Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Termín mám 20.8. dle UZ ve 12tt. Dle MS bych měla mít 11.8., ale aby se to doktorovi hodilo do tabulek tak mi prostě datum poslední mrchy posunul o 9 dní, takže 24.8. Takže sama pořádně nevím
Mě ani váhu malé ve 20tt neříkal, ale vždycky když ji na začatku doktor měřil, tak byla spíš menší. Tak doufám, že bude po mamince a bude mít maximálně lehce přez tři kilča
Mám. Najdeš mě jako Veronika Klementová a mám obrázek velryby. Ale ted nejsem u pc, ale na mobilu, protože jsem na návsteve.
Tak to si určitě zavolej na ten 3D ultrazvuk co nejdříve, dělají ho jen některé kliniky a myslím, že je to nějak omezené týdny
Neboj se, všechno Ti určitě dopadne dobře
Jojo to máme, už jsem na to taky koukala
podle PM bych měla rodit 28.8. a podle prvních pohybů 27.8. tak jsem sama zvědavá jak mi to vyjde
![]()
Ony ty holčičky jsou všechny nějak menší. Moje švagrová je prakticky ve stejném týdnu jako já ( naši chlapi si z nás dělají legraci, že jsme se domluvily) a taky má princezničku menší
Mě bylo řečeno, že malý bude mít okolo 54 cm a počítají okolo čtyř kileček, tak doufám, že to nepřesáhnou, protože jinak nevím jak to zvládnu, resp. jak to zvládne ta moje dle doktorky úzká pánev ![]()
@Castellka
no ty kráso… tak to teda kus chlapa
Tak to teda budem s malou držet všechny pěsti co máme…
Ale zase na druhou stranu, je to jen odhad a můžou ses plést i až o půl kil takže může mít klidně lehce přez půl kilča a bude třeba jen dlouhej…
Tak dlouhý bude určitě, protože já i přítel jsme oba poměrně vysocí, takže nemá po kom být malinký… spíš mě ale děsí váha. Nějak si nedovedu představit, že budu rodit nějakého obříka
No uvidíme…přinejhorším změním názor na epidural ![]()
Ahojky
Mě vypočítaly termín 25 srpna a čekáme chlapečka Matiáška
Už dává o sobě pěkně vědět
Mám ještě 18 měsíčního miláčka Marečka, který mi hladí bříško a pořád opakuje mimi
Moc se těšíme ![]()
Ještě, že není zatím v tak zvídavém věku jako je syn mé kamarádky
ten se mě onehdá zeptal, proč jsem to miminko snědla ![]()
Tak to je dobrý
On zatím jen ostatním zvedá tričko a ptá se: „mimi“?? ![]()
Mě tuhle ptal čtyřletej synovec od přítele, jak prej se mi miminko dostane ven z bříška. Tak jsem ho chytře odkázala na maminku
![]()
@Castellka píše:
@wery85Tak dlouhý bude určitě, protože já i přítel jsme oba poměrně vysocí, takže nemá po kom být malinký… spíš mě ale děsí váha. Nějak si nedovedu představit, že budu rodit nějakého obříkaNo uvidíme…přinejhorším změním názor na epidural
u nás v rodine tak u pritele maji zensky do 170 a chlapi jsou vysoci tak snad bude drobnejsi. Hi, hi, ale epiduralem se utesuju taky ![]()
Ahojky…taky jste tak rády že se ochladilo? Já si to úplně užívám, konečně jsem se pořádně vyspala ![]()
Co se týče výšky a váhy u nás dvou, tak já měřím 157 cm a manžel 180cm…a manžel je chroust a já tak normálně, tak doufám, že Kristián bude tabulkové miminko
Už jen proto, aby se nám vešel dlouho do toho X-landera ![]()
Ahojky dámy, tqak co výbavička už máte všecho?? já už i vyžehleno. a už mám šílený strach z porodu. už máte boesti?? a co otoky?? jak se cítíte??
NO začínám se toho děsit, včera mi mamka přítele sdělila, že můj drahý měl 56 cm když se narodil
![]()
Já jsem si z těchto důvodů raději objednala velký kočárek
Jinak to počasí je bájo, dneska jsem s radostí přivítala i ten deštík, vyrazila jsem nalehko, tak doufám, že to neomarodím
jinak otoky mi opadají, díkybohu za to ![]()
Ahojky
Já už mám z výbavičky krom kočárku, který mi přivezou tento týden snad všechno. Chystám se to vyprat a vyžehlit příští týden tak to dám dohromady a popřemýšlím, jestli mi ještě něco nechybí, ale myslím, že ne. Každopádně to chci stinout případně koupit ještě za doby dokud se mohu tak nějak normálně hýbat. Poslední dobou jsem dost nemotorná. Co se týče bolestí, mě takle semtam chytne večer bolest v podbřisku jako kdybych měla dostat měsíčky, ale to je dle dr. normální, protože se mi roztahují vazy či co. A o otocích mi ani nemluv, od minulého týdne jsem měla do včerejška hotové bambule místo kotníků. Fakt příšerný
Ale jinak si nemohu na nic stěžovat, jen na to, že se budím dřív než jsem byla zvyklá ![]()
@Castellka heh.. tak to není podmínka že bude po ěm…
nicméě mě doktor řekl že má 2980g. a já i muj přítel máme 160 cm on je sice tlustoušek ale je z toho ějakej vyjevenej
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat