Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já už mám oblečení přeprané, přežehlené a připravené v komodě, to samé věci do postýlky, můj syn měl 2800g, jemu i ta 50 byla veliká, ale je pravda, že těch věcí mám víc v 52 a 56, i 68
V prvních dnech můžeš využít i tu 50, pokud ovšem neporodíš 4kilové miminko.
Jůůů tak to je dobré že to máme takhle seřazeně
A kde budete rodit???
Ahoj, rodit chci v Bohuních v Brně. Už dceru jsem tam rodila a byla jsme spokojená. Navíc to tam mám kousek.
Velikostně jsme si převážně nachystala 62, pár kousků 56 a snad jen dva kousky v 50. Ale tu asi moc neunosíme. Dcerka se narodila a měla 49 cm, takže počítám, že kluk nebude menší, spíš větší.
Ahojiky jestli muzu reagovat na tu selest na srdicku tak bych to nevidela moc cerne.. Ted v breznu mi diky tehu take prisli na srdecni insuficienci-nedomykavost chlopne a taktez jsem byla kvuli tomu na kardiologii..preci jen chteji aby to shledl odbornik..pan doktor mi dal teda par rad- nesolit, hlidat si tlak, otoky a pribrat v tehu co nejmene ( coz mi uplne nejde
) aby nemelo srdicko velkej zahul… Rikal ze nemuze vyloucit ze to bude nekdy treba k operaci ale ze je to otazka budoucnosti…v cervnu jedu na kontrolu a tam zvazi podle meho stavu zda by treba kvuli tomu nebyl lepsi cisarsky rez… Ale zatim to potreba nebyla..tak snad na tom nebudeme tak spatne
Jinak me teda kvuli tomu poslali i na uz srdicka mimica, ale ma ho v poradku.tak drzim palce a dej vedet jak jsi na kardiu dopadla ![]()
@Lenina87 Já jsem byla na kardiu malého nedávno, máme v rodině těžké srdeční vady, tak ho chtěl pan doktor zkontrolovat a naštěstí je prďolka v pořádku. Docela jsi mě uklidnila, na netu jsou povětšinou informace, kterým nerozumím dobře, nebo jen napůl. Já jdu na kontrolu na kardio ve čtvrtek, nejlepší by bylo, kdyby bylo vše ok a už jsem tam nemusela. Jinak jak říkáš, přibrat co nejméně, to u mě ho trefí šlak, jde mi to nahoru samo od sebe, mohu se hlídat sebevíc a stejně rostu a rostu. Než porodím bude ze mě metráček :/
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat