Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24.6.13 20:48

Do jakýho zavazadla jste si sbalili tašku do porodky, já vůbec nevim:-/jsem 33.týden

• načítám...
320
24.6.13 20:57

@wery85 ta je nádherná…ale já mám hezčí :lol: -legrace samozřejmě.
a děkuji moc určitě vědět dám.

jako fakt t tady budou muset zvládnout. pejsek byl venku jen dvakrát a je uplě v pohodičce a přítele jsem se seznamem poslalaa nakoupit na týden a volal mi každých pět minut :) no nad položkou pečivo se ale nepozastavil vzal 4 housky a tradá… bylo mi blbé mu něco říkat ale když vzal drahý sýr a jen jeden kvuli kteremu volal a já chtěla nejlevnější na zapečení a dva, tak jsem se neudržela a řekla jsem mu, že nevím co budu večeřet dnes natož zítra snídat, když si koupil hpusky jen pro sebe k večeři… tak snědl jen dvě :P dietka :srdce:

takže asi se páááán bude muset postarat sam o sebe. tašku jsem dobalila a vysvětlila mu to, co a jak kdyžtak :jazyk: podle měě nepochopil vubec nic. :zed:

@Castellka jsem ráda, že nemám čisté svědomí sama. já se snažim abych tu kávu tedy každý den neměla, ale místo presa bez mleka a bez cukru jsem začala pít late s cukříkem…

beru ještě spoustu doplnku stravy- mamavit, aktiferin, kys. listovou, hořčík a pak ten spec. na tvrdnutí… tak snad má živin a vitamínku dost

• načítám...
320
24.6.13 20:58

@petraminimaks já mám sportovní tašku, kterou jsem dostala ve svořitelně ke stavebku :andel:

• načítám...
320
24.6.13 21:04

Naše princeznička, byli jsme tam ve 25+0 a hrozně jsme ji štvali, vubec nchtěla spolupracovat a fotit se :mrgreen:

• načítám...
976
24.6.13 21:58

Mám taky sportovní tašku.
@Anet.M neboj on to zvládne. Až budeš v porodce tak to taky bude muset zvládnout :lol:

• načítám...
320
24.6.13 22:11

@wery85 obávám se, že až přijdu domu tak budu 14 dní uklízet ten bordel. taky vám chlap hází trenýrky a nonožky tak nějak kam se mu zrovna zachce jen ne do koše na prádlo? ten muj je schopnej kdyžse svleká v kupelně hodit to tak aby to z toho koše vypadlo jen aby to tam nikdy nebylo…

• načítám...
976
25.6.13 00:31

@Anet.M :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to dělal než jsme spolu začali bydlet. Neskutečně mě tím sr. l. Až jsem mu nedavno řekla, že peru jen co je v koši. Nesbírala jsem nic a jak se panáček divil, že nemá co na sebe. Nebylo v koši, neprala jsem… Už to udělá jen vyjímečně s tričkem :mrgreen:
Třeba ho napadne si uklidit až nebude mít kam šlápnout… :lol: Nebo mu řekni. Doufám, že až se vráim, bude to tu vypadat stejně jako teď, aby mě nevezli hned zpatky s infarktem :mrgreen: :mrgreen:

Hlavně, ať jsi ty i mimísek ok :hug:

• načítám...
389
25.6.13 07:27

@wery85 a @Anet.M tak to si také pomalu připravím tašku…V pátek jdu na kontrolu ve 34.tt tak uvidím co mi řekne Dr…Anet. M pokud si tě v nemocnici nenechají tak dej vědět co ti řekli…ale myslím si že si tam možná chvilku poležíš:-)a domu se pak vrátíš s malým pokladem :-) Myslím na tě a ať vše dopadne ok..

• načítám...
389
25.6.13 07:30
@Castellka píše:
@Anet.MJá jsem první měsíc kouřila jak fabrika, alkohol jen střídmě…ale čisté svědomí fakt nemám :( o to víc se mu to snažím vynahradit teď pestrou stravou :-) Kávu si dám, jeden šálek denně prý miminko nijak neohrožuje. Cocacolu naštěstí nepiju ani normálně natožpak teď :-)

moje sestřenice první 1 měsíc také pařila a slavila hojně státnice a netušila, že je v tom a v phodě…Dr. Jí řikala, že to se stává a má krásnýho kluka :-)

• načítám...
329
25.6.13 07:38

@wery85 To je ale krásná beruška :kytka: My jsme toho našeho rošťáka pudili poklepáváním :-)

Příspěvek upraven 25.06.13 v 07:43

• načítám...
329
25.6.13 07:43

@Anet.M Tak to jsme na tom podobně, taky mám GS mamavit a baštím k tomu ještě od doktorky aktiferrin. Mě také paní doktorka říkala, že to není nic hrozného, že nejdůležitější věci se dějí v druhém a třetím měsíci, ale tady jde spíš o můj vnitřní pocit, že jsem tomu svýmu chlapákovi uškodila aniž bych o tom měla vůbec tušení :/ A tak to já si dám i turečka, slabšího, ale neochudím se o něj :-) paní doktorka mi naopak říkala, že jeden turek denně je dobrý na tlak :-)

@verca.vena No tak snad to bude i můj případ, stačí že mám výčitky svědomí už málem sedmý měsíc (ten první jsem nevěděla, že jsem těhu) :zed:

@petraminimaks Já jsem asi nějaká zaseklá, já ještě nemám :oops: každopádně mám takovou jakousi Pumu menší, tak si do ní dám nezbytné věci a přítel mi kdyžtak přiveze vše co bych zapomněla - tedy jestli bude ve stavu schopném provozu :mrgreen:

• načítám...
976
25.6.13 13:55
@Castellka píše:
@wery85 To je ale krásná beruška :kytka: My jsme toho našeho rošťáka pudili poklepáváním :-)Příspěvek upraven 25.06.13 v 07:43

Naše se taky poprvé styděla, tvářila se, že by se nejradši rozbrečela a pak si dala ruce před obličej a bylo. Tak jsme musely jít ještě jednou a to „naštěstí“ zrovna spinkala :-D

• načítám...
976
25.6.13 14:00

Tak jsou 2 hodiny @Anet.M nepíše, tak je to asi jasný, je tam. Snad jsou v pořadku…

• načítám...
320
25.6.13 14:18

Ahojky holky :)já jsem tady ted jsem se připojila. Ráno se mi vubec nechtěla vstávat a tak jsem usnula a tedjsemse probudila a je mi dobře. ale uplně skvělý spánek

• načítám...
976
25.6.13 14:31

Takže doma? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital