Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
329
11.7.13 09:50

Já mám v podstatě to samé co Ty, třeba dnes v noci jsme dostala docela silné křeče do podbřišku ale trvaly jen chvilku, tak jsem tomu nevěnovala moc pozornosti. Jinak mě břicho začlo tento týden také trochu tvrdnout, není to nic strašného, včera se mi to stalo „jen“ jednou, ale docela mě to vylekalo. Nevíte co znamená? Ta moje šamanka veterinářka mi to jaksi nevysvětlila…resp. asi jsem to od ní dostatečně nepochopila. :think:

• načítám...
976
11.7.13 10:06

No me boli uz od 3h a porad stejne. Tak si zkusim dat teplou sprchu a snad to prejde. Me tvrdne taky a doktor mi k tomu nic nerekl. Tak jsem vyguglila ze je to normal ze deloha trenuje na porod. :think:

• načítám...
329
11.7.13 11:12

No jo, poslíci jsou trenéři na porod, ale že by trvali tak dlouho? Zkus tu sprchu a když to nepřejde tak šupej k doktorovi ať Vás omrkne, aby jste byly OK :kytka:

• načítám...
976
11.7.13 11:18

Tak púo sprše trochu lepší… Minule mě to taky trvalo celý dopoledne a pak s pauzama až do pondělka.. Vždycky se to střídá několik hodin klidu a několik hodin pobolívání a doktor mi řekl, že ok a jediné co tak CS 2. Počkám do odpoledne a kdyžtak navečer zajedu na pohotovost, teď by mě vezl tchán a to se mi fakt nechce mu něco vysvětlovat :nevim:

• načítám...
329
11.7.13 11:26

No uvidíš, zase na druhou stranu, když už s tím máš zkušenosti a doktor řekl, že je to v pořádku, tak bych asi tolik neplašila. Uvidíš odpo :-)

• načítám...
976
11.7.13 11:30

Však já neplaším… mě by akporát zajímalo, jestli tohle jako mají být poslíci :lol: :mrgreen:

• načítám...
976
11.7.13 11:30

Co dneska vaříš??

• načítám...
329
11.7.13 11:38

Tak to klobouk dolů, já bych byla na nervy co se to děje :D Dneska dělám kuřecí prsíčka se zeleninou a rýží :-) a co Ty?

• načítám...
976
11.7.13 11:44

To jsem byla poprvé… Teďka počkám v klídku do večera, nacpu se magnézkem a uvidím… Já se snažím se nestresovat. Zítra budem 34+ a to už se u nás v nemocnici rodí a nemuseli by jsme do Brna na neotalogii… Říkám si, že to stejně bude jak má být a jestli se má narodit dřív, tak stejně s tím nic nenadělám ani to nijak nezabrzdím :(

U nás taky kuřecí… ale nudličky ve smetanové omáčce s brokolící a širokýma nudlema, co si nemůžu nikdy vzpomenout jak se jim italsky říká :oops: :mrgreen:

• načítám...
976
11.7.13 11:52

Už to mám… tagliatele :zed: :mrgreen:

• načítám...
364
11.7.13 12:51

Ahojte, taky by mě zajímalo jak vypadají ti poslíci, mě totiž vůbec nic není, nebo nevím jestli si to nepřipouštím :lol: ale porád se cítím v pohodě, vubec bych neřekla že mám za tři týdny rodit :) krom trochu oteklých nožek je mi hej :)
holky vyrostly vám prsa? mě vůbec ne, dokonce mi kamarádka řekla že se jí zdá že je mám menší :think: tak mám docela strach abych mela vůbec nejaký mlíko, nerada bych šla hned na sunar :(
Jinak u nás máme dnes rizoto, také z kuřecího masíčka :D

• načítám...
329
11.7.13 12:57

@wery85

sakra to zní dobře! To si budu muset taky udělat :) Já dělala naposledy smetanovo - hříbkovou omáčku s nočkama, ale nakonec jsem to jedla jen já…doma jsou všichni rozmlsaní až to hezké není.

• načítám...
329
11.7.13 12:59

@sonka2

Já si taky nepřipadám že bych měla za pár týdnů rodit. Jak říkáš, krom oteklých nohou žádné neduhy. Mě se tedy prsa zvětšily, ale není to žádný zázrak, o tom vypovídá i reakce mé drahé polovičky, která prohlásila, že čekala nějaké extra mlíkárny :lol: určitě mléko mít budeš, teče Ti kolostrum? Já jsem se onehdá rozčílila u televizních novin a měla jsem mokrou košili :-D

• načítám...
976
11.7.13 13:01

Kuřeci je dnešni hit č. 1 :mrgreen: Já teda ještě nezačala vařit, už mám za sebou druhou sprchu a jestli to nepřejde tak už asi začnu jančit 8o :oops:

@sonka2 neboj, mlíko není o velikosti. Kamarádka měla vel. A během těhu tak A+ malýmu je 3 a půl měsíce a kojí o106. Jina má 5 a kojila i z cestou tak 2 týdny…
Já teda z B přešla na C a docela mi překáží, jak jsem zvyklá na malý :mrgreen:

• načítám...
976
11.7.13 13:07

@Castellka Tý jo, tak to bych si dala… Hm… :potlesk:
Jinak u mě sem tam kapka, jinak zatím nic moc a jediě dobře… ještě tohle hlídat… :zed:
Ale je vtipný jak to u tebe reaguje. Jinak teda ne že bych se ti chtěla smát, ale fakt jsem se zasmála :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+