Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anet.M jenže to by jsme pak nesměly jíst nic anio netěhotný
Kolik ti bude? Mě teď bylo 18.6. 28…
Tak nějakou záminku si babička musela najít, aby tě mohla navštívit
Mě sem přijít moje babi, tak jí klepne hned mezi dveřma, protože ještě trochu předěláváme
Právě jsem donatřela futra ![]()
@Ketysek Leukocity? To jsou bílý krvinky a zvýšený bývají při zánětu v tělě, alergii a tak. Bojují s nějakým sajrajtem v tělě…
@Ketysek To netuším co znamená. mě taky hrozí- teda respektivě tam mám ležet ale neležím protože jsem nezodpovědná… Já se snažim jít spát brzo abych něco naspala než se v noci začnu budit na čůrání- je to děsný. nejradši bych si nasadila plýnu a čůrala do ní. Ty máš už dítě, to ti nezávidím já jsem říkala, že nevím jak bych to zvládala kdyby kolem mě lítalo ještě jedno dítě, ten pejsek se dá utěšit. klobouk dolu
@Ketysek A co jsme učili ve škole, tak zánět v těle může způsobit předčasný porod
Ale když tě budou sledovat a třeba dají ATB, tak by to mělo být ok, neboj se ![]()
Nakonec budem rodit všichni už v červenci a ne v srpnu, to aby jsme změnili název skupiny
![]()
@Anet.M No dítě… Dceři je 14 let, takže spíš puberťáka, s kterým to silně mlátí.
A psy mám dva a jeden je na mě šíleně závislý.
A ještě mamku, která téměř nemůže chodit a má šílené bolesti.
Takže se bojím, aby mě nezavřeli
Vyhrožují mi, že mě zavřou už na celou dobu…
@wery85 protože jsem měla bílkovinu v moči, tak mi brali tu krev a tam zjistili zvýšené leukocyty.
No a o léčení asi nebude řeč, když mi sestra řekla, že mám přijít za 14 dní ![]()
@Ketysek Ale zase když máš doma takovou slečnu, tak máš aspoň chůvu, ne? To se taky hodí ![]()
@Ketysek Tak to už mohlo být. Ale preeklampsie se bere až když máš alespoň dva příznaky. Třeba ještě otoky, nebo vysoký tlak. Pak je to docela průšvih a musí se to hlídat ![]()
Mám vysoký tlak. Beru léky. A mám cukrovku, píchám inzulín… Otoky mírné, většinou až večer a dvakrát větší, když byly ty horka.
No snad slečna bude chtít pomáhat. ![]()
@Ketysek Tak to se nediv, že by tě chtěli zavřit do nenocnice a sledovat, ale ono už to uteče
Kolik jsi teď? Já teprve 31+5…
Já myslím, že až jí domu přineseš živou panenku, tak nebude o čem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat