Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
976
28.6.13 14:03

No to mi povidej. Taky jaych to uz brala. Ale uz se nam to krati. Ja se uklidnuju tim, ze treba aspon prijde o chvili drit :lol: 3. srpna jdem na svatbu, tak ji trosku naklepu a treba pujde :oops: :lol: Jinak ja uz mam nachystano vsechno, uz jen postylku sesroubovat. Poslednich par tydnu budu tegetit u nasich, protoze chci rodit tam z domu bych to mela do porodnice hodinu. Navic pritel jezdi s kamionem, tak by se mnou sla asi mamca k porodu…

• načítám...
389
28.6.13 15:39
@Anet.M píše:
Tak holky poslíčci na mě přišli… dosttala jsem infuzy a když mi řekli že je vše ok tak jsem šla domu. Jsem se tam hezky prospinkala a pomohlo mi to jsem hlavně v klidu, že ještě netrodím

tak to je dobře, že to dopadlo takhle…a také mě zajímá co ti řekli na to špinění? Pěkně odpočívej ať tam mimi ještě chvilku je :-)

• načítám...
1577
28.6.13 15:41

@leona2013 A jak se chlapeček bude jmenovat? My čekáme 13.8. Kristiánka :srdce:

• načítám...
976
28.6.13 19:29

Hele holky, nezdá se vám, že čím dýl jsme těhotný, tím víc se to vleče??? Mě teda jo :zed: :lol:

• načítám...
389
29.6.13 08:51

@wery85 tak mě se naopak zdá, že to hrozně utíká :-) Ale teď mám posledních 6.týdnů a ty se mi asi povlečou :-)

• načítám...
976
29.6.13 09:05

@verca.vena Mě se to právě začalo vlíct od 30 týdne. Začalo mě všechno bolet, ležet nemůžu, sedět nemůžu, stát nemůžu jak mě bolí stydká kost… A jsem teprve 32+0 dneska. Ale odpo jdu natřít postýlku druhou vrstvou, tak tím zaplácnu až do večera :dance:

Příspěvek upraven 29.06.13 v 16:02

• načítám...
320
29.6.13 13:39

Prý je to normální a muže se to stávat. je to jen výtok…
Co děláte takhle o víkendu?
Já odpočívám, jak mi nakázali. prostě klid, žádný stres a žádná práce… takže relaxuji

• načítám...
976
29.6.13 16:06

@Anet.M jako bych slyšela svýho doktora: „to je normální“! A jak mám pak poznat, že rodím, když je všechno normální :nevim:
Já jsem dopoledne vařila a mezi tím ležela, protože mě bolelo břicho. Po obědě jsem šla natřít postýlku, co budeme mít v obýváku a teď jsem skončila. Dám si asi spršku a půjdu se natáhnout, protože mě bolí pro změnu záda :mrgreen: :zed:
Co jste měli dnes k obědu?

• načítám...
1577
29.6.13 16:50

Ahojky holky…tak my jsme dnes měli rajskou a vařené hovězí, bych se po něm umlátila. Po obídku jsem si chvíli lehla a šli jsme na velkou procházku po našich krásných horečkách…no a jsem k. o. Posílám aktuální fotečku nás dvou :lol:

• načítám...
320
29.6.13 18:05

Super program dámy. my jsme se byli projít do cykloservisu a pak jel přítel na kolo. já odpočívám. k obědu jsem dělala lehce osmahlou zeleninku- cuketku, česneka papričku se špagetkama. Je to rychlý jednohduchý a lehký.
Taď přijel z kola tak jsem mu zapekla bagetu s nivou a zeleninou a lehnul :D je jak mrtvola :D
Rajskou… mnamka tu bych si taky dala

• načítám...
320
29.6.13 18:13

@LendulkaM Pěkný pupík máš, my ho máme uplně jinak chtěla jsem taky poslat aktuální foto ale pogužel přítel usnul a iphon má v kapse..

• načítám...
320
29.6.13 18:14

Na jakou barvu si natírala postýllku…nevadí když vdechuješ ty barvy???

• načítám...
976
29.6.13 19:59

@LendulkaM hezkej pupik :palec: taky musim nejake foto poridit… :think:

@Anet.M je to stredne hneda… Me neprislo, zeby to nejak smrdelo. Navic jsem mela natirala u otevreneho okna a byly otevrene dvere, aby byl pruvanek.

• načítám...
30.6.13 15:41
@Anet.M píše:
Ahojky dámy, tqak co výbavička už máte všecho?? já už i vyžehleno. a už mám šílený strach z porodu. už máte boesti?? a co otoky?? jak se cítíte??

Ahojky tak výbavičku už mám kompletní jen dokoupit plínky a kosmetiku pro malýho a je to jinak taky žehlím a peru už abych to měla všechno hotový :lol: Je to docela záhul stěma mýma zádama, vždycky když jdu uklízet tak dělám vše na etapy vytřu jednu místnost jdu si sednout :lol:,umyju nádobí jdu si lehnout :D

• načítám...
976
30.6.13 16:21
@Weriseekk23 píše:
Ahojky tak výbavičku už mám kompletní jen dokoupit plínky a kosmetiku pro malýho a je to jinak taky žehlím a peru už abych to měla všechno hotový :lol: Je to docela záhul stěma mýma zádama, vždycky když jdu uklízet tak dělám vše na etapy vytřu jednu místnost jdu si sednout :lol:,umyju nádobí jdu si lehnout :D

a najednou je večer a já jsem zjistila, že jsem vlastně nic neudělala :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí