Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
320
1.7.13 16:29

Tak to je pozitivní… :mrgreen: já před tím tančila čemuž se asi už věnovat nebudu… na to ani nebude čas…

• načítám...
719
1.7.13 17:55

@Anet.M moc hezké bříško :). S váhou mimča, co ti řekne doktor, se nestresuj. Kamarádka měla pupek, jak kdyby měla rodit dvojčata - a nakonec měla mimčo sotva 2,8kg. A to ji doktoři strašili císařem a čtyřkilovým miminem :D. Jen jí prostě narostlo bříško víc… :). Já jsem teď 34.tt a už cca měsíc a něco mám furt stejný obvod i stejnou váhu… uvidíme, co se ještě nastřádá za ten měsíc do porodu :)

• načítám...
976
1.7.13 19:31

Tak mám za sebou i klasickou kontrolu u svýho doktora. Vynadal mi, že sem zase přibrala, že mám cukr v moči, zeptal se mě na poslíčky, ale že by se mi zmínil, žemám CS 2, to se nezmínil. Tak bych třeba aspoň mohlarodit dřív o malinko :dance: Ale coměteda zarazilo, tak mi řekl na další kontrolu za měsíc. Jak chodíte vy?

• načítám...
1577
1.7.13 19:48

@wery85 Za měsíc? 8o 8o Teď by se mělo chodit co 14 dní už ne? Hm..

• načítám...
320
1.7.13 19:50

@wery85 To je zvláštní. Mě to do prukazky nepíše- to hrdlo ale vždycky mi to řekne a když blbé tak šup do nemocnice. Celé těhotenství jsem chodila po 3 týdnech a od 31tt chodím po 14ti dnech a zítra jdu k němu naposled pak mě prý čekají prohlídky po týdnu v nemocnici…Ale myslím si, že dneska jsou všichni lékaři dost opatrní, protože dětí je málo tak si je opečovávají. možná mají každý jiné taktiky… mnooo nevím mno jak jinak si to vysvětlit.
@Rachael Já si myslím, že je to vše jen orientační… já si počkám až c ze mě vyleze za obluďátko :andel:

• načítám...
320
1.7.13 19:51

Jak vypadá ta hlenová zátka

• načítám...
719
1.7.13 20:04

@Anet.M mělo by to být něco jako výtok, ale trošku hustější a může v tom být i troška krve… co jsem tak četla :)
@wery85 já jdu v půlce příštího týdne skoro po 4 týdnech, protože paní doktorka si naordinovala dovolenou :D

• načítám...
389
1.7.13 20:20

@Anet.M joo tak tak to pak budeme mít co prozkoumávat s kočárkem :-) Jinak ano ano Zvíkov znám velice dobře, bratranec tam měl svatbu a je to tam moc nádherné :-)

• načítám...
320
1.7.13 20:22

Aha tak to mi možná už vytekl…ou- CO TO ZNAMENÁ??
Moje dětská doktorka má volno celý červenec- tak sem zvědavá co budu dělat když se narodíme dříve

• načítám...
389
1.7.13 20:25
@wery85 píše:
Tak mám za sebou i klasickou kontrolu u svýho doktora. Vynadal mi, že sem zase přibrala, že mám cukr v moči, zeptal se mě na poslíčky, ale že by se mi zmínil, žemám CS 2, to se nezmínil. Tak bych třeba aspoň mohlarodit dřív o malinko :dance: Ale coměteda zarazilo, tak mi řekl na další kontrolu za měsíc. Jak chodíte vy?

hm, tak to je divný..mělo by se chodit za 14.dní a pak za týden…

• načítám...
364
1.7.13 20:38

Ahojte holky, po dlouhe době vstupuji do diskuze, doufám že nevadí :)ted jsem 35+2tt, na kontroly chodím už každý týden, předtím co 14 dní..na malou se už strašně těšíme, výbavičku už máme kompletní :lol: jsem zvědavá kolik malá váží, doktor mi to neříká prý až mě předá nemocnici tak tam budou vázit, nicméně říkal že nevipadá moc velice, tak se strachuju jestli je vše v pořádku..holky jak to máte s pohybma? já sice cítím ale hodně málo, a spíš hlavně večer..jsem stoho nervozní :zed:

• načítám...
976
1.7.13 20:44

Jakmile porodim, prechazim jinam. Protoze na takovouhle peci nepeci se mu muzu z vysoka :cert:
Se tam za dva tri tydny stavim ze mi neco je a bude :think: :lol:

• načítám...
320
1.7.13 20:52

@wery85 Možná by bylo lepší jít třeba hned do nemocnice pak na kontrolu po 14ti dnech a říct jim že ti lékař řekl že máš přijít až za tolik a tolik ale že ti to přijde divný… a oni si tě rovnou vemou pod křídla tam.
@sonka2 Ahojky
Já cítím pohyby skoro pořád malinká je hrozně čilá asi tanečnice po mamince :D a fotbalistka po tatkovi. A lékař ti řekl že je vše v pohodě?? Jestli jo tak bych se nebála máš jen lenošku :mrgreen:

• načítám...
364
1.7.13 21:00

Jojo říkal že je všecko dobrý, ale i tak sem stoho nesvá..no já ji to pořád říkám že je to malej lenoch :lol: zítra mě čeká návštěva porodní asistentky tak jsem zvědavá co se dozvím a hlavně zda mi ješte něco chybí na dokoupení..a těším se až uslyším malé srdíčko, bude mě doma i poslouchat :D chodí k vám taky takové asistentky? ja sem docela koukala že někdo přijde..

• načítám...
320
1.7.13 21:29

@sonka2 nene já žádnou asistentku nemám. ale srdíčko posloucháme každou poradnu

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital