Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
976
26.6.13 17:00

@Anet.M @Castellka čau holky :mavam:
@Castellka věř mi, že se doma nudit nebudeš. Jáuž jsem doma od 9tt a ještě jsem se nudit nestihla :nevim:
@Anet.M tak jak ti je dneska?

• načítám...
320
27.6.13 06:57

@wery85 Děkuji za optání. je mi celkem fajn, ale ta noc… to je hrozný jsem jak čurací panenka. byla jsem pětkrát čůrat a od jedné hodiny jsem zase koukala do stropu. takže se válim na gauči a odpočívám. protože přítel se taky kvuli mě moc nevyspal. tak ho nechávám samotného trochu dospat. Co vy holky jak se cítíte. DNESKA NEPRŠÍ :D
od 9tt? týýýýjo to je taky doba. takže přípravy si měla taky na háku.

• načítám...
320
27.6.13 06:59

Mimísek je od rána nějaký živý… :D

• načítám...
1577
27.6.13 08:21

Ahoj…ten můj prďola byl živý včera, nějak moc :lol: Dneska jsem spala lépe, ale mívám už pravidelně každou noc bolest v podbříšku, vždycky chviličku. Ledvina v noci nezlobila, tak jsem zase klidnější. Včera jsme byli na přednášce PÉČE O DÍTĚ. Bylo to fajn :) Měli tam panenky, které vážily 3,5kg, tak jsme s nima manipulovali a jako mazec :lol: Přišly mi těžké :lol: Dozvěděla jsem se spoustu věcí jinak, než jsem se ale dočetla :( Tak jsem z toho trochu v rozpacích :?

• načítám...
320
27.6.13 08:33

To ti potom ani nepřijde že je tak těžké. nemusíš se vubec obávat já jsem v 15ti letech pečovala o svého bratra jak o své…a zvládla jsem to :mrgreen:
já mám silnou bolest v podbříšku jednou za nc od včera. takže nevímjestli je to kontrakce či ne.
jsem v tomto období nejvíc unavená za celé těhotenství. co vy…

• načítám...
1577
27.6.13 09:00

@Anet.M Jo, já taky :( Už toho moc nevydržím. Už ani nechci jezdit autem po městě, blbě se mi z něj vylézá :lol: A zvládnu jako spolujezdec tak 20-30 min jízdu, pak už jsem nepříčetná, pač ty naše cesty to je samá díra a všude všechno opravujou více než rok, no hrůza. Mi bylo dobře tak do toho 7 měsíce, než mě chytla ta ledvina. Od té doby už jsem strašně unavená, bolí mě z toho jednostranného ležení hrozně záda a s tím břichem už nevylezu ani z vany. A mám pořád takové těžké nohy mi přijde, i když mi otekly jen jednou zatím. Ale to jsme na tom s těmi příznaky asi všechny podobně :lol: Hlavně že jsou miminka zdravé :palec:

• načítám...
976
27.6.13 10:03

Tak koukám, že obtíže atd jsou všude stejné… Taky půl noci čumákuju a xkrát čůrám :cert:

@Anet.M no já jsem v 9tt krvácela, a jelikož jsem dělala vedoucí ve Sportisimu (12h v kuse na nohách + stres, protože jsem otvírala nový obchod o 10ti zaměstnancích) tak mě nechal doma, protože jsem čekala na prcka skoro 7 let. A když už to přišlo samo od sebe bez IVF, tak nic neriskovat :)

@LendulkaM Neboj se nic. S panenkou je to uplně o něčem jiném. Já mám malýho 6 letýho bráchu a s tím živým miminkem jde spoustu věcí samo i bez tréninku ;)

Holky nemáte nějakou radu na zácpu? Já už z nouze snědla misku třešní a zapila půl litrem mlíka a ono NIC :cert: :cert:

• načítám...
320
27.6.13 11:02

@LendulkaM A co ta ledvina. Máš ji jen okopanou? nebo co s ní máš?? To musí docela bolet. Mě takhle občas chytne kostrč- když většinou celý den uklízím. Nožičky mě bolí občas když dlouho chodím.

@wery85 Na zácpu?? No mě pomáhá kafe s mlíkem, ale jinak netuším… Joooo ještě švestkovej djusííík. tn mi taky funkuje.
Týjo máš mladšího bráchu ještě než já tomu mému je bude 10 ale mám ještě sestru- o tu už jsem se tolik nestarala a té vlastně teď bude 6.

S tou prací to uplně chápu, je to umorný na nohách a ještě když krvácíš… no je dobře že tě lékařka nechala doma a že to tak dobře dopadlo já jsem byla doma protože jsem loni v květnu potratila. Takže pro mě taky veliké štěstíčko, že ted tahám buben :D

Autem jezdit musím občas jedu do kanceláře vypomoct ale jsou to malé trasy, když jedeme na chatu tak přesně sedím chvilku a pak jsem na zabití protože se pořád kroutím jak žížala a přesedám si a… no jak malé dítě prostě

• načítám...
976
27.6.13 12:01

Já autem musím taky jezdit. K doktorovi tak. Jak jsem naprosto nepočítala s tím, že bude mimi tak jsem mám doktora hodinu od místa, kde bydlím teď a říkala jsem si, že se přehlásím až po porodu. Takže když mám doktora, nebo něco, tak jsem u našich. Ale zatim se vejdu za volant, tak se zatím vozím, ale už se začínám docela bát… Takže se pak na poslední měsíc nastěhuju asi k našim, ať mám doktora a porodnici 5 min dopravou :think:

Tak dneska peču k obědu kuře. A jak jsem ho oplachovala ve dřezu, tak mi to připomnělo miminko. Asi už mám vodu i na mozku :mrgreen: Jsem zvědavá jak ho budu jíst :mrgreen: :mrgreen:
Co vaříte dneska? Mě už nějak dochází inspirace :roll: :,(

Malej sourozenec je príma. Co jsem nevěděla z praxe z dětskýho a z porodnice, to jsem se naučila na něm :mrgreen: Akorát jsem ho naučila spoustu lumpáren a kravinek, takže on mi to teď vrátí a naučí to Adélku :roll:

• načítám...
320
27.6.13 12:10

To je jasný. MĚ bratr říká že na Isabelle bude dělat pokusy :D Já dnes obědvám sama tak jsem si koupila bramborovej knedlík s uzeným, ale já dělám teplé večeře. a to budu dělat zeleninové lasagne asi. Taky kolikrát vubec nevím co mám vařit, ale teď mám plnou lednici zeleniny takže musím dělat tu aby jsem ji nevyhodila.

• načítám...
976
27.6.13 12:24

Já se taky odbývám, když jsem tu sama. Přítel jezdí s kamionem, ale tenhle týden má dovču, tak musím vařit. Jinak vařím naplno jen když je doma a by měl sebou.
Hmm. To bych mohla udělat zítra…
Mo ale zase to mám dobrý, že jsme hodinku cesty. Můj velkej brácha taky čeká mimíse, v prosinci a ty bydlí jen přez město, tak jejich prcka naučí náš mladej víc, když je uvidí častěji… Doufám :mrgreen: :mrgreen:
Dneska jsem listovala, co bych upekla. Tady je inspirace. Vypadá to jednoduše a lákavě: http://www.prozeny.cz/…a-s-tresnemi

• načítám...
320
27.6.13 13:12

@wery85 přesně tak taky se sama odbívám a kolikrát si dám jen chleba i když pro to miminko to asi není moc zdravé. dnes jsem k snídani poprvé si dala paštiku- kterou prý těhotné nesmí.
Taky listuji v prozeny.cz mám to tam ráda. ten vypadá skvostně, ale já takové věci péct nemohu přítel nemá rád kávu :) Je divnej :D já jsem mu teď pekla k narozeninám jahodový dortík a udělala jsem korpus na roládu a dala jsem tam máslový krém a jahody do pater a na vrch jsem naplácala okolo šlehačku domácí a na to dala znova jahody. vypadalo to jako velký obláčkový polštář a už ho smlsnul. měla jsem jeden kousek jen.
Hrozně ráda peču co vy??

• načítám...
976
27.6.13 13:28

@Anet.M Tak to udělej pro sebe, když ti snědl skoro celej dort :lol:
Já jsem teďka dělala dortík jeden v květnu přítelovi k narozkám a jeden minulý týden sobě k narozkám :oops: :lol: My máme nejradši tvarohové náplně, ovoce a zalít želatinou. Máslový moc nedělám. Mě baví i vaření, když mám pro koho.
Paštika se nesmí??? A jejda, já jí párkrát (asi 4×) měla co jsem těhotná. Kupuju takovou ve skleničce, je drahá jak blázen, ale fakt masová.
Týý jo, uplně mi děláš chutě, já si snad budu muset jít dát něco na zub :oops: :mrgreen:
Dala bych si zmrzlinku :pankac:

• načítám...
320
27.6.13 13:53

Taky bych si dala zmrzku… pujdu se psem tak si ji koupím :D no já peču každý týden. nebo dělám něco sladkého- ten smetanový dortík s ovocem. a nebo peču ovocné koláče a štrudlíky. :D pořád něco. Ano když mám pro koho tak je to fajn. Tak takovou mužeš. mě maminka řekla že mužu jen takové ty lepší drahé třeba v globusu mají výbornou co si dělají oni. ale já jsem spapala pulku majky :( fuuuj no jo no, třeba bramburky mají v sobě rakovinotvorné látky a tahle látka se dává skoro dovšech potravin. se tomu neubráníme. já mám narozeniny za 14 dní a péct si teda asi nebudu :D dám si dortíka v Hájkovi. Mají tam výboorné dortíky.
Volala mi babička, že by příští týden přijela mi pomoct na jeden den. tak jsem ji řekla že super že potřebuji vytřít a ona že to mi teda nevytře protože ji bolí záda, ale že mi uklidí něco jiného. :mrgreen: tak nevím co mi chce jiného uklízet když ji bolí záda… asi nic asi mi tady udělaá bordel jako vždycky mamince když ji přijede pomoct a já pak budu dva dny uklízet. ale aspon tady nebudu sama, společnost umí dělat příjemnou.

• načítám...
776
27.6.13 14:34

@Anet.M Taky jsem jak čůrací panenka :-) Už skoro dva měsíce. Do toho nemůžu spát… Usínám okolo tří a v půl čtvrté mi zvoní budík, protože si musím píchnout inzulín. V půl páté vstává manžel, to mě vždy vzbudí a mluví se mnou. a ve čtvrt na šest vstává dcera do školy… :zed:
Jinak já jsem na nemocenské od 7 týdne a teď mi vyhrožují nemocnicí :-(

Holky, nevíte, co znamená, že mám zvýšené leukocyty???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+