Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Do jakýho zavazadla jste si sbalili tašku do porodky, já vůbec nevim:-/jsem 33.týden
@wery85 ta je nádherná…ale já mám hezčí
-legrace samozřejmě.
a děkuji moc určitě vědět dám.
jako fakt t tady budou muset zvládnout. pejsek byl venku jen dvakrát a je uplě v pohodičce a přítele jsem se seznamem poslalaa nakoupit na týden a volal mi každých pět minut
no nad položkou pečivo se ale nepozastavil vzal 4 housky a tradá… bylo mi blbé mu něco říkat ale když vzal drahý sýr a jen jeden kvuli kteremu volal a já chtěla nejlevnější na zapečení a dva, tak jsem se neudržela a řekla jsem mu, že nevím co budu večeřet dnes natož zítra snídat, když si koupil hpusky jen pro sebe k večeři… tak snědl jen dvě
dietka ![]()
takže asi se páááán bude muset postarat sam o sebe. tašku jsem dobalila a vysvětlila mu to, co a jak kdyžtak
podle měě nepochopil vubec nic. ![]()
@Castellka jsem ráda, že nemám čisté svědomí sama. já se snažim abych tu kávu tedy každý den neměla, ale místo presa bez mleka a bez cukru jsem začala pít late s cukříkem…
beru ještě spoustu doplnku stravy- mamavit, aktiferin, kys. listovou, hořčík a pak ten spec. na tvrdnutí… tak snad má živin a vitamínku dost
@petraminimaks já mám sportovní tašku, kterou jsem dostala ve svořitelně ke stavebku ![]()
Naše princeznička, byli jsme tam ve 25+0 a hrozně jsme ji štvali, vubec nchtěla spolupracovat a fotit se ![]()
Mám taky sportovní tašku.
@Anet.M neboj on to zvládne. Až budeš v porodce tak to taky bude muset zvládnout ![]()
@wery85 obávám se, že až přijdu domu tak budu 14 dní uklízet ten bordel. taky vám chlap hází trenýrky a nonožky tak nějak kam se mu zrovna zachce jen ne do koše na prádlo? ten muj je schopnej kdyžse svleká v kupelně hodit to tak aby to z toho koše vypadlo jen aby to tam nikdy nebylo…
@Anet.M
![]()
to dělal než jsme spolu začali bydlet. Neskutečně mě tím sr. l. Až jsem mu nedavno řekla, že peru jen co je v koši. Nesbírala jsem nic a jak se panáček divil, že nemá co na sebe. Nebylo v koši, neprala jsem… Už to udělá jen vyjímečně s tričkem ![]()
Třeba ho napadne si uklidit až nebude mít kam šlápnout…
Nebo mu řekni. Doufám, že až se vráim, bude to tu vypadat stejně jako teď, aby mě nevezli hned zpatky s infarktem
![]()
Hlavně, ať jsi ty i mimísek ok ![]()
@wery85 a @Anet.M tak to si také pomalu připravím tašku…V pátek jdu na kontrolu ve 34.tt tak uvidím co mi řekne Dr…Anet. M pokud si tě v nemocnici nenechají tak dej vědět co ti řekli…ale myslím si že si tam možná chvilku poležíš:-)a domu se pak vrátíš s malým pokladem
Myslím na tě a ať vše dopadne ok..
@Castellka píše:
@Anet.MJá jsem první měsíc kouřila jak fabrika, alkohol jen střídmě…ale čisté svědomí fakt nemámo to víc se mu to snažím vynahradit teď pestrou stravou
Kávu si dám, jeden šálek denně prý miminko nijak neohrožuje. Cocacolu naštěstí nepiju ani normálně natožpak teď
moje sestřenice první 1 měsíc také pařila a slavila hojně státnice a netušila, že je v tom a v phodě…Dr. Jí řikala, že to se stává a má krásnýho kluka ![]()
@wery85 To je ale krásná beruška
My jsme toho našeho rošťáka pudili poklepáváním ![]()
Příspěvek upraven 25.06.13 v 07:43
@Anet.M Tak to jsme na tom podobně, taky mám GS mamavit a baštím k tomu ještě od doktorky aktiferrin. Mě také paní doktorka říkala, že to není nic hrozného, že nejdůležitější věci se dějí v druhém a třetím měsíci, ale tady jde spíš o můj vnitřní pocit, že jsem tomu svýmu chlapákovi uškodila aniž bych o tom měla vůbec tušení :/ A tak to já si dám i turečka, slabšího, ale neochudím se o něj
paní doktorka mi naopak říkala, že jeden turek denně je dobrý na tlak ![]()
@verca.vena No tak snad to bude i můj případ, stačí že mám výčitky svědomí už málem sedmý měsíc (ten první jsem nevěděla, že jsem těhu) ![]()
@petraminimaks Já jsem asi nějaká zaseklá, já ještě nemám
každopádně mám takovou jakousi Pumu menší, tak si do ní dám nezbytné věci a přítel mi kdyžtak přiveze vše co bych zapomněla - tedy jestli bude ve stavu schopném provozu ![]()
@Castellka píše:
@wery85 To je ale krásná beruškaMy jsme toho našeho rošťáka pudili poklepáváním
Příspěvek upraven 25.06.13 v 07:43
Naše se taky poprvé styděla, tvářila se, že by se nejradši rozbrečela a pak si dala ruce před obličej a bylo. Tak jsme musely jít ještě jednou a to „naštěstí“ zrovna spinkala ![]()
Tak jsou 2 hodiny @Anet.M nepíše, tak je to asi jasný, je tam. Snad jsou v pořadku…
Ahojky holky
já jsem tady ted jsem se připojila. Ráno se mi vubec nechtěla vstávat a tak jsem usnula a tedjsemse probudila a je mi dobře. ale uplně skvělý spánek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat