Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Alenka Myška
5.4.13 01:41

Taky si maminky připadáte, jak když máte v břiše červíky? Ten mrňous nedá chvíli klidu a furt něco vyvádí, ve dne i v noci, hm :think:

• Upravit
320
5.4.13 07:40

No jako červíky mi to nepřijde spíš jako čertíky… :twisted: pořád tam něco provádí, je to rozkošné ale někdy se tam tak zaklíni, že ji vyleze kus čehosy a občas to i zabolí. :andel:

• načítám...
1577
5.4.13 08:01

@Anet.M :lol: Jo jo, je to super…Taky říkám manželovi že to bude fotbalista :dance: Poslední týdny se ozývá intenzivněji :palec: Je to stejně úžasné, celý ten proces vývoje :potlesk:

• načítám...
320
5.4.13 08:16

@LendulkaM to jo konečně už nezvracím a snažím se si vychutnávat to krásné, když to miminko roste v bříšku je to to nejkrásnější coo jsem kdy zažila. zázrak prostě

• načítám...
1577
5.4.13 08:42

@Anet.M Teď je to oproti 1. trimestru super :palec: Já normálně jím, už začínám jíst i sladké. Sice vážím pořád méně než na začátku těhu, ale mám dojem, že to doženu :lol: Včera jsem u rodičů snědla dva talíře segedinského guláše, to se mi ještě nestalo :lol: :lol:

• načítám...
320
5.4.13 08:58

@LendulkaM Taky už mi chutná… začínám už i zase vařit. Ale přesně ještě jsem nedohnala co jsem zhubla. Ještě by to bíško mohlo přestat křečovat a bude to uplně suuuuper. už se začínám bát porodu :D hrozně rychle to utíká všechno

• načítám...
1577
5.4.13 09:14

@Anet.M Jo, to teda jo. Ze začátku jsem se modlila, abych zdárně překonala 1. trimestr a každý týden mi připadal jako věčnost, než jsem šla na 1. screening. Pak jsem se uklidnila a začala být více v pohodě a teď mám pocit, že to fakt letí. Snažíme se teď doma stihnout vše co se dá…vyměňujeme okna v půlce bytu (půlku už máme), děláme novou ložnici, dokupuju ještě nějaké doplňky do obýváku a nakonec přijde na řadu pokojík. Ale pouze vestavěná skříň, koberec, postýlka a přebalovák…jo a kojící křeslo bych chtěla, nějaké pohodlné houpací :palec:

• načítám...
320
5.4.13 10:28

Kojící křeslo jo… tak nad tím jsem neuvažovala… no a asi se bez něj i obejdu v tom mém minibytečku. taky jsme něco předěělávali malovali jsme noo ted budem kupovat lednici novou a mikrovlnku, která dělá i v páře tak se těším. no pak už zbývá jen to tady přizpusobovat miminku. trochu se obávám mého malého pejska a příchodu miminka. fenečka je malinká a ještě ke všemu nesnáší malé děti a je naprostej vlezdozadečku, uvidíme jak to vezme a přijme.

• načítám...
1577
5.4.13 11:02

@Anet.M Tak to jsme na tom podobně :lol: My máme fenečku jorka (4 roky) a je zvyklá na klid. Z práce přicházíme odpo a ona vždycky byla zavřená v pokojíčku a měla svoje pohodlíčko. Spinká na pohovce, kde má boudičku, několik polštářů, no prostě přepych. A děti nemá ráda, protože když byla malá, tak děcka z baráku ji furt naháněly a braly do ruk a ona z toho byla vyplašená. A v rodině malé děti nemáme..No a když přijde na návštěvu nějaká kamarádka s malým prďošem, tak Megí je z toho vykolejená :lol: Chvíli čučí, jak mimi začne plakat, tak ona vrčí a štěká a pak zaleze :lol: No a až se narodí naše mimi, tak poputuje do předsíně, nebo do kuchyně, to bude naštvaná… :cert: Ale zvykne si, bude muset :lol:
Já bych taky chtěla mikrovlnku, budu ji i potřebovat, jenže máme malinkatou kuchyň a mám tam kávovar, konvici, stojan na nože a je plno :( Za to obývák máme tak velký, že by se tam dalo tančit :lol:

• načítám...
320
5.4.13 11:23

No já právě řeší kam jí dám no asi na lednici ta nebude tak vysoká a já si pořídím stupínek a až zruším přebalovák tak z toho zase bude bar :D jako teď jinak v kuchyni taky místo nemám :D tam mám sodastream a konvici a taky končím musím tam udělat místo na odkapávač na lahvičky. No ta moje je roční a je to krysař a je tak žárlivá a rozmazlená. pořád štěká na všechny. ale je fakž že na mé sourozence si zvykla a je s nima v pohodě ale v obchodě mi pokousala cizí holčičku malou co jí strkala prsty do pusy a šmatala na ní. už ybch chtěla mít vše hotovo a vybaleno a vidět jak je to super a jak sem v létě přivedu miminko a bude kvílet… a sousedi budou nervooozní

• načítám...
23
7.4.13 15:42

první pohyby

Ahoj nastavající maminky, jsem ted ve 22týdnu a zatím necítím žadné pohyby, tak se chci zeptat jestli vy uz ano???:-) :)

• načítám...
320
7.4.13 15:47

@Marki26
Ahojky já jsem ve 23 týdnu a už tak 14 dní cítím pohyby, ale je to individuální. Známá z nemocnice začaala vnímat pohyby až v 6 měsíci protože to co bylo předtím ji prý přišlo ž to jsou prdy a střeva :D

• načítám...
23
7.4.13 15:49

Jo tak to mam stejne:-)taky mi to prijde spis jak bublinky v brise:-)Ale je to zajimavy protoze mala uz ma necelych 30cm a ja nemam vubec zadne bricho jeste:-)o to vic jsem si myslela ze pohyby ucitim vic:-)

• načítám...
320
7.4.13 15:56

@Marki26 Týjo tak to je holčička pěkný macík :D mě bříško vylezlo tak před třemi týdny ale jinak jsem pod vahou. Kažý to má jinak může být otočená a kopat tě ozau to se mi taky stává že mi okopává ledviny nebo žaluek

• načítám...
23
7.4.13 15:58

Ona je jen dlouha ale ma ctvrt kila jen:-)Aspon kdyby mi to bricho trochu vylezlo:-)snad to brzo prijde:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+