Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Castellka tak pak písni kolik ti řekla… Já jdu až 1.7. a to budu už 32+něco ![]()
@wery85 Jasan, sama jsem naplá jak kšandy…jen se děsím jak zase sestřička okomentuje můj váhový přírůstek ![]()
@Castellka taky se toho bojim, ale zatim mi nikdy nic nerekla
Drzim pesti, at dopadnete ok ![]()
@wery85 No na mě minule hodila zděšený pohled, jak je možné, že jí tak přibírám… no co by jsi jí na to řekla
Doufám jen, že na mě nebude zase doktorka zahlížet jako na nějakého vyvrhele co pořádá noční nájezdy na ledničku
![]()
Ahojky holky, jé jsem ráda, že se tu rozjela diskuse
A když jsem si vše přečetla tak jsem se uklidnila..jsem na tom podobně
Zítra 31+2 jdu na kontrolu a bude mi Dr. dělat i 3D ultrazvuk
Tak se moc těším a doufám, že prcek bude mít podobnou váhu jako máte vy.:-) Nyní mě mimi už tak nekope, ale spíš se tam boulí a někdy to teda dost zabolí…docela dost cítím vazy…Jsem pověrčivá tak trochu a kočárek mám radši u tchýně
Jinak věci mám asi také tak nějak všechny a čekám na počasíčko a dnes jsem konečně zapla pračku a začnu přepírat a žehlit
Už jen věci pro mě do porodnice…Mějte se hezky pa
@Castellka Já bych jí řekla, že kdy jindy se můžu beztrestně cpát, aniž bych si připadala blbě, že tloustnu
Já si ještě taky říkám, že je to taky tím, že jsem přestala kouřit, tak to taky pak leze nahoru. Já jdu na klasickou kontrolu ve čtvrtek, a myslím, že to bude naposled co si stoupnu na váhu. Pak až tak příští rok na jaře, až to zase shodím ![]()
Tak každej nemůže přibrat 10 kilo, za celý těhu, no… někdo to odnýst musí
![]()
@verca.vena čekáš na počasíčko a pereš dneška? jak je u vás? Tady na vysočině je pěkně hnusně. Zataženo a trochu vítr. Tak zalést do postele a nicnedělánkovat
![]()
Jinak včera jsem myslela, že pojedu snad do porodky… Bolelo pěkně v podbřišku a v zádech. Tak jestli tohle byli poslíci, tak poteš koště a nechci vidět až to příjde na ostro ![]()
Takže odpoledne vyrážím nakoupit ty úžasný sexy kalhotky a jiné príma věci do porodnice, kdyby nedej bože něco ![]()
Ahoj holky..no u nás je teda taky pěkně hnusně, fuj. Jsem vstávala až v 9:30, což u mě je teda rekord
A taky číhám na vhodné počasí a začnu ládovat do pračky mimi věcičky
Teď jsem četla, že má být tropický víkend. No to jsem zvědavá…tak hlavně aby nám pak z toho neotekly nohy
Já jsem ještě oteklé zatím neměla, tak čekám kdy to přijde ![]()
@wery85 No, ty sexy kalhotky jak píšeš jsou fakt úžasné. Byla jsem si je koupit (prodávají je na kusy, takové ty síťované). Vzala jsem vel. L, jsem si říkala, nebudu se tlačit do M, ať jsou raději volnější. A doma mi to nedalo nezkusit si je a normálně jsem to L nepřetáhla vůbec přes nohy
Já, která jsem ještě ani nic nepřibrala (krom 1 kg které jsem pak s tou ledvinou v nemocnici zase shodila) a nepřipadám si vůbec jak nějaký tučňák teda. Tak jsem tam nasupená letěla, že co to jako má být a prodavačka že prý mají největší už jen XL
No nevím, ale ten výrobce to asi ani nezkoušel na nikom
@verca.vena Tak ať kontrola dobře dopadne a pak pisni jakou má mimi hmotnost
@Castellka Ta sestřička je nějaká drzá ne? Asi má nějaký komplex z přibírání husa ![]()
@Weriseekk23 Ahojky…váhu neřeš, kolem mě je spousta těhulí a mamin, které během těhu přibraly až kolem 20kg. I moje švagrová. A teď je jak nitka
Já jsem asi nějaká divná, já nepřibírám
A jak jsi na tom ty s výbavičkou a kočárkem? A průběh těhu zatím ok? U mě kromě utlačené zvětšené ledviny vše ok. A taky budeme mít chlapečka, Kristiánka ![]()
@wery85 Já jsem také přestala kouřit - díky tomu jsem první dva měsíce nabrala opravdu hodně.
tohle jí říct nemůžu, protože bych okamžitě dostala kázání o nezodpovědnách matkách, které si přibírají a kašlou na následky… jako bych nebyla ze všeho vyjuklá dost ![]()
@verca.vena Já jsem 30tt a rošťák mě kope pořádně a především v noci. Přes den se baví tím, že mě píchá do boku. Ne že by to bylo vyloženě nepříjemné, ale musím říct, že večer mě to místečko pěkně bolí ![]()
@LendulkaM Sestřička i doktorka jsou děsný slepice a jen co porodím a odbydu si kontrolu v šestinedělí tak se na ně vybodnu. Paní doktorka je navíc dost arogantní. Nedávno mi docela ztvrdlo břicho, tak jsem tam jela, aby se mi na to mrkla - co kdyby. A ona na mě začala hulákat co lezu za ní a nejedu si do nemocnice, že jsem nezodpovědná a nezáleží mi mém dítěti. Pěkně jsem to obrečela. Mimochodem oteklé nohy jsem už měla a je to docela masakr. Místo kontníků, které jsem měla (narozdíl o zbytku těla) vždycky štíhlé, jsem měla dva špalky, a na nohou bambule. Brní to a když se těm nohám dostatečně nevěnuješ tak i pobolívají. nejhorší je, že na to nic není, jedině hodin nohy do výšky a nebo si je namočit.
Týjo tak to je mazec
A to jsi taky ve 29tt? Dneska mě po dlouhé době viděla kamarádka a řekla mi že mi bříško jde dost dolů tak jsem se docela rozklepala
Na večer když si lehnu tak mám takový divný pocit v podbříšku jak kdybych měla MS docela se začínám bát, ale snad nemám čeho zítra jdu na gyndu tak se uvidí. ![]()
@Weriseekk23 píše:
Týjo tak to je mazecA to jsi taky ve 29tt? Dneska mě po dlouhé době viděla kamarádka a řekla mi že mi bříško jde dost dolů tak jsem se docela rozklepala
Na večer když si lehnu tak mám takový divný pocit v podbříšku jak kdybych měla MS docela se začínám bát, ale snad nemám čeho zítra jdu na gyndu tak se uvidí.
@Weriseekk23 Jojo dneska jsem 29+6 neboli 30 běžící
Mě také včera v práci říkaly ženský, že mi bříško šlo dost dolů, čehož jsem si ani nějak moc nevšimla
Já mám ty pocity jak říkáš také, hlavně když hodně dlouho chodím, ale vždycky to po chvíli přejde ![]()
Jinač ženy, dneska jsem byla na ultrazvuku a Honzíček váží 1800 gramů
A všechno nám dopadlo dobře. Ani jsem nebyla moc v šoku, když jsem stoupla na váhu
sestra ani dr. to nijak nekomentovaly ![]()
@Castellka jé, tak to ty klučiny máme podobně váhově. Já jsem ve 30+2 měla Kristiánka o váze 1750g ![]()
@LendulkaM Zrovinka na Tebe jsem si dneska vzpomněla jak jsi to onehdá říkala
Hlavní je, že se vše vyvíjí jak má, holt bude malej kus chlapáka
jen se trochu začínám děsit porodu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat