Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1577
2.7.13 09:25

Tak jsem dorazila z gyndy a malý má 2300g a můj celkový hmotnostní přírustek jsou přesně 2kg od začátku těhu. Jinak vše je ok, ledvina je zvětšená furt stejně a další kontrola za 14 dní.
@sonka2 Také žádnou asistentku nemám :)
@wery85 Jo no, kontrola za měsíc je fakt divná teda, zvlášť teď k tomu konci 8o

• načítám...
1577
2.7.13 09:25

Jinak já pohyby cítím taky docela dost :lol: Malý se boulí do všech stran :dance:

• načítám...
364
2.7.13 10:11

To je zajímavé stou asistentkou, u nás na šumpersku je posílají automaticky, platí to pojištovna :) příjde jednou před porodem a dvakrát po porodu :)

• načítám...
389
2.7.13 14:15

AHojky holky, já o tom také četla ale nikoho mi automaticky neposlali to bych leda musela být sama aktivní a využít toho a stále bádám zda zavolat či ne u nás na táborsku je snad jen 1-2 pani co to dělají a prý často nestíhají ani ty 3 návštěvy po porodu, tak je to uvedené dle čeho se řídit:
 http://www.studio-brisko.com/poporod.html

Jinak pohyby cítím od začátku dost, teď se tam tak boulí sem tam :-) Jinak kamarádka čekala holčičku a ta se jen tak obas zavrtěla a vše je ok a malá je hodňoučká a zdravá :-)

• načítám...
364
2.7.13 14:31

Dneska u mě byla, dala mi seznam s výbavou, co na doma co do porodnice atd..jinak mi povídala o porodu jak co probíhá kdy odjet a tak..pak změřila tlak a poslouchala srdíčko malé :srdce:..potom se jí mám zase ozvat až přijedeme domů z porodnice :)
no stema pohybama doufám jen teda že máme pořádnou lenošku :D

• načítám...
320
2.7.13 21:03

Ahoj holky… Dnes mi doktor na kontrole řekl že má malinká :zed:

• načítám...
976
2.7.13 22:10

@Anet.M co má??

• načítám...
320
2.7.13 22:19

Ty jo nějak to vypadlo… 3200g

• načítám...
976
2.7.13 22:23

@Anet.M kolik jsi? Nase mala ma bez mala 2400 ve 32+2.

• načítám...
320
2.7.13 22:26

...

Jsem 35+2… to je uplně šílený

• načítám...
976
2.7.13 22:31

Neboj. Je to jen odhad. Jinak dnes jsem byla s kamaradkou na kafi. Jeji malej mel v den porodu odhad na cca 3500 a za par hodin venku mel 3020. Takze neboj, ono to tak horky nebude :hug:

• načítám...
320
2.7.13 22:34

Woooow tak super děkuji.. to jsi ě uklidnila, že bych se svou váhou rodila 4 kilové dítě

• načítám...
976
2.7.13 22:44

No me by to pripadne hrozilo taky. Ono se to pocita jak ma veliuy kosti a tak. Takze mimis muze byt hubenej, dlouhy ruce a nohy, nebo o neco vetsi hlavinku, nebo doktor klikne kousek vedle a sup uz ma o 300 vic. Jsem tu vcera procitala i nejaky starsi diskuze a zjistila jsem ze tak z 98% se odhaduje vic nez pak prcek vazi.
Jako taky si moc nedovedu predstavit rodit 4 kila :nevim:

• načítám...
320
2.7.13 23:02

To já taky ne… on mi teda dnas vysvětloval že ty přístroje nejsou uplně přesný a některé nadměřují a některé naopak… prý hodně záleží na značce a kde se vyrábí. každopádně jsem se ptala co by mi doporučil a byl jednoznačně pro císaře… takových komplikací které mužou být u normálního porodu- to je šílený.
:nevim:

• načítám...
976
3.7.13 01:20

Hele a oni ty mimina taky nerostou kazdy tyden stejne. Treba uz nebude tolik rust. Urco ti budou jeste mimiska merit, ne? Tak ti nameri na jinym pristroji min…
No ja si ty komplikace proste nepripoustim. Mam zdravotku a gyndu jsme mely jako samostatnej predmet. Kdybych se mela bat toho co by se pri porodu. Tak v zivote nesexuju, abych nahodou nenasla // :mrgreen:
Neboj, urco to bude ok. Hlavne zadny stresy, at to nemas jeste horsi :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí