Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děkuju
teď jsem ok, ale ve třetím měsíci jsem byla na operaci se slepákem :-/
@kuku87 wow, tak tuto zkušenost naštěstí nemám, asi bych měla strach. Tak hl., že vše dopadlo dobře a teď už si těhotenství jen užíváte! ![]()
@Magdushka83 jj, strach byl, hlavně když jsem vůbec nevěděla co se děje
teď už je vše dobrý a těhotenství si užívám
a jak se daří vám?
V tuto chvíli jsem zmatená, čekám druhé dítě, ale první s novým partnerem, který má také v péči syna. V červenci spolu budeme rok, od začátku spolu žijeme, je to složité co se týče vztahů mezi námi, dětmi a teď ač čekáme miminko, procházíme docela krizovým obdobím. Někdy mám pocit, že je to právě těhotenstvím, jindy zas vím, že už to neustojím, takže dny, kdy vše vidím pozitivně, že je to lepší střídají dny kdy mám strach, že se vše rozpadne..
Takže si to už poslední dobou ani moc neužívám, jen přemýšlím.
@Magdushka83 ouuuu, tak to mě moc mrzí :-/ nejdůležitější pro tvoje mimi je, abys byla v pohodě… já ti asi moc rady dávat nemůžu, neznáme se a každej si svoje vztahy musí řešit sám. Každopádně ti moc držím palce, ať to dopadne co nejlíp!!!
Tak to jsme na tom dost podobně. S tím rozdílem, že já s přítelem „zatím“ nebydlím. Užívám si rostoucí bříško (i když roste dost enormně
), ale přítel reaguje dost prapodivně. Chvíli má radost a mluvíme na bříško, pak vzápětí nadává jak je všechno v zadeli, jak je na všechno sám a že má kolem sebe samé… no ani nemluvě. V podstatě jsem takový jeho hromosvod, když je toho na něj moc. Bohužel jsem taková trubka, že se neumím ani adekvátně ozvat, takže si to většinou vyslechu a dusím to všechno v sobě. Vlastně ani nevím jestli se mám na to společné bydlení těšit nebo ne. ![]()
Musím se pochlubit,
dneska mě mrňousek kopl tak důkladně, že to bylo zřejmé na pouhý pohled! ![]()
Ahoj holky…Doufám, že se vám to s těmi vašimi partnery zlepší ![]()
My máme teď spoustu práce s doděláváním bytečku, ale už se pomalu rýsuje ložnice
A taky už začínám kupovat nějaké oblečky. Holky, kupujete oblečky ve velikosti 50? A kdyžtak kolik kousků a čeho? Ve všech „příručkách“ co mám, doporučují kupovat oblečení od vel. 56…tak nevím ![]()
@LendulkaM Já jsem si koupila ve velikosti 50 jen dva nebo tři kousky, vzhledem k tomu, že mladý je vysoký a já také nejsem žádný půlčík počítám, že náš Honzíček bude mít okolo těch 54 cm jako jeho táta, když se narodil, takže raději spoléhám na větší velikosti. Mám pár 56 a pak už jen větší kousky… myslím, že je lepší mít ty věci větší s vědomím, že je můžeš ohnout než koupit něco malinkého co pak mrňouskovi ani nebude
povětšinou mám od každé té velikosti tak pět šest kousků. Zatím přemýšlím jestli toho nemám málo, na druhou stranu zase toho kupovat hodně, aby to pak unosil, přecejen ty mimča rostou jak z vody.
@Agapy Ahojky
to máš skoro jako já
já jsem 27. - 28.8
ale kdoví jak to dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat