Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
389
30.6.13 19:53

Ahojky holky,

my jsme měli relax víkend a dnes celý den na chajdě a oběd jsme grilovali: steak z krkovice, hermelíny a zelenina :-) Jinak jsem dnes zjistila, že se už také pronesu přijde mi že pupík mi roste každou minutu :-) Jsme tak nějak na chajdě tohle přenesla, tohle vyplela atd. a jsem celkem uchozená a unavená :-)
@LendulkaM : moc hezký pupík moc ti to sluší :-)

@Anet.M : jé tak děkuji za odpověď já jen abych věděla kdy mě něco takovýho potkalo co čekat…jinak holky nevíte co znamená CS v těhu průkazce? Já tam měl vždy 0 a teď mi tam v pátek napsala 1…Je možný že je to o hrdle? a že jsem na 1 otevřená?

• načítám...
320
30.6.13 21:38

@Weriseekk23 s tím uklízením to ani jinak nejde, ale já nevytíram… u toho mě tak bolí bříško, že prostěhold zametám každý den a hold nemmám uplně podlahu jak v alkronu, ale ono to ještě vydrží.
@wery85 mno jasně, jen jsem myslela jestli ty výpary nevadí mimískovi… já nevím, snad ne, no.

holky plodová voda odtéká najednou, nebo se muže stát že poodtéká

• načítám...
976
1.7.13 01:21

@verca.vena je to stav cipku. Trochu se ti zkratil. Ale s takovymhle nalezem muzes klidne prenaset. Zalezi jestli to bude postupovat. Ale z tohohle zadnou paniku ;-)

@Anet.M to asi muze skodit, ale to bych to musela fetovat denne, za dve hodky v pruvanku se nic nestane ;-):-D

Tak dneska na me myslete holky, v 9h na velky ultrazvuk k cizimu doktorovi a odpoledne k mojemu, protoze me boli od soboty v podbrisku a asi mi minuly tyden odesla hlenouva zatka, nebo co to bylo :-( to je poprve za cele tehu co se tam bojim trochu jit :-(

Dost casto pisu z mobilu, jako treba ted, takze se omlouvam za diakritiku a pripadne chyby a preklepy :-D

• načítám...
976
1.7.13 02:21

Holky jakou mate tchyni? Ta moje (je to teda jen tchanova manzelka, neni to pritelova mamka) je pekna svinucha (pardon). Chteli jsme dat nasi berusce jmeno Adelka. Vcera na grilovacce to asi 3× vyslovila a tak hnusne, ze mi to snad znechutila :cert: Nic zlejsiho nez je ona jsem snad v zivote nepotkala :poblion: O male si mysli, ze ji mam buhvi s kym a jeste to vsude rozhlasuje, ze neni jeho… Nesnasi me, skoro mi ani neodpovi na pozdrav. Baba jedna jedovata. Grrr :cert:

• načítám...
320
1.7.13 07:33

@verca.vena Taky vždycky na chatě grilujeme. kam jezdíte na chatičku?? Miluju grilované masíčko a grilovanou zeleninku. snažím se tam relaxovat ale ne vždy to tam uplně jde.

Oprsvdu bychom měli tuto diskuzy přejmenoovat, já jdu k doktorovi zítra a pak tradá počítam zase do nemocnice, protože mi tak spadlo bříško.
S tou hlenovou zádkou, ze mě totiž poslední týden odteká ve velkém množství taky nějaká tekutina. nevm co to vubec je.
@wery85 S tchýněma je to vždycky divný, ta moje je teda relativně v pohodě akorát má kecy na mě že je synáček tlustej. tak ji vždy řeknu, že s ním ona nežije a mě se to líbí. :mrgreen: přeci nebude hladovět chudáček :poblion:
Adelka je moc hezké jmeno a je to tvje holčička at si políbí :srdce: jí bys se taky asi nelíbilo kdby ji někdo znechucoval jmeno svých dětí-jestli nějaký má- důra jedna :andel: ÚÚÚÚÚplně ji ignoruj jestli můžeš :jazyk:

A palečky držííííím :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
389
1.7.13 08:02

@wery85

děkuji za odpověď :-) No přenášet by se mi moc nechtělo :-) Tak vidím co se dozvím 17.7. jdu déle protože má Dr. dovču…Máme tu kamarády z Islandu a ti odlétají 7.8. tak by chtěli stihnout mimi(asi i hlavně zapíjení:-D) pač pak zase přiletí za rok…Já mám termín 5.8. tak uvidím…

Jinak na tebe myslím co a jak dnes na těch kontrolách..neboj bude to určo v pořádku..no uvidíš co se dozvíš také by mě zajímalo jak taková hlenová zátka vypadá a kdy může odejít…Mě také celý víkend pobolívá v podbřišku, ale myslím že to jsou vazy a ta hlavička mimina protože to není nijak pravidelné…
A jméno Adélka je nádherné na tchýni prď tu si holt nevvybereš…Moje není zrovna nejlepší, ale ted co čekáme mimi tak se to lepší…

@Anet.M
Máme chatu od Tábora cca 30km u Milevska v rodné vesnici mojí babči Dobřemělice a ta má asi tak 50 obyvatel takže je to super relax..jen ptáci, zvěř a občas letadlo :-)

• načítám...
320
1.7.13 08:12

@verca.vena My máme chatičku u Vůsí to musí být kousek tam je ti taaaakový klídeček a pohodička

• načítám...
1577
1.7.13 09:49

Já mám sice tchýni super, ale opravdu mě může nas…, když někdo nedokáže akceptovat jméno miminka, které se člověk rozhodne dát a hned to musí náležitě okomentovat. Ať už je to od tchýně nebo od někoho jiného. U nás má Kristián velký úspěch, ale jedna moje kamarádka té se úplně skřivila huba nad jménem Kristián, jestli nechci dát nějaké jiné prý, že jak mu jako budeme říkat. Že lepší by byl Kryštof, ať nad tím ještě popřemýšlím…No fakt někteří si do huby nevidí :cert:
Jinak já jsem zatím v pohodě, jen to časté čůrání mi leze na nervy, ale kdyby nic horšího…A také mám pocit, že to bříško roste z minuty na minutu :lol:

• načítám...
320
1.7.13 09:53

Jako holky já včera přišla domu a lehla jsem jen od 9 hodin do 11 jsem byla na záchodě 10 krát- přítel si ze mě děal legraci… a když jsme šli spát dal mi k posteli lahev s vodou, kdybych prý měla žízen…blbec :jazyk:

• načítám...
976
1.7.13 10:01

Tak mame za sebou prvniho doktora. Mame odhad ve 32+2 jako by jsme byly 33+2 a ma 2371g. Brecim jak zelva a poprve se bojim rodit. Me to prijde strasne moc a jestli doroste na 4 kila tak to nevim, jestli dam :,(

• načítám...
1577
1.7.13 10:10

@Anet.M :lol: :lol: :lol: Mi manžel říká, že nemám tolik pít, ať nechodím furt čůrat. Jenže když ono to tam prostě tlačí no. Navíc kvůli té ledvině mám dodržovat pitný režim :palec:

• načítám...
320
1.7.13 10:10

@wery85 nebul… je tokrásný, mimík ti prospívá. mě doktor ve 33+2 řekl že má 2980g. :mrgreen: já myslela že se po… :poblion: s přítelem máme 160cm oba.

• načítám...
320
1.7.13 10:11

@LendulkaM no jasný pít musíš- jinak to nejde ale pak hold :zed:

• načítám...
320
1.7.13 10:12

@wery85 hl. je že je zdraví mimísek :kytka:

• načítám...
1577
1.7.13 10:13

@wery85 To víš že dáš! Přesně jak píše Anet, hlavně že mimi prospívá! Já zítra jdu na ko, tak mu řeknu ať malého taky zváží a pisnu. Zítra budu přesně 34+0.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+