Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1577
21.5.13 13:40

Ahoj holky..dneska jsem byla na EKG, v pořádku :) A už začínám přibírat, mám +1 kg :lol: Jinak pořád něco ještě doma doděláváme, nakupuji oblečky a užívám si to :palec:

• načítám...
329
22.5.13 10:55

Ahoj holky,

byli jsme se s malým zrekreovat (zničit) na chalupě. Nevím jak Vám, ale mě poslední týden chytly uplně neskutečně záda :,( Nevím co s nima mám dělat, na neurologii mi řekli, že jediné co pro mě mohou udělat je píchout mi do zad jakýsi preparát, který ovšem může mít vliv i na dělohu, což jsem razantně odmítla. Zahřívám se, cvičím na záda a pořád nic :/ Do toho mě stresuje moje drahá polovička - takže na nějaké příjemné prožívání těhu to zjevně nevypadá.

Ale abych odlehčila, byla jsem v Gennetu na 4D ultrazvuku, tak mi tam malého pěkně zkoukli, ujistili mě, že jde opravdu o chlapečka (vystrčil ho na nás s plnou parádou) a ještě jsem si odnesla fotku s DVDčkem. Byla jsem tam ráno a malý evidentně ještě vychrupával, takže jsme stihli nahrát „jen“ jak tam otevírá pusinku, oblizuje se, tahá se za nožičky a mne si očíčko.

K těm nabraným kilogramum - jím pravidelně po malých dávkách, nejím sladké, dopřávám si jeden šálek kávy denně, jím zeleninu a řekla bych, že se i hýbu dostatečně (vezmu-li vpotaz, že pracuji v kanceláři) a stejnak mi ty proklatá kila lítají nahoru…radši Vám ani nebudu říkat kolik mi to vyskočilo :zed:

• načítám...
776
22.5.13 11:29

@Castellka taky mě nedávno chytly záda, nepomohlo masírovat, nhřívat, nic. Pomohl mi až bazén. Za zkoušku nic nedáš,,, třeba pomůže i tobě :-)

• načítám...
329
22.5.13 12:14

@Ketysek To jsem měla v plánu také, ale teď mi doktorka raději napsala pár dní volna, protože mi to střílí do kyčle a do nohy, tak abych se prý někde nesložila, když mě to chytne s plnou parádou. Dokonce ani plavky nebudu muset kupovat nové, takže stačí jen počkat až se dr. usnese a pustí mě opět do práce.

• načítám...
122
22.5.13 13:18

Ahoj, holky :-)

Tak dnes jsme načali 30.tt, nějak rychle to utíká :roll: a zrovna si tak pročítám, že nejsem jediná, koho bolí záda. Opravdu mi pomáhá chodit plavat do bazénu, jinak nevím jak si sednout, lehnout :zed: Dnes nám přišel k rodičům můj milovaný kočárek, osuška s kapuckou a odpuzovací strojek proti hmyzu, takže radost veliká. Ještě to počasí, aby se umoudřilo a bude to báječné završení květnových dní :kytka:

• načítám...
1577
22.5.13 18:17

Ahoj holky..tak mě dneska chytla taková bolest v zádech, že jsem nemohla dojít domů z města :( Byla to ale taková blbá bolest v jednom místě, jak jsou ledviny, tak jsem se úplně vylekala, aby to nebyla fakt ledvina. Ale vzala jsem si paralen, protože už mi to pak přecházelo až do křeče a bolest polevila. Tak snad se to nebude opakovat, nebude alespoň ne často :( Na těhu cvičení chodím, hýbu se normálně, někdy spíše až moc, ale ty záda trápí asi skoro každou těhuli :(

• načítám...
329
23.5.13 09:01

Jojo to je stejné místo jako to moje :) doktorka mi říkala, že to je většinou skříplý nerv v jakémsi skloubení. Bohužel s tím nejde nic moc dělat, krom paralenu a protahování. Já jsem se chtěla protáhnout včera a dopadlo to tak, že jsem se ploužila k metru 20 minut (normálně chodím tak 3 minuty) a málem jsem se bolestí rozbrečela. Naštěstí už se nikam honit nemusím tak si dám pár kroužků na gym. míči a pak se půjdu nahřát :)

Já už mám z výbavičky téměř vše - chybí mi jen vanička, kočárek a postýlky. To poslední dvě položky mi prodá kamarádka, takže mám už vystaráno :)

• načítám...
1577
5.6.13 08:33

Ahojky holky. Tak ten můj problém nakonec nebyly záda, ale opravdu ledvina :( Děloha mi tlačí na pravou ledvinu, tak ji mám zvětšenou a neodvádí dobře moč. Byla jsem 3 dny v nemocnici a teď jezdím na kontroly. Pokud se to bude opakovat, budou mi muset zavést hadičku (stent) přes močové cesty do ledviny.
Jinak už máme z výbavičky také skoro vše, v pátek jsme byli pro kočárek, tak Vám přikládám fotečky :) Jinak zítra jdu na kontrolu ve 30. týdnu, tak jsem zvědavá, kolik malý přibral a jestli jsem už konečně přibrala něco já :lol: Se mi už každý směje, že to není normální. Holky jak se daří vám? Napište také pár řádků. Doufám, že jste v pohodě. To počasí je teď docela na mašli :( hlavně je mi líto těch, co řeší vysoušení domova…to si nedokážu představit vůbec.

• načítám...
976
5.6.13 09:09

Chudáku :,( Hlavně jestli už je ti líp… Krásnej kočárek a ta žirafka je fakt bombastická :palec: :potlesk: Máš kočárek doma? Já jsem na tohle pověrčivá, nechala jsem ho u babičky a jezdím s ním tam, jak jedu na návštěvu :oops: :lol: Já jdu na kontrolu ve 30tt až 1.7. to už budu myslím skoro 32tt. Už se nemůžu dočkat :oops: jinak jsem byla v neděli na UZ u tety v nemocnici a malá už se nevejde ani na obrozavku :mrgreen:
Jestli chceš, nějaký kila ti dám, na poslední kontrole jsem měla 14 kilo navíc :nevim: :poblion: Ale bříško mám velký asi jako ty.
Počasí je fakt na prd, nebo možná spíš na deprese :nevim: Taky je mi těch lidiček líto, jak to vidím v telce, brečela bych :nevim:

• načítám...
1577
5.6.13 09:18

@wery85 My máme kočárek doma, pověrčiví nejsme :) Ty kontroly jsou super, alespoň se má člověk na co těšit a ví jak mimčo roste :dance: Mě teď bolí víc a víc záda, nevydržím dlouho sedět, tak furt střídám polohy. S tou ledvinou musím ležet v noci na levém boku, tak už ho mám úplně oleželý :lol: K té žirafce jsem koupila i housenku, taky z Lamaze a stínítko do auta. Mají ty hračky krásné, barevné, ale docela drahé. Já to ale sháním vše na mimibazaru. Nové a za polovinu ceny třeba :palec:

• načítám...
976
5.6.13 09:31

@LendulkaM já lezim na levem boku, jinak me pali zaha. Takze jsme na tom podobne :hug: Jauz mam vybavicku tcelou krome kosmetiky pro prcka a veci do porodnice. Ale dneska to nejspis dokoupim, protoze mi blbne tlak a jsem otekla, tak kdyby neco… Minule pondeli mi nameril doktor hranicni tlak a uz strasil nemocnici :nevim:
Poslednich 14 dni uz si rikam at uz je srpen a mame to za sebou :lol: Chlap se mi smeje, ze jsem se tesila na pupik a ze me to prestalo brzo bavit, kdyz frcime teprve 29tt. Zabila bych ho :roll: :twisted:
Na ten mimibazar taky juknu, diky za tip :kytka:
PS: pisu z mobilu takze se omlouvam za pripadne chyby :oops:

• načítám...
1577
5.6.13 09:43

@wery85 No já jsem se celou dobu těšila, až nastoupím na mateřskou a budu chodit na nealko mochito na zahrádku a se psem na procházky…No a asi smůla. protože jak mě chytla ta ledvina, tak jsem nemohla dojít ani z města domů a často mě teď píchá v boku a to třeba jen vylezu před barák. A manžel se mi směje a říká, že se mnou chodit na procházky je teď sranda :lol: Tlak mám zatím normální, ale bojím se, že až začnou vedra, tak začne problém s otékáním noh. A s tím pupíkem taky tak. Jsem se těšila a teď nic nezapnu, jsem vzteklá že si nezavážu tkaničky a z vany mě málem manžel vytahuje :lol:

• načítám...
976
5.6.13 09:54

@LendulkaM to já na kafíčka a džusy chodím, ale většinou se dovezu až před bar autem, jinak bych nedolezla… (Ne dělám si srandu, ale je fakt, že než se přeplazím přez náměstí z parkoviště, tak mě chuť na kafe přejde).
Budu mít teď v černu narozky, tak jsem si přála jeřáb, na vyndávání z vany :mrgreen: Buďme rády za takovýhle ošklivý počasí… Jinak by jsme si prošlapali v koberci cestičku: gauč, záchod, lednička a nikam jinam :lol: :lol:
Na včerejšek se mi zdálo, že rodím, šijou mě a ještě si ze mě doktor udělal legraci, že se narodil kluk a až potom sestřička řekla, že to byl vtip a že je to holčička… Musím říct, že takhle živej sen jsem neměla ani nepamatuju a že to bolelo jak blázen 8o :nevim:
Zdají se ti taky takový hovadiny? :lol:

• načítám...
1577
5.6.13 10:00

@wery85 Mě ne, ale manželovi :lol: Byl se mnou na přednášce o porodu a pak se mu zdálo, že už jsem porodila :lol: No, je fakt, že mi to počasí taky nějak nevadí, protože nemusím brát prášky na alergii. Já teď k našim na oběd jezdím raději autem. Ale zase manžel z toho nadšený není, protože když jedeme na nákupy a dál, tak mám jako spolujezdec vypnutý airbag a ten pás pro těhotné. No a když řídím, tak smůla no. Ale tak po městě se snad nemůže nic stát :) Já doufám, že u nás to bude fakt chlapeček, ne že bych měla všechno modré, to ne, mám hodně věcí žlutých a bílých, ale přece jen jsem ty nákupy už směřovala většinou k tomu, že to bude kluk :lol: Teď přemýšlím jakou koupit soupravu na postýlku. Chci i nebesa. No výběr zas tak velký těch 4-dílných není.

• načítám...
976
5.6.13 10:11

Chudák manžel :lol: :lol: My jsme nebyli, stačí že já vím do čeho jdu (jsme se byly podívat na praxi u porodu a děkuju pěkně :mrgreen: ) :lol: :lol: Já taky jezdím. K našim to mám přesně hodinku autem a když nemáme taťku doma, tak jedu třeba na 3 dny k mamině. Zatím se vejdu za volant, tak je to ok.
Já jsem koupila jedno povlečení s nebesama a mantinelem a pak jedno povlečení co se k tomu taky hodí jen polštářek a peřinku… Kdyby se mi kluk narodil, tak bude minimálně první týden v růžovém, protože moje mamina nic jinýho nekupovala než růžovou a co jsem já kupovala je neutrální, tak by toho moc neměl :lol: Naštěstí teda mám 6letýho bráchu, tak máme hafo po něm, tak bych udělala výměnu za klučičí :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+