Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wery85 No, tož víš jak…roky letí, manžel je o 9 let starší, tak na co bych čekala. Pokud to půjde a vše bude ok, tak by bylo ideální mít dvě po sobě, aniž bych musela na chvíli do práce. Ale manžel mi říkal, však uvidíme, co budeš říkat po porodu
![]()
Holky máte některá zkušenosti s šelestí na srdci? Dneska mi to oznámila doktorka a vyslala mě se objednat na kardiologii. Jsem z toho taková poněkud nervozní.
A tu šelest máš ty nebo dítě? Mě kdysi dávno pediatrička našla údajnou šelůest na srdci, ale nidke se to neprokázalo. Bylo to jen jeden den a druhý už to nebylo. TAkže buĎ klidná, třeba nic neslyšela. Ale pro jistotu bych s enechala vyšetřit.
Tak prý fialová a červená barva podmiňuje k větší sexuální akticitě
Zato zelená a modrá, světlá jsou uklidňující. My máme bílé místnosti. Ale v obyváku je světle zelená sedačka a sv. hnědý nábytek se zelenkavými dveřmi. U dcerky jsme dali nábytek sv. hnědý a na zeď takovou retro hnědou tapetu, takové čtvrece přes sebe. A na zemi má hrací koberec silnice. Za tři roky to chceme rekonstruovat. Kuchyň máme v kalvadosu s bílou a koupelku v oranžovo kaštanové barvě. Je příjemná teplá.
@Kote5 Já, podle paní doktorky mám výraznou systolickou šelest, takže mě okamžitě odpravila na kardiologii, kde jsem se tedy objednala, ale budu čekat až do 2.5.2013.
@LendulkaM píše:
@Magdushka83 Jorka, Meginku. je to naše zlatíčko, neúnavná venku, moc hodná doma. Jen se obávám, až přijde mimi, jak se s tím vyrovná. Přikládám foto, docela ráda pózuje
My máme psa asi o měsíc déle než se nám narodil první syn (no, spíš naši) a oni spolu dá se říct vyrůstají dodnes. Jelikož je Aiko pes co žárlí, měla jsem taky strach, ale nakonec to dopadlo tak, že hlídal mě těhotnou (oni to prý vycítí) a potom i syna, ke kterému se nikdo nemohl přiblížit dřív než si ho očichal a uznal, že malému nic nehrozí.
Moje sestřenice má taky „Jorkšíráčka“ a na miminko si zvykl i on, s příchodem miminek pejsci opravdu nemají problém a naopak uvítají kamaráda pro svoje lumpárny ![]()
@LendulkaM Taky by jsme chtěli druhý za chvíli po sobě, aby jednomu nebylo smutno. A jak řekl přítel, druhý musíme mít chtě nechtě, protože potřebujeme i kluka
Z toho že budeme mít holčičku je samozřejmě na měkko, ale víš jak ![]()
@Castellka píše:
@Kote5 Já, podle paní doktorky mám výraznou systolickou šelest, takže mě okamžitě odpravila na kardiologii, kde jsem se tedy objednala, ale budu čekat až do 2.5.2013.
Snad to nebude nic vážného, jinak tě snad nenechali tak dlouho čekat na objednaný termín a hned by tě vzali na vyšetření do nemocnice. Moc držím palce a budu na tebe myslet, aby bylo vše v pořádku
![]()
@Castellka Tak s tím neporadím, ale kdyby to bylo vážné, tak by Tě vzali dřív, ne? Hlavně se nestresuj, bude to dobré, neboj ![]()
No holky řeknu Vám, že jsem z toho docela vyplašená. Né kvůli sobě, ale kvůli Jeníčkovi. Snažím se na to nemyslet. Také si říkám, že kdyby to bylo něco strašlivého tak by mě vzali hned. No uvidíme v tom květnu, snad to bude v pohodě. V případě že ne bych musela být pečlivě sledovaná a rodila bych pravděpodobně císařem. Každopádně moc děkuju za podporu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat