Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
389
20.6.13 08:24

Ahojky holky, také mi trochu natékají nohy, ven jdu jen brzo ráno a pak večer tak po 7…Dnes jsme měli hroznou noc byla tropická a jak bydlíme v podkroví tak nic moc… :mrgreen: Mimi se vrtělo se mnou :-)Zase roste tak vazy dávají o sobě vědět…tak snad to dneškem skončí ty největší vedra :-)Přeju hodně sil na přežití veder papa

• načítám...
329
20.6.13 09:54

Tak to máš pravdu… já jen doufám, že to jejich slibované „ochlazení“ není nějaký blbý vtípek… těch 25 mi bohatě stačí :-) Já se na přednášky chystám až v červenci, v porodnici je mám naplánované vždy na každý čtvrtek v měsíci, myslím že třikrát. Oni mají totiž hodně blbý čas, jsou vždycky od půl druhé a to by mě v práci asi zabili :-)) stačí, že jsme jim s kolegyní zasadily těžkou ránu a otěhotněly jsme hned dvě :-D

• načítám...
1577
20.6.13 12:58

Ahoooj…Včera jsme navštívili porodnici a mám dobrý pocit. Bylo to spojeno i s přednáškou o kojení. Dneska jsem byla na gyne na kontrole a vše ok. A musím se pochlubit, konečně jsem přibrala, 1,5 kg :lol: Už jsem si připadala fakt divná :lol: Jinak vše ok, žádné otoky, akorát ledvina je furt zvětšená, ale nezlobí mě, tak snad to už tak zůstane. Dneska mi přišel kojicí polštář :hug: Holky, já se tak těším až se ochladí…už aby to bylo, že jo?

• načítám...
976
20.6.13 15:02

Poslední horké odpoledne dneska, od zítra už má být snesitelně :dance:
Mám vypráno, vyžehlíno a teď už jen čekat a čekat :srdce:

• načítám...
329
21.6.13 07:45

Taky u Vás byla tak příšerná bouřka? Mě se úplně otřásaly okna a ještě jsem do toho utěšovala vystrašeného psa :-))) musím říct, že dneska je fakt příjemně - po ránu, tak snad se to nevyšplhá přes třicítku, protože včera to byl mor :-)))

• načítám...
389
21.6.13 08:07

Ahojky @Castellka máš pravdu také jsme měli hroznou bouřku…ale dnešní ráno 20 stupnů mě vělice těší už větrám místnosti z 26 na 20 :-)Také si řikám, že to snad nebyl vtip a konečně jim ta předpověĎ vyšla…nemohu se dočkat až se trvale ochladí jen okolo 20 :-)Včera to mor byl protože ještě v 9 večer bylo takové vedro že se moje malé neteřinky čvachtali v bazéně a já jen po stehna:-)

• načítám...
976
21.6.13 08:48

Holky u nás ani ň, ani kapka vody :-( Je sice zataženo, ale dusno :-(

• načítám...
1577
21.6.13 09:07

Holky tak u nás taky nic :( Já jsem po dnešní tropické noci úplně vyřízená :cert: Poprvé mi trochu otekla jedna noha. Spát při 27 stupních teda fakt nedokážu…doufám, že to k nám co nejdříve přijde :) Mám otevřené všechny okna a v ložnici je pořád 27. Bydlíme pod rovnou střechou, tak to je marný boj :(

• načítám...
329
21.6.13 12:25

@verca.vena Tak to tady se aspoň na chvíli vyčistil vzduch, takže jsem větrala hlavně v noci, stejnak jsem se pořád budila. Ať už to bylo kvůli vystrašnému jezevčíkovi nebo kvůli kopancům drobka :-D Já bych si taky vystačila jak říkáš s teplotou okolo 20-tky :-)

@wery85 No třeba k Vám ještě nedošla. Každopádně prý se má ochladit o těch 10 stupňů, takže nás čekají teploty kolem 25 :-)

@LendulkaM No tak to buď ráda, já mám hnáty jak balóny a to nepřeháním. Fakt je mám opravdu hodně oteklé. Ale dr. mi řekla, že mi na to stejnak nemůže nic dát, takže mám smolíka :D Takže jsem oteklá, unavená a ještě musím sedět v práci :zed:

• načítám...
22.6.13 12:43
@Castellka píše:
@Weriseekk23 Nu dneska jsem přesně 30+4, doktorka mi s tím pořád šoupe, čert se v tom vyznej. Já jsem si zaplatila nějaké ty vyšetřeni navíc, byla jsem u Apolináře na genetickém ultrazvuku a pak na tom 3D, ale tam jsem šla jen proto, abych měla dvd na památku, jak tam ten můj rošťák řádí :-)) Jinak bych ho také neviděla. Jsem ráda, že Ti dopadlo vyšetření dobře :kytka: a do prvního července to máš co by kamenem dohodil :-) mě přímo doktorka řekla, že teď mi bříško půjde dolů v kontextu toho, že mám malou pánev a že si užiju asi příjemní chvilky :-)))

Ahojky, taky bych ještě chtěla stihnout buď 3D nebo video abych měla něco na památku a pak to i časem ukazovala malýmu prckovi jak v bříšku řádil :Jinak já jsem dnes 30+5 a zatím je vše vpohodě jen mě občas chytnou záda, ale to budu muset hold ještě pár týdnů vydržet :)1.července to už je skoro za týden ani nevíš jak se těším, až toho malýho draka uvidím :) :srdce: A dostanu zase fotečku a to už asi poslední. :? Doufám, že pěkně nabírá a vše bude vpořádku a taky doufám, že se ještě notvírám, ale to všechno se dozvím až 1.července. My dvě máme stejný termín porodu jestli se nepletu že?28.8.2013 :D

• načítám...
976
22.6.13 13:22

@Weriseekk23 jdeš taky na UZ 1.července? Já taky ;) Už aby to bylo, se nějak nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
22.6.13 13:57
@wery85 píše:
@Weriseekk23 jdeš taky na UZ 1.července? Já taky ;) Už aby to bylo, se nějak nemůžu dočkat :dance:

Ano jdu 1.července už přes 2měsíce jsem našeho kulínka neviděla :) Takže se s přítelem šíleně těšíme :D A ty jsi vkolikátém tt?

• načítám...
976
22.6.13 14:24

@Weriseekk23 já jsem dneska 31+0, takze na UZ budu 32+3. Já maličkou viděla před 3 tydny. Už se ani na monitor nevejde :lol: ale stejně se těším jak malé děcko. Jsem hlavně zvědavá kolik váží. Malej bráška měl odhad ve 30tt na 1600g a když se narodil tak měl 3800g a 52cm. A jestli mi řekne doktor, že má taky tak, tak nevim, kdo za mě bude rodit, protože já teda ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
22.6.13 14:39
@wery85 píše:
@Weriseekk23 já jsem dneska 31+0, takze na UZ budu 32+3. Já maličkou viděla před 3 tydny. Už se ani na monitor nevejde :lol: ale stejně se těším jak malé děcko. Jsem hlavně zvědavá kolik váží. Malej bráška měl odhad ve 30tt na 1600g a když se narodil tak měl 3800g a 52cm. A jestli mi řekne doktor, že má taky tak, tak nevim, kdo za mě bude rodit, protože já teda ne :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jsme uplně stejně já jsem taky 31tt :)A kdy máš termín porodu? Já právě nevím už přes 2měsíce kolik váží a měří tak by mě zajímalo jestli mám obříka nebo naopak :lol: Naposled co si pamatuji tak v 21tt měřil 20cm a vážil 400g

• načítám...
22.6.13 14:44
@wery85 píše:
Holky u nás ani ň, ani kapka vody :-( Je sice zataženo, ale dusno :-(

Nemáš tak náhodou fcb? Že bysme pokecali?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+