Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No to mi povidej. Taky jaych to uz brala. Ale uz se nam to krati. Ja se uklidnuju tim, ze treba aspon prijde o chvili drit
3. srpna jdem na svatbu, tak ji trosku naklepu a treba pujde
Jinak ja uz mam nachystano vsechno, uz jen postylku sesroubovat. Poslednich par tydnu budu tegetit u nasich, protoze chci rodit tam z domu bych to mela do porodnice hodinu. Navic pritel jezdi s kamionem, tak by se mnou sla asi mamca k porodu…
@Anet.M píše:
Tak holky poslíčci na mě přišli… dosttala jsem infuzy a když mi řekli že je vše ok tak jsem šla domu. Jsem se tam hezky prospinkala a pomohlo mi to jsem hlavně v klidu, že ještě netrodím
tak to je dobře, že to dopadlo takhle…a také mě zajímá co ti řekli na to špinění? Pěkně odpočívej ať tam mimi ještě chvilku je ![]()
@leona2013 A jak se chlapeček bude jmenovat? My čekáme 13.8. Kristiánka ![]()
Hele holky, nezdá se vám, že čím dýl jsme těhotný, tím víc se to vleče??? Mě teda jo
![]()
@wery85 tak mě se naopak zdá, že to hrozně utíká
Ale teď mám posledních 6.týdnů a ty se mi asi povlečou ![]()
@verca.vena Mě se to právě začalo vlíct od 30 týdne. Začalo mě všechno bolet, ležet nemůžu, sedět nemůžu, stát nemůžu jak mě bolí stydká kost… A jsem teprve 32+0 dneska. Ale odpo jdu natřít postýlku druhou vrstvou, tak tím zaplácnu až do večera ![]()
Příspěvek upraven 29.06.13 v 16:02
Prý je to normální a muže se to stávat. je to jen výtok…
Co děláte takhle o víkendu?
Já odpočívám, jak mi nakázali. prostě klid, žádný stres a žádná práce… takže relaxuji
@Anet.M jako bych slyšela svýho doktora: „to je normální“! A jak mám pak poznat, že rodím, když je všechno normální ![]()
Já jsem dopoledne vařila a mezi tím ležela, protože mě bolelo břicho. Po obědě jsem šla natřít postýlku, co budeme mít v obýváku a teď jsem skončila. Dám si asi spršku a půjdu se natáhnout, protože mě bolí pro změnu záda
![]()
Co jste měli dnes k obědu?
Ahojky holky…tak my jsme dnes měli rajskou a vařené hovězí, bych se po něm umlátila. Po obídku jsem si chvíli lehla a šli jsme na velkou procházku po našich krásných horečkách…no a jsem k. o. Posílám aktuální fotečku nás dvou ![]()
Super program dámy. my jsme se byli projít do cykloservisu a pak jel přítel na kolo. já odpočívám. k obědu jsem dělala lehce osmahlou zeleninku- cuketku, česneka papričku se špagetkama. Je to rychlý jednohduchý a lehký.
Taď přijel z kola tak jsem mu zapekla bagetu s nivou a zeleninou a lehnul
je jak mrtvola ![]()
Rajskou… mnamka tu bych si taky dala
@LendulkaM Pěkný pupík máš, my ho máme uplně jinak chtěla jsem taky poslat aktuální foto ale pogužel přítel usnul a iphon má v kapse..
Na jakou barvu si natírala postýllku…nevadí když vdechuješ ty barvy???
@LendulkaM hezkej pupik
taky musim nejake foto poridit… ![]()
@Anet.M je to stredne hneda… Me neprislo, zeby to nejak smrdelo. Navic jsem mela natirala u otevreneho okna a byly otevrene dvere, aby byl pruvanek.
@Anet.M píše:
Ahojky dámy, tqak co výbavička už máte všecho?? já už i vyžehleno. a už mám šílený strach z porodu. už máte boesti?? a co otoky?? jak se cítíte??
Ahojky tak výbavičku už mám kompletní jen dokoupit plínky a kosmetiku pro malýho a je to jinak taky žehlím a peru už abych to měla všechno hotový
Je to docela záhul stěma mýma zádama, vždycky když jdu uklízet tak dělám vše na etapy vytřu jednu místnost jdu si sednout
,umyju nádobí jdu si lehnout ![]()
@Weriseekk23 píše:
Ahojky tak výbavičku už mám kompletní jen dokoupit plínky a kosmetiku pro malýho a je to jinak taky žehlím a peru už abych to měla všechno hotovýJe to docela záhul stěma mýma zádama, vždycky když jdu uklízet tak dělám vše na etapy vytřu jednu místnost jdu si sednout
,umyju nádobí jdu si lehnout
a najednou je večer a já jsem zjistila, že jsem vlastně nic neudělala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat