Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky holky, také mi trochu natékají nohy, ven jdu jen brzo ráno a pak večer tak po 7…Dnes jsme měli hroznou noc byla tropická a jak bydlíme v podkroví tak nic moc…
Mimi se vrtělo se mnou
Zase roste tak vazy dávají o sobě vědět…tak snad to dneškem skončí ty největší vedra
Přeju hodně sil na přežití veder papa
Tak to máš pravdu… já jen doufám, že to jejich slibované „ochlazení“ není nějaký blbý vtípek… těch 25 mi bohatě stačí
Já se na přednášky chystám až v červenci, v porodnici je mám naplánované vždy na každý čtvrtek v měsíci, myslím že třikrát. Oni mají totiž hodně blbý čas, jsou vždycky od půl druhé a to by mě v práci asi zabili
stačí, že jsme jim s kolegyní zasadily těžkou ránu a otěhotněly jsme hned dvě ![]()
Ahoooj…Včera jsme navštívili porodnici a mám dobrý pocit. Bylo to spojeno i s přednáškou o kojení. Dneska jsem byla na gyne na kontrole a vše ok. A musím se pochlubit, konečně jsem přibrala, 1,5 kg
Už jsem si připadala fakt divná
Jinak vše ok, žádné otoky, akorát ledvina je furt zvětšená, ale nezlobí mě, tak snad to už tak zůstane. Dneska mi přišel kojicí polštář
Holky, já se tak těším až se ochladí…už aby to bylo, že jo?
Poslední horké odpoledne dneska, od zítra už má být snesitelně ![]()
Mám vypráno, vyžehlíno a teď už jen čekat a čekat ![]()
Taky u Vás byla tak příšerná bouřka? Mě se úplně otřásaly okna a ještě jsem do toho utěšovala vystrašeného psa
musím říct, že dneska je fakt příjemně - po ránu, tak snad se to nevyšplhá přes třicítku, protože včera to byl mor ![]()
Ahojky @Castellka máš pravdu také jsme měli hroznou bouřku…ale dnešní ráno 20 stupnů mě vělice těší už větrám místnosti z 26 na 20
Také si řikám, že to snad nebyl vtip a konečně jim ta předpověĎ vyšla…nemohu se dočkat až se trvale ochladí jen okolo 20
Včera to mor byl protože ještě v 9 večer bylo takové vedro že se moje malé neteřinky čvachtali v bazéně a já jen po stehna:-)
Holky tak u nás taky nic
Já jsem po dnešní tropické noci úplně vyřízená
Poprvé mi trochu otekla jedna noha. Spát při 27 stupních teda fakt nedokážu…doufám, že to k nám co nejdříve přijde
Mám otevřené všechny okna a v ložnici je pořád 27. Bydlíme pod rovnou střechou, tak to je marný boj ![]()
@verca.vena Tak to tady se aspoň na chvíli vyčistil vzduch, takže jsem větrala hlavně v noci, stejnak jsem se pořád budila. Ať už to bylo kvůli vystrašnému jezevčíkovi nebo kvůli kopancům drobka
Já bych si taky vystačila jak říkáš s teplotou okolo 20-tky ![]()
@wery85 No třeba k Vám ještě nedošla. Každopádně prý se má ochladit o těch 10 stupňů, takže nás čekají teploty kolem 25 ![]()
@LendulkaM No tak to buď ráda, já mám hnáty jak balóny a to nepřeháním. Fakt je mám opravdu hodně oteklé. Ale dr. mi řekla, že mi na to stejnak nemůže nic dát, takže mám smolíka
Takže jsem oteklá, unavená a ještě musím sedět v práci ![]()
@Castellka píše:
@Weriseekk23 Nu dneska jsem přesně 30+4, doktorka mi s tím pořád šoupe, čert se v tom vyznej. Já jsem si zaplatila nějaké ty vyšetřeni navíc, byla jsem u Apolináře na genetickém ultrazvuku a pak na tom 3D, ale tam jsem šla jen proto, abych měla dvd na památku, jak tam ten můj rošťák řádíJinak bych ho také neviděla. Jsem ráda, že Ti dopadlo vyšetření dobře
a do prvního července to máš co by kamenem dohodil
mě přímo doktorka řekla, že teď mi bříško půjde dolů v kontextu toho, že mám malou pánev a že si užiju asi příjemní chvilky
Ahojky, taky bych ještě chtěla stihnout buď 3D nebo video abych měla něco na památku a pak to i časem ukazovala malýmu prckovi jak v bříšku řádil :Jinak já jsem dnes 30+5 a zatím je vše vpohodě jen mě občas chytnou záda, ale to budu muset hold ještě pár týdnů vydržet
1.července to už je skoro za týden ani nevíš jak se těším, až toho malýho draka uvidím
A dostanu zase fotečku a to už asi poslední.
Doufám, že pěkně nabírá a vše bude vpořádku a taky doufám, že se ještě notvírám, ale to všechno se dozvím až 1.července. My dvě máme stejný termín porodu jestli se nepletu že?28.8.2013 ![]()
@Weriseekk23 jdeš taky na UZ 1.července? Já taky
Už aby to bylo, se nějak nemůžu dočkat ![]()
@wery85 píše:
@Weriseekk23 jdeš taky na UZ 1.července? Já takyUž aby to bylo, se nějak nemůžu dočkat
Ano jdu 1.července už přes 2měsíce jsem našeho kulínka neviděla
Takže se s přítelem šíleně těšíme
A ty jsi vkolikátém tt?
@Weriseekk23 já jsem dneska 31+0, takze na UZ budu 32+3. Já maličkou viděla před 3 tydny. Už se ani na monitor nevejde
ale stejně se těším jak malé děcko. Jsem hlavně zvědavá kolik váží. Malej bráška měl odhad ve 30tt na 1600g a když se narodil tak měl 3800g a 52cm. A jestli mi řekne doktor, že má taky tak, tak nevim, kdo za mě bude rodit, protože já teda ne
![]()
@wery85 píše:
@Weriseekk23 já jsem dneska 31+0, takze na UZ budu 32+3. Já maličkou viděla před 3 tydny. Už se ani na monitor nevejdeale stejně se těším jak malé děcko. Jsem hlavně zvědavá kolik váží. Malej bráška měl odhad ve 30tt na 1600g a když se narodil tak měl 3800g a 52cm. A jestli mi řekne doktor, že má taky tak, tak nevim, kdo za mě bude rodit, protože já teda ne
![]()
Tak to jsme uplně stejně já jsem taky 31tt
A kdy máš termín porodu? Já právě nevím už přes 2měsíce kolik váží a měří tak by mě zajímalo jestli mám obříka nebo naopak
Naposled co si pamatuji tak v 21tt měřil 20cm a vážil 400g
@wery85 píše:
Holky u nás ani ň, ani kapka vodyJe sice zataženo, ale dusno
Nemáš tak náhodou fcb? Že bysme pokecali?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat