Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No jako červíky mi to nepřijde spíš jako čertíky…
pořád tam něco provádí, je to rozkošné ale někdy se tam tak zaklíni, že ji vyleze kus čehosy a občas to i zabolí. ![]()
@Anet.M
Jo jo, je to super…Taky říkám manželovi že to bude fotbalista
Poslední týdny se ozývá intenzivněji
Je to stejně úžasné, celý ten proces vývoje ![]()
@LendulkaM to jo konečně už nezvracím a snažím se si vychutnávat to krásné, když to miminko roste v bříšku je to to nejkrásnější coo jsem kdy zažila. zázrak prostě
@Anet.M Teď je to oproti 1. trimestru super
Já normálně jím, už začínám jíst i sladké. Sice vážím pořád méně než na začátku těhu, ale mám dojem, že to doženu
Včera jsem u rodičů snědla dva talíře segedinského guláše, to se mi ještě nestalo
![]()
@LendulkaM Taky už mi chutná… začínám už i zase vařit. Ale přesně ještě jsem nedohnala co jsem zhubla. Ještě by to bíško mohlo přestat křečovat a bude to uplně suuuuper. už se začínám bát porodu
hrozně rychle to utíká všechno
@Anet.M Jo, to teda jo. Ze začátku jsem se modlila, abych zdárně překonala 1. trimestr a každý týden mi připadal jako věčnost, než jsem šla na 1. screening. Pak jsem se uklidnila a začala být více v pohodě a teď mám pocit, že to fakt letí. Snažíme se teď doma stihnout vše co se dá…vyměňujeme okna v půlce bytu (půlku už máme), děláme novou ložnici, dokupuju ještě nějaké doplňky do obýváku a nakonec přijde na řadu pokojík. Ale pouze vestavěná skříň, koberec, postýlka a přebalovák…jo a kojící křeslo bych chtěla, nějaké pohodlné houpací ![]()
Kojící křeslo jo… tak nad tím jsem neuvažovala… no a asi se bez něj i obejdu v tom mém minibytečku. taky jsme něco předěělávali malovali jsme noo ted budem kupovat lednici novou a mikrovlnku, která dělá i v páře tak se těším. no pak už zbývá jen to tady přizpusobovat miminku. trochu se obávám mého malého pejska a příchodu miminka. fenečka je malinká a ještě ke všemu nesnáší malé děti a je naprostej vlezdozadečku, uvidíme jak to vezme a přijme.
@Anet.M Tak to jsme na tom podobně
My máme fenečku jorka (4 roky) a je zvyklá na klid. Z práce přicházíme odpo a ona vždycky byla zavřená v pokojíčku a měla svoje pohodlíčko. Spinká na pohovce, kde má boudičku, několik polštářů, no prostě přepych. A děti nemá ráda, protože když byla malá, tak děcka z baráku ji furt naháněly a braly do ruk a ona z toho byla vyplašená. A v rodině malé děti nemáme..No a když přijde na návštěvu nějaká kamarádka s malým prďošem, tak Megí je z toho vykolejená
Chvíli čučí, jak mimi začne plakat, tak ona vrčí a štěká a pak zaleze
No a až se narodí naše mimi, tak poputuje do předsíně, nebo do kuchyně, to bude naštvaná…
Ale zvykne si, bude muset ![]()
Já bych taky chtěla mikrovlnku, budu ji i potřebovat, jenže máme malinkatou kuchyň a mám tam kávovar, konvici, stojan na nože a je plno
Za to obývák máme tak velký, že by se tam dalo tančit ![]()
No já právě řeší kam jí dám no asi na lednici ta nebude tak vysoká a já si pořídím stupínek a až zruším přebalovák tak z toho zase bude bar
jako teď jinak v kuchyni taky místo nemám
tam mám sodastream a konvici a taky končím musím tam udělat místo na odkapávač na lahvičky. No ta moje je roční a je to krysař a je tak žárlivá a rozmazlená. pořád štěká na všechny. ale je fakž že na mé sourozence si zvykla a je s nima v pohodě ale v obchodě mi pokousala cizí holčičku malou co jí strkala prsty do pusy a šmatala na ní. už ybch chtěla mít vše hotovo a vybaleno a vidět jak je to super a jak sem v létě přivedu miminko a bude kvílet… a sousedi budou nervooozní
Ahoj nastavající maminky, jsem ted ve 22týdnu a zatím necítím žadné pohyby, tak se chci zeptat jestli vy uz ano???:-) ![]()
@Marki26
Ahojky já jsem ve 23 týdnu a už tak 14 dní cítím pohyby, ale je to individuální. Známá z nemocnice začaala vnímat pohyby až v 6 měsíci protože to co bylo předtím ji prý přišlo ž to jsou prdy a střeva ![]()
Jo tak to mam stejne:-)taky mi to prijde spis jak bublinky v brise:-)Ale je to zajimavy protoze mala uz ma necelych 30cm a ja nemam vubec zadne bricho jeste:-)o to vic jsem si myslela ze pohyby ucitim vic:-)
@Marki26 Týjo tak to je holčička pěkný macík
mě bříško vylezlo tak před třemi týdny ale jinak jsem pod vahou. Kažý to má jinak může být otočená a kopat tě ozau to se mi taky stává že mi okopává ledviny nebo žaluek
Ona je jen dlouha ale ma ctvrt kila jen:-)Aspon kdyby mi to bricho trochu vylezlo:-)snad to brzo prijde:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky si maminky připadáte, jak když máte v břiše červíky? Ten mrňous nedá chvíli klidu a furt něco vyvádí, ve dne i v noci, hm