Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
122
5.6.13 13:23

Ahoj, holky, kočárek je u mamky ve sklepě, postýlka u přítele v práci. Jinak mám vše přepráno, přežehleno, uloženo podle počasí a aby to ladilo barevně, takže stačí už jen sáhnou rukou a i chlap obleče vše co má mít, aby to ladilo :palec: Při prvním těhotenství mě nic netrápilo a krom obřího hladu a bříška jsem pomalu nevěděla, že jsem těhotná. Ještě den před porodem jsem na všech čtyřech drhla podlahu.Ale teď si to „užívám“ co se bolesti zad, jak už tu uvedlo i pár z vás, týče a můj chlap se mnou.Oba přibíráme na váze, oba nás pálívá žáha, oba jsme nervozní a bolí nás záda, zkrátka jsme OBA V TOM :mrgreen:Už jen dva měsíce a 1 den do termínu, tak jsem sama zvědavá, kdy to opravdu příjde :nevim: Už to chci mít za sebou!

• načítám...
976
5.6.13 14:57

@Magdushka83 přepráno, přežehleno, uloženo?? 8o 8o Klobouk dolů, v tom jsem teda pěkně pozadu. Já sice uloženo, ale spoustu toho má ještě i cedulky :oops: Čekám až bude hezky, že to pověsím uschnout ven, ale začínám pochybovat, že to do porodu bude :think: Já 2 měsíce a 15 dní do prvního termínu. A asi ze začnu modlit, aby to bylo aspoň o dva týdny dřív :lol: :lol:
Jěnže ty to narozdíl od něj shodíš během jednoho dne :mrgreen:

• načítám...
1577
5.6.13 15:54

@wery85 Klídek, já mám taky pouze uloženo a čekám na příhodné počasí :palec: A taky mám i cedulky :lol:

• načítám...
976
5.6.13 15:58

@LendulkaM a myslíš, že letos ještě příhodné počasí bude? :mrgreen:

• načítám...
1577
6.6.13 18:10

Ahoj holky..tak dneska jsem byla na kontrole v 30+2 tt a malý je naprosto v pořádku a váží 1750g :srdce: A já mám váhu pořád stejnou :dance: Holky kolik váží vaše miminka?

• načítám...
976
6.6.13 19:35

Týý jo, ten je velikej, tak to bude kus chlapa :potlesk: :palec: já zatím nevím :(

• načítám...
1577
6.6.13 20:06

@wery85 No ptala jsem se pana doktora, jestli je ta váha akorát a prý jo :)

• načítám...
976
6.6.13 20:15

@LendulkaM Já to nemyslela jako že je moc velikej. Malej brácha měl 1600g, takže je to akorátní… Já to myslela v dobrým :hug:

• načítám...
122
7.6.13 00:28

@wery85 To je spíš tím, že už vím jak mi v prvním těhotenství bylo žehlit věci na poslední chvíli zatěžko a hlavně mám teď převážně věci po jiných dětech, z bazárků a máloco nové, tak jsem vše chtěla mít v čistotě připraveno s předstihem. Já jsem se mamce narodila o dva měsíce dřív, než jsem měla, tak i proto možná mám už vše připraveno. Není to důvod, aby ses bála, však jistě vše stihneš včas, jen jsem to chystala v období, kdy to bylo pro mne pohodlnější.
Máme měsíc a 30 dní do termínu, malý vážil v 31. týdnu při kontrole 1640 gramů, což je prý přesná míra podle tabulek, to já už jsem o 12 kg těžší. Takže asi to nebude konečné, kdy jsem poprvé rodila s 13 kg a o 9 přišla už v porodnici. Tentokrát budu asi těžší, nemotornější a bude se to i hůř shazovat. Ale co holky, buďme rády, co by daly ty co nemohou mít vlastní děti za naše těhotenské „problémy“! Mějte se krásně, odpočívejte a buďte zdraví vy i mimísci! :hug:

• načítám...
10.6.13 14:08

Ahojky můžu se k vám přidat? Já mám termín 28.8.2013 a čekáme chlapečka Pepíčka. Přibrala jsem už 11kg a to jsem teprve ve 29tt není to moc? :)

• načítám...
976
10.6.13 14:43

@Weriseekk23 Ahojky. Vítej :mavam: Váhu máš úžasnou. Já měla nahoře ve 25tt tak 14kg teď počítám ve čtvrtek na kontrole tak 20, protože jsem pěkně otekla :zed:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 14:52

• načítám...
976
10.6.13 14:45

@Magdushka83 No tak dva letní dny za námi a zjistila jsem, že jak se zase udělá hezky tak jdu věcičky vyprat taky, protože jsem sotva lezla. Takže si tě beru za příklad a jde se chystat :)

• načítám...
976
10.6.13 14:49

Tak jsem našla príma tabulku, kde se dá sledovat váha mimi. Jsem totiž neskutečný zvědavec, kolik tak to moje díťátko může vážit. Tak se s vámi podělím. Nejsou tam jen průměrné hodnoty jako všude, ale i kolik je min. a max. :mavam:
 http://www.gynweb.cz/…-podle-stari

• načítám...
329
10.6.13 17:10

@Weriseekk23 Buď ráda za 11 kilogramů :-))) já jich nabrala 16 ;-))

• načítám...
329
10.6.13 17:13

@wery85 Jéé zrovinka jsi mi kápla do noty, dneska jsem nad tím zrovna dumala, kolik ten můj rošťák může vážit - sice jdu na vyšetření ve středu, ale na mojí gynekoložku se moc dát nedá - minule mi tvrdila, že čekám holčinku i když mi před ní jasně tři doktoři řekli a dva z nich i ukázali, že to bude hoch a 3Déčko mi to potvrdilo :-)))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+