Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky..dneska jsem byla na EKG, v pořádku
A už začínám přibírat, mám +1 kg
Jinak pořád něco ještě doma doděláváme, nakupuji oblečky a užívám si to ![]()
Ahoj holky,
byli jsme se s malým zrekreovat (zničit) na chalupě. Nevím jak Vám, ale mě poslední týden chytly uplně neskutečně záda
Nevím co s nima mám dělat, na neurologii mi řekli, že jediné co pro mě mohou udělat je píchout mi do zad jakýsi preparát, který ovšem může mít vliv i na dělohu, což jsem razantně odmítla. Zahřívám se, cvičím na záda a pořád nic :/ Do toho mě stresuje moje drahá polovička - takže na nějaké příjemné prožívání těhu to zjevně nevypadá.
Ale abych odlehčila, byla jsem v Gennetu na 4D ultrazvuku, tak mi tam malého pěkně zkoukli, ujistili mě, že jde opravdu o chlapečka (vystrčil ho na nás s plnou parádou) a ještě jsem si odnesla fotku s DVDčkem. Byla jsem tam ráno a malý evidentně ještě vychrupával, takže jsme stihli nahrát „jen“ jak tam otevírá pusinku, oblizuje se, tahá se za nožičky a mne si očíčko.
K těm nabraným kilogramum - jím pravidelně po malých dávkách, nejím sladké, dopřávám si jeden šálek kávy denně, jím zeleninu a řekla bych, že se i hýbu dostatečně (vezmu-li vpotaz, že pracuji v kanceláři) a stejnak mi ty proklatá kila lítají nahoru…radši Vám ani nebudu říkat kolik mi to vyskočilo ![]()
@Castellka taky mě nedávno chytly záda, nepomohlo masírovat, nhřívat, nic. Pomohl mi až bazén. Za zkoušku nic nedáš,,, třeba pomůže i tobě ![]()
@Ketysek To jsem měla v plánu také, ale teď mi doktorka raději napsala pár dní volna, protože mi to střílí do kyčle a do nohy, tak abych se prý někde nesložila, když mě to chytne s plnou parádou. Dokonce ani plavky nebudu muset kupovat nové, takže stačí jen počkat až se dr. usnese a pustí mě opět do práce.
Tak dnes jsme načali 30.tt, nějak rychle to utíká
a zrovna si tak pročítám, že nejsem jediná, koho bolí záda. Opravdu mi pomáhá chodit plavat do bazénu, jinak nevím jak si sednout, lehnout
Dnes nám přišel k rodičům můj milovaný kočárek, osuška s kapuckou a odpuzovací strojek proti hmyzu, takže radost veliká. Ještě to počasí, aby se umoudřilo a bude to báječné završení květnových dní ![]()
Ahoj holky..tak mě dneska chytla taková bolest v zádech, že jsem nemohla dojít domů z města
Byla to ale taková blbá bolest v jednom místě, jak jsou ledviny, tak jsem se úplně vylekala, aby to nebyla fakt ledvina. Ale vzala jsem si paralen, protože už mi to pak přecházelo až do křeče a bolest polevila. Tak snad se to nebude opakovat, nebude alespoň ne často
Na těhu cvičení chodím, hýbu se normálně, někdy spíše až moc, ale ty záda trápí asi skoro každou těhuli ![]()
Jojo to je stejné místo jako to moje
doktorka mi říkala, že to je většinou skříplý nerv v jakémsi skloubení. Bohužel s tím nejde nic moc dělat, krom paralenu a protahování. Já jsem se chtěla protáhnout včera a dopadlo to tak, že jsem se ploužila k metru 20 minut (normálně chodím tak 3 minuty) a málem jsem se bolestí rozbrečela. Naštěstí už se nikam honit nemusím tak si dám pár kroužků na gym. míči a pak se půjdu nahřát ![]()
Já už mám z výbavičky téměř vše - chybí mi jen vanička, kočárek a postýlky. To poslední dvě položky mi prodá kamarádka, takže mám už vystaráno ![]()
Ahojky holky. Tak ten můj problém nakonec nebyly záda, ale opravdu ledvina
Děloha mi tlačí na pravou ledvinu, tak ji mám zvětšenou a neodvádí dobře moč. Byla jsem 3 dny v nemocnici a teď jezdím na kontroly. Pokud se to bude opakovat, budou mi muset zavést hadičku (stent) přes močové cesty do ledviny.
Jinak už máme z výbavičky také skoro vše, v pátek jsme byli pro kočárek, tak Vám přikládám fotečky
Jinak zítra jdu na kontrolu ve 30. týdnu, tak jsem zvědavá, kolik malý přibral a jestli jsem už konečně přibrala něco já
Se mi už každý směje, že to není normální. Holky jak se daří vám? Napište také pár řádků. Doufám, že jste v pohodě. To počasí je teď docela na mašli
hlavně je mi líto těch, co řeší vysoušení domova…to si nedokážu představit vůbec.
Chudáku
Hlavně jestli už je ti líp… Krásnej kočárek a ta žirafka je fakt bombastická
Máš kočárek doma? Já jsem na tohle pověrčivá, nechala jsem ho u babičky a jezdím s ním tam, jak jedu na návštěvu
Já jdu na kontrolu ve 30tt až 1.7. to už budu myslím skoro 32tt. Už se nemůžu dočkat
jinak jsem byla v neděli na UZ u tety v nemocnici a malá už se nevejde ani na obrozavku ![]()
Jestli chceš, nějaký kila ti dám, na poslední kontrole jsem měla 14 kilo navíc
Ale bříško mám velký asi jako ty.
Počasí je fakt na prd, nebo možná spíš na deprese
Taky je mi těch lidiček líto, jak to vidím v telce, brečela bych ![]()
@wery85 My máme kočárek doma, pověrčiví nejsme
Ty kontroly jsou super, alespoň se má člověk na co těšit a ví jak mimčo roste
Mě teď bolí víc a víc záda, nevydržím dlouho sedět, tak furt střídám polohy. S tou ledvinou musím ležet v noci na levém boku, tak už ho mám úplně oleželý
K té žirafce jsem koupila i housenku, taky z Lamaze a stínítko do auta. Mají ty hračky krásné, barevné, ale docela drahé. Já to ale sháním vše na mimibazaru. Nové a za polovinu ceny třeba ![]()
@LendulkaM já lezim na levem boku, jinak me pali zaha. Takze jsme na tom podobne
Jauz mam vybavicku tcelou krome kosmetiky pro prcka a veci do porodnice. Ale dneska to nejspis dokoupim, protoze mi blbne tlak a jsem otekla, tak kdyby neco… Minule pondeli mi nameril doktor hranicni tlak a uz strasil nemocnici ![]()
Poslednich 14 dni uz si rikam at uz je srpen a mame to za sebou
Chlap se mi smeje, ze jsem se tesila na pupik a ze me to prestalo brzo bavit, kdyz frcime teprve 29tt. Zabila bych ho
![]()
Na ten mimibazar taky juknu, diky za tip ![]()
PS: pisu z mobilu takze se omlouvam za pripadne chyby ![]()
@wery85 No já jsem se celou dobu těšila, až nastoupím na mateřskou a budu chodit na nealko mochito na zahrádku a se psem na procházky…No a asi smůla. protože jak mě chytla ta ledvina, tak jsem nemohla dojít ani z města domů a často mě teď píchá v boku a to třeba jen vylezu před barák. A manžel se mi směje a říká, že se mnou chodit na procházky je teď sranda
Tlak mám zatím normální, ale bojím se, že až začnou vedra, tak začne problém s otékáním noh. A s tím pupíkem taky tak. Jsem se těšila a teď nic nezapnu, jsem vzteklá že si nezavážu tkaničky a z vany mě málem manžel vytahuje ![]()
@LendulkaM to já na kafíčka a džusy chodím, ale většinou se dovezu až před bar autem, jinak bych nedolezla… (Ne dělám si srandu, ale je fakt, že než se přeplazím přez náměstí z parkoviště, tak mě chuť na kafe přejde).
Budu mít teď v černu narozky, tak jsem si přála jeřáb, na vyndávání z vany
Buďme rády za takovýhle ošklivý počasí… Jinak by jsme si prošlapali v koberci cestičku: gauč, záchod, lednička a nikam jinam
![]()
Na včerejšek se mi zdálo, že rodím, šijou mě a ještě si ze mě doktor udělal legraci, že se narodil kluk a až potom sestřička řekla, že to byl vtip a že je to holčička… Musím říct, že takhle živej sen jsem neměla ani nepamatuju a že to bolelo jak blázen
![]()
Zdají se ti taky takový hovadiny? ![]()
@wery85 Mě ne, ale manželovi
Byl se mnou na přednášce o porodu a pak se mu zdálo, že už jsem porodila
No, je fakt, že mi to počasí taky nějak nevadí, protože nemusím brát prášky na alergii. Já teď k našim na oběd jezdím raději autem. Ale zase manžel z toho nadšený není, protože když jedeme na nákupy a dál, tak mám jako spolujezdec vypnutý airbag a ten pás pro těhotné. No a když řídím, tak smůla no. Ale tak po městě se snad nemůže nic stát
Já doufám, že u nás to bude fakt chlapeček, ne že bych měla všechno modré, to ne, mám hodně věcí žlutých a bílých, ale přece jen jsem ty nákupy už směřovala většinou k tomu, že to bude kluk
Teď přemýšlím jakou koupit soupravu na postýlku. Chci i nebesa. No výběr zas tak velký těch 4-dílných není.
Chudák manžel
My jsme nebyli, stačí že já vím do čeho jdu (jsme se byly podívat na praxi u porodu a děkuju pěkně
)
Já taky jezdím. K našim to mám přesně hodinku autem a když nemáme taťku doma, tak jedu třeba na 3 dny k mamině. Zatím se vejdu za volant, tak je to ok.
Já jsem koupila jedno povlečení s nebesama a mantinelem a pak jedno povlečení co se k tomu taky hodí jen polštářek a peřinku… Kdyby se mi kluk narodil, tak bude minimálně první týden v růžovém, protože moje mamina nic jinýho nekupovala než růžovou a co jsem já kupovala je neutrální, tak by toho moc neměl
Naštěstí teda mám 6letýho bráchu, tak máme hafo po něm, tak bych udělala výměnu za klučičí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat