Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weriseekk23 Tak naši prckové jo, ale jsou tu holky co jsou třeba o 3 týdny víc než my. Mě by teda neva rodit o něco dřív. Už mě to těhulkování nějak přestává bavit a už bych měla malou radši u sebe. Mám krásných 22 kilo plus a už se sotva unesu, sotva lezu, jsem jak velryba ![]()
No já jsem asi do čtvrtka přemýšlela jak je možný, že bych měla 4 kilový díťátko a pak jsem přišla na to, že je to prostě kravina. Nemá po kom být taková, nejsme ani jeden velikej a měly jsme oba do třech a půl kilo. Takže už se zase těším rodit ![]()
A co vy dva? Jakpak se máte? ![]()
@wery85 píše:
@Weriseekk23 Tak naši prckové jo, ale jsou tu holky co jsou třeba o 3 týdny víc než my. Mě by teda neva rodit o něco dřív. Už mě to těhulkování nějak přestává bavit a už bych měla malou radši u sebe. Mám krásných 22 kilo plus a už se sotva unesu, sotva lezu, jsem jak velryba
No já jsem asi do čtvrtka přemýšlela jak je možný, že bych měla 4 kilový díťátko a pak jsem přišla na to, že je to prostě kravina. Nemá po kom být taková, nejsme ani jeden velikej a měly jsme oba do třech a půl kilo. Takže už se zase těším rodit
A co vy dva? Jakpak se máte?
Tak ty kilča navíc a dokonce 22kg ti nezávidím!!!
Když sem byla toho 1.7. na kontrole tak mi dr. zjistil že sem nepřibrala naopak 20g jsem shodila takže za celý těhu mám nahoře 12kg.Tak to jsme na tom stejně mě už to taky nebaví je to šílený!!!Taky bych chtěla mít už malýho pepíčka u sebe a nuňat ho
Nejhorší je to vždycky večer když si jdu lehnout vždycky mě tak chytnou nehorázně záda, že to kolikrát probrečím jak je to šílená bolest
Nikomu to nepřeju, nevím čím to může být že tak trpím zrovna na ty záda.
Ono je nejlepší počkat až se to narodí to teprve budeš vědět nna 100% kolik malinká váží ty ultrazvuky jsou tak nepřesný, že se an to člověk nemůže spoléhat.
Naštěstí ty kila nejsou moc tuku (jen trochu) ale voda tak to pak půjde rychle dolů… Akorát svoje kotníky už jsem skoro 2 měsíce neviděla
![]()
To mi povídej, nejradši bych ani spát nechodila. Bolí mě zas bolí stydká kost. Jediná možná poloha je na zádech a už mám tak otlačenou kostrč, že už i to bolí ![]()
A nezkoušela jsi třeba masáž? Je to fakt suprový… a je teda fakt, že záda jsou snad jediný co mě nebolí ![]()
Ahojky, mi se máme taky fajn v rámci možností..
ted jsem dopekla štrůdly jahodový a su naštvaná, všechny se mi rozlezly
to se mi ještě nikdy nestalo. já mám nahoře 8 kilo a doufám že už víc ani mít nebudu jinak se neunesu. zítra jedu do porodnice už na ozvy a sepsat nějaké papíry ohledně porodu, doufám že zrovinka nebudou mít plné porodní sály, ráda bych si to tam prohlédla ![]()
@sonka2 mňáám, štrůdlík
Mě se rozlízaj, když tam toho dám moc dovnitř…
Jaký papíry, jestli se můžu zeptat? Budeš rodit cisařem, nebo co se podepisuje???
![]()
@sonka2 určo dej info… u nás se nic takovýho nevypisuje (nebo o tom aspoň nevím). U nás až když přijedeš rodit, tak je to asi milion papírů. Třeba to chtěji mít jen připravený, aby se s tím pak nezdržovali…
Já už se táák, těším na ozvy. Zatím maličkou poslouchám doktorskýma sluchátka, ale to musí dobře ležet, aby to bylo slyšet ![]()
@wery85 je to možný že to chcou mít dopředu připravený, uvidíme ![]()
jé to může být taky pěkný poslouchat doktorskýma sluchátkama
já chci takýý ![]()
Ahojky…zatím vše ok, zítra budu 35+0 a jedu na kontrolu s ledvinou…Včera jsme byli na velké procházce, ale zvládla jsem to a nohy neotékají
Je dobré počasí
Holky hoďte sem nějaké fotečky, ať to tady ožije
Pokojíčky, postýlky, vaše pupíčky…
@wery85 píše:
Naštěstí ty kila nejsou moc tuku (jen trochu) ale voda tak to pak půjde rychle dolů… Akorát svoje kotníky už jsem skoro 2 měsíce neviděla![]()
To mi povídej, nejradši bych ani spát nechodila. Bolí mě zas bolí stydká kost. Jediná možná poloha je na zádech a už mám tak otlačenou kostrč, že už i to bolí
A nezkoušela jsi třeba masáž? Je to fakt suprový… a je teda fakt, že záda jsou snad jediný co mě nebolí
Tak to ti závidím že dokážeš ležet na zádech to já mám opačný záda ani náhodou jen na boky bohužel
To by mi tu masáž musel někdo udělat ale kdo když přítel je od rána do večera v práci
Naučím našeho maltézáčka masírovat ![]()
@sonka2 musis oloupit nejakyho doktora. Ja obrala tetinku ![]()
@LendulkaM vecer trochu zapozuju a pak dodam ![]()
@Weriseekk23 doprej si a zajdi k profi maserovi, je to fakt labuzo. Nekonecny labuzo ![]()
Tak jsme prave poskladali postylku do loznice. Fakt jsem se pobavila. Snad se to pod tou nasi cacorkou nerozpadne
A vecer bude druhy kolo s postylkou do obyvaku.
@Hitule píše:
Ahoj děvčata, začínám se doma nudit, tak se k vám připojím jo?
Dneska jsem byla na předposlední kontrole u doktry jsem 35+0,za celé těhotenství žádné potíže nahoře mám 15 kilo z toho 5 za poslední 3 týdnyPříští týden jdu na poslední kontrolu a pak už do porodnice
Co čekáme nevíme, chceme překvápko
Všem vám přeju klidný porody a hodná miminka a hlavně pevný nervy do závěru
Vítej Hitule,
také nosím naše zlatíčko = překvápko. Jsem 36+0…Zatím mám 9kg nahoře, ale poslední 14.dní 4kg…Také zatím žádné velké problémy kromě běžných nateklé nožky, občas bolest zad, vazy ![]()
@LendulkaM máš to moc pěkně nachystané..až povleču také sem dám fotečku ![]()
Ahojky holky zasílám aspoń foto od mé sestřenky s pupíkem ve 35.týdnu…papa
Ahoj mamky,
@LendulkaM fotečky dávat nebudu, jako velryba se nevejdu do objektivu ![]()
@verca.vena děkuju za přivítání a jsem ráda, že nejsme sami ![]()
@Weriseekk23 taky na zádech nemůžu spát a jak mi to chybí ![]()
Jinak mimi se mi v bříšku začíná pěkně šprndit, asi tam přestává být pohodlno ![]()
Hlavně když sedím tak vytrčí nejspíš zadek nebo nohu a tlačí dokud se nepohnu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat