Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takže doma… lenoším ale konečně je mi dobře, relativně. nechci to zakřiknout.
dnes ráno měla malinká škytavku byla hrozně dlouhá bylo mi ji tak líto trvala asi 3 minuty chudinka
Tak hlavně, že je ti dobře
Škytavku taky míváme, ale vždycky jen chvíli. Bolí tě, když tě prcek okopává? Nebo budí tě to? Já pořád čekám, kdy to přijde a ono pořád nic. Buď mám abnormálně hodný dítě, nebo jsem divná
Všechny kamarádky si stěžovaly, jak se kvůli tomu nevyspí a mě vzbudila jednou, když se fakt opřela do blbýho místa patičkou, ale jinak nic ![]()
Bolí mě jen když mi patičku reje pod žebra… jako třeba ted- je to nepříjemné. ale nikdy mě nevzbudila a ani mě to nebolí a to kope řekla bych že hodně. celé břicho se mi vždycky vlní.. hlavně je hrozně akční
uplnej hyperaktiv ale to se mi možná jen zdá jak je veliká a já mám malé bříško.
Jj, povidam.. asi stokrat denne ji reknu ze ji miluju a ze uz se na ni tesim. a at tam vydrzi do 3. srpna aby maminka mohla jit kamaradce na svatbu
ale pohadky ji nectu, kamaradka to delala, ale to me neba. az bude venku tak jo, ale ted jsem lina. povidam ji o svete co ji venku ceka a co budeme delat a tak. A Michal (pritel) ji vzdycky hecuje at ho nakopne a tak
![]()
a ty?
Já občas… vyprávím ji taky co ji čeká a co se zrovna kolem děje a že se ne ní těším a že je má princezna a budeme napořád spolu, ale víc hladím to dělam skoro pořád. mám trochu výčitky že na ni nemluvím víc. přítel ten ani nehladí ani nepovídá… máme to takové divné tady na to doma. takže je to moje miminko a moje bříško…
On je celej takovej divnej.
nakupujete už i plenky?? My vždycky čekáme na akci tak už mám doma pět belení plen. a včera jsme dávali baterky do kolotoče a všech těhle blbinek pro mimíka.
ještě nějaké pořadače do skříně at mám přehledně oddělené věcičky a kýbl na posránky
a komplítko.
jo vlastně ještě potřebuju šátek pořád nevím jestli krosničku, nosítka nebo šátek. co myslíš
Tak to u nás taťka sice povídá, ale ne moc, ale hladí, a když už neříká jí, že se těší tak to říká mě
jo jo, vidíš, vždyť mi nemáme kyblík na posránky, hned ho jdu napsat do dalšího nákupu
Neboj, on tomu ten tvůj taky přijde na chuť, jen co bude malá venku a uvidí jí. Když oni to mají složitý, vidí jen velký břicho a sem tam šáhnou, že kope. Neprožívají to tak, zatím, protože je to dít neokopává ve dne v noci ![]()
Plínky mám dvoje jedničky, za akce a víc zatím ne. Mám kolem sebe několik mimin, tak jsem domluvená s holkama, že mi plínky co nespotřebujou prodají. Používaj všechny stejnou značku, tak to zatím nehrotím.
Tý jo, tak to asi nejsem ten pravej, kdo by ti měl radit. Jestli máš kde to vyzkoušet, tak bych prvně zkusila, jestli se to mimískovi bude líbit v tom či o onom a pak uvidíš. Já půjdu taky zkoušet. Nebudu to kupovat dopředu, protože nevím, jestli mi v tom vydrží…
Jakej máš kočárek? My tenhle: http://pampaliny.cz/…ly-2013.html
Já mám tenhle http://www.quinny.com/…buggy/moodd/ celej černej a autosedačku mám ružovou..
Taky pěkný kočárek.
Hezký… ale to budeš jezdit ve městě, ne? Já myslím, že s tím tvým bych na vesnici daleko nedojela
Já budu jetdit tak půl na půl vesnice město…
Já jsem z Prahy takže jenom město… je možné že se budeme stěhovat na předměstí ale to až tak za rok a to už třeba budou golfky ![]()
@wery85 Přesně jak ten náš
jen doufám, že bude takhle hezky spinkat až se mi vyklube brouček ![]()
Zrovinka jsem četla jak jste psaly o tom jestli si povídáte s miminkem
Já si s ním povídám jen doma - v práci na mě totiž koukají jak na pitomce. Především v kantýně, když se bříška ptám copak si dáme dobrého k snídani
Pohádky tedy nečtu, není to moje krevní skupina a usínám u toho
já jsem spíše přes horory, ale tím ho mučit nebudu
Jinak mu povídám, často co dělám, třeba že žehlím, na co zrovinka koukám v televizi, jak tatínek řídí jako čuňák a tak ![]()
@Castellka No to já taky. Jsem spací typ a neumím vstávat brzy. Třeba kolem 6, je pro mě ještě těžká půlnoc a prostě nevstanu ani kdyby trakaře padaly ![]()
jak tatínek řídí jako čuňák a tak
taky jí vždycky říkám, ať se drží pevně za šňůru, že řídí tatínek a jede s námi jak s hnojem
![]()
Náš tatínek Nás taky vozil jak kdyby nás ukradl a taky ji to vždycky vyprávím aby věděla co mě tak stresuje ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat