Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Castellka píše:
@Weriseekk23 Jojo dneska jsem 29+6 neboli 30 běžícíMě také včera v práci říkaly ženský, že mi bříško šlo dost dolů, čehož jsem si ani nějak moc nevšimla
Já mám ty pocity jak říkáš také, hlavně když hodně dlouho chodím, ale vždycky to po chvíli přejde
Jinač ženy, dneska jsem byla na ultrazvuku a Honzíček váží 1800 gramů
A všechno nám dopadlo dobře. Ani jsem nebyla moc v šoku, když jsem stoupla na váhu
sestra ani dr. to nijak nekomentovaly
Týjo tak to je mazec
A to jsi taky ve 29tt? Dneska mě po dlouhé době viděla kamarádka a řekla mi že mi bříško jde dost dolů tak jsem se docela rozklepala
Na večer když si lehnu tak mám takový divný pocit v podbříšku jak kdybych měla MS docela se začínám bát, ale snad nemám čeho zítra jdu na gyndu tak se uvidí. ![]()
@Weriseekk23 Nu dneska jsem přesně 30+4, doktorka mi s tím pořád šoupe, čert se v tom vyznej. Já jsem si zaplatila nějaké ty vyšetřeni navíc, byla jsem u Apolináře na genetickém ultrazvuku a pak na tom 3D, ale tam jsem šla jen proto, abych měla dvd na památku, jak tam ten můj rošťák řádí
Jinak bych ho také neviděla. Jsem ráda, že Ti dopadlo vyšetření dobře
a do prvního července to máš co by kamenem dohodil
mě přímo doktorka řekla, že teď mi bříško půjde dolů v kontextu toho, že mám malou pánev a že si užiju asi příjemní chvilky ![]()
@Weriseekk23 ahojky no mě taky občas k večeru pobolívá jako kdybych to měla dostat a mám to tak od začátku…dělá mi to hlavička prcka…nejprve se tam tak různě mimi vrtělo ale často hlavičkou dolu dle UTZ tedy a teď už snad zaujímá správnou polohu a také mám trochu větší bolest..Dr.Mi řikala, že je to vše ok a že je to hlavička… ![]()
Ahoj holky..mi to taky tak dělá, to bude ta hlavička určo
Včera dopo se mi udělalo zle, jsem myslela jestli nemám vysoký tlak. Tlak byl ok, ale tlakoměr ukázal 132 tepů, tak asi proto. Nohy zatím bez otoků, ale mažu žilky, mám takové fialové seskupení žilek a občas nějakou klasickou křečovou. Četla jsem, že po těhu zmiznou, tak snad jo
Dneska mi přijdou povlečení s nebesy, tak se těším, jsem zvědavá, jak to bude na postýlce vypadat ![]()
Jo, sestřenka v sobotu koukala jako blázen na manžela, že už máme kočárek, že ten se prý kupuje úplně naposledy..
No, nevím. Představa, že teď teprve budu vybírat a kupovat před porodem…asi bych byla ve stresu docela.
Jdu pokračovat s praním a žehlením věciček ![]()
Dobre ranko holky. Tak jak prezivate vedra? Koukam ze jsme na tom jinak v celku stejne. Nohy jak konve a boleni v podbrisku ![]()
Ve ctvrtek jsem byla na kontrole, mam 18kilo nahore a doktor se mohl zblaznit, ze kdesi cosi ![]()
Jinak uz jsem taky zahajila prani vecicek a finalni pripravy. Uz jen poskladat postylku do loznice, natrit postylku do obyvaku a mam hotovo a pak uz jen cekat az se malicka rozhodne. Uz se nemuzu dockat na ultrazvuk 1.7. ale uz se nam to blizi ![]()
At mate fajn den ![]()
A co se epiduralu tyka, tak ja si ho necham dat, kdyby to fakt neslo jinak. Nijak se tomu nebranim, ale bude jen fakt v krajnim pripade…
Tesite se na porod, nebo mate spis strach?
Ahojky, tak dneska velkej ultrazvuk, jsem zvědaává. protože jsme malou od 21.týdne neviděla..jinak 11kg nahoře:-/výbavička už celá, kromě kojící polštáře a přemejšlim ještě o koši na pleny, ale asi bude stačit pixla od barvy, co myslíte..taky jsme ve spáru žehličky:-))kočárek koupenej v sobotu-vyhrál mrňavej xlander move
@petraminimaks drzim pesti, at vam to dobre dopadne
pisni pak jak jste dopadli… Ja mam na plinky kyblik z vickem z kauflandu za par kacek, takze od kyblik od barvy taky splni svuj ucel
@petraminimaks Mě chybí také kojící polštář a koš na plínky…a X-lander máme taky…není mrňavý
Jakou jste koupili barvičku? My máme korbičku Australia, sporťák Europa.
Všechno Europe:-)líbil se mi concord, ale ten mi přišel ještě menší..já už ten zbytek dneska objednám, ještě papírovky mi chybí, ale ty můžu koupit kdykoliv..
Zdravím-jsem těhulka a čekám druhé miminko(termín mám 11.srpna).Chtěla bych se zeptat jestli je tu nějkaá maminka z okolí Ivančic, Brno-venkov… ![]()
Zdravím holky,
já jsem kupodivu otekla jen v pátek a přes víkend to opadlo, čekala jsem, že konkrétně dneska budu jak bambule, ale naštěstí mám klídek
Tak jsem zvědavá jak dlouho to vydržím.
AHojky holky, také pokračuju v praní a jsem šťastná, že již tak nějak vše důležité jako kočárek, postýlku, přebalovák atd…mám! NEdovedu si představit teď to řešit:-)JInak před vedrem jsem schovaná doma a včera jsem až k večeru vylezla do stínu
Nožky lehce oteklé ale studená sprcha na ně zabírá
Přeju hodně sil přežití veder prý v pátek už bude počáso ideální cca 24 Stupňů
papa
Nazdárek holky,
tak jak zvládáte ten pařák? Já si vzala v práci volno, protože jsem sotva došla do obchodu nakoupit, natožpak se ještě tahat do práce. Trochu mi dnes otekly nohy - ráno jsem se hrnula na gynekologii, sestra mi volala, že si mám vyzvednout recept na železo, takže to mi také moc nepřidalo. Jinak pohodička, malý se vrtí jako o život, takže mám veselo ![]()
Ahojky…my se dnes s manželem jedeme podívat do porodnice, kde bych chtěla rodit a pak jdu odpo na přednášku o kojení a šestinedělí
Jinak vše ok, až na bolesti zad a blbě se mi občas dýchá…ale v tom vedru. Nohy bez otoků a zítra jdu na kontrolu
Ty vedra jsou ale mazec ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat