemám CS 2, to se nezmínil. Tak bych třeba aspoň mohlarodit dřív o malinkoAle coměteda zarazilo, tak mi řekl na další kontrolu za měsíc. Jak chodíte vy?
Mě se taky dr nezmínil že mám CS 1 jen mi to napsal do průkazky
Tak to je hodně divný že jdeš na další kontrolu až za měsíc to je nějáký divný ne? Já jdu na další utz za 3týdny takže 22.7 teď bysi posprávnu měla chodit na kontroly každých buď 3týdny nebo 14dní ne? Ke konci co týden. Já se vtěch doktorech opravdu nevyznám!!! ![]()
Ahoj děvčata, začínám se doma nudit, tak se k vám připojím jo?
Dneska jsem byla na předposlední kontrole u doktry jsem 35+0,za celé těhotenství žádné potíže nahoře mám 15 kilo z toho 5 za poslední 3 týdny
Příští týden jdu na poslední kontrolu a pak už do porodnice
Co čekáme nevíme, chceme překvápko ![]()
Všem vám přeju klidný porody a hodná miminka a hlavně pevný nervy do závěru ![]()
Hihi zatím nenakupujeme ![]()
Neutrální výbavičku máme nachystanou od synovečka, kočárek oranžovo-hnědý, což zvládnou taky oba, takže se jen těším na dokoupení pár věciček v té spravné barvě, až drobeček vykoukne ![]()
@Weriseekk23 dneska jsem zjistila, ze u naseho pana doktora se chodi jednou za mesic az do 36tt a pak po tydnu. A jeste kazdy tyden do nemocnice na ozvy. Ale ono lip. Beztak me akorat vzdycky nas… Kamaradka rodila v j35tt a mela 25kilo nahore. Budu na tom podobne. Mela cukr v moci a nikdy ji nevynadal, ze ma moc. Me vynada vzdycky.
@LendulkaM krasny to mas. My jeste poskladat postylky a taky bude hotovo.
@Hitule vitej. A jak ti je? Jak zvladas pocasi a tak?
@wery85 díky
v horku mám oteklé kotníky, a začínají mě občas bolet třísla a mám pocit jako když jedeš na dlouhý cyklo výlet na špatném sedle
Asi se mi to tam dole chystá k akci, ale není to zatím nic hroznýho a častýho. Asi bude hůř, ale těším se na to ![]()
@LendulkaM vážně moc pěkný
my zatím nemáme vymalováno, tak postýlku a ostatní nemám složené. Tuším že to dopadne tak, že odjedu do porodnice a manžel začne malovat a skládat ![]()
Ahojda holky
Jaký jste měly víkend? Copak jste dělaly? Nikdo neporodil?
![]()
@wery85 píše:
Ahojda holkyJaký jste měly víkend? Copak jste dělaly? Nikdo neporodil?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat