Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Si piš, že mám a hnedka tři vedle sebe
zítra jí to hnedka ukážu, ale myslím, že to nebude nic vážného, protože krom dnešní menší mdloby při procházce žádné problémy nemám ![]()
No tak právě já bych ráda tu pořádnou pannu, moje nejlepší kamarádka je právě taková chytrá a pořádná a přesně takové dítko bych ráda ![]()
No tak hlavně, že Tě ta ledvina nějak nezlobí. Já se dneska objednala do porodnice do poradny, ale jdu tam až dvaadvacátého, tak jsem zvědavá co mi tam budou provádět
Zítra půjdu jen ukázat svoje ďolíkaté nohy a snad to bude ok…co se týče velikostí prsou, prý se zvětší o dvě čísla jakmile se nalejou mlékem…já se toho docela děsím. To abych si ušila podprdu ze stanové celty, protože i za normálních okolností mám problém sehnat svojí velikost ![]()
Holky taky Vám v tom bříšku drobotina v noci tak řádí? Ten můj akrobat mi tam snad metá kozelce. Bříško mi skáče jak na trampolíně.
Tak fajn. Zatim vsichni pro
Musim zalozit novou diskuzi a napsat adminovi o uzamceni. Stara diskuze by se tam mela dat zkopirovat. Zitra se to pokusim zaridit…
Me poslednich par dnu. Jinak do ted byla hodna. Ale picha me necim do mocaku a to ji fakt bavi. To dela rada a casto ![]()
Tak jsem ráda, že nemám šťourálka jen já
uplně nejlepší je výkop na močák a šťouchnutí do jater připadně žaludku…fakt chuťovka
![]()
@Castellka : tak to Ti tu pannu moc přeju ať Vám vyjde ![]()
@wery85 : Také jsem zvědavá co s nima po porodu bude dělat
mám koupené kojící podprdy s rezervou ![]()
Jinak u nás v porodnici doporučují mít svoje košile 2ks ale byla bych také ráda za jejich pač nejsou zrovna nejlevnější a hned je zničit
Příští týden jdu na kontrolu a pak do porodnice poprvé tak se zeptám jak je to u nás…Mrňous v noci také pracuje ale jak tam má méně místa tak je to lepší už se jen tak boulí a občas podpásový kopanec
Přeju všem krásný pohodový víkend papa
Tak na kontrole dobré, tlak jsem měla ukázkový a co se týče těch mých mega otoků pani doktorka prohlásila, že to ještě není tak strašné, že prý za ní onehdá přišla mamina s takovýma otokama že prý se divila, že ještě chodí. Tak mě docela uklidnila. Dostala jsem další železo a za týden a kus mám první rande v porodnici, tak jsem na to zvědavá.
Jinak cesta k doktorce byla fakt šílená, celou cestu jsem se ploužila jak mrtvola, chtělo se mi spát… ani se nechci za ten měsíc vidět… ufff ![]()
Tak jsem se prave vratila z nemocnice. Jak me porad boli podbrisek, tak prej kontrakce. Ozvy mame ok, otevrena naprst. Takze mam konsky davky horciku a odpocivani (jak kdybych posledni mesic delala neco jinyho, kdyz sotva lezu)
Nicmene me doktor fakt dostal. Prej: nespocitali vam spatne termin? Mate brisko velky jak pred porodem ![]()
Jeje tak se pořádně hlídej, aby se beruška nevyklubala dřív a neměla jsi jí zbytečně v inkubátoru
Mě už břicho komentují všichni, začínám si zvykat, ale je fakt, že mě dokáže rozpálit do běla, když mi pokaždý když někam vejdu někdo řekne, že mám fakt pupek. Jako kdyby bylo předepsáno jak máme mít všechny velké bříško…
Pro wery, že není jediná, kdo vypadá, že mu špatně vypočítali termín
![]()
@wery85 téda tak se pořádně dřžte a opatrujte at vydržíte co nejdéle.
@Castellka máš moc krásné bříško ![]()
@sonka2 jeste aspon 2 tydny rikal doktor. Dneska jsme 33+6, tak pak uz muze ![]()
Tak jsem si dala úklid balkonu a asi umřu ![]()
Ségruše tam má ubytovaný dvě kočičky a těch chlupů???Asi bych z nich poskládala další dvě kočky ![]()
Jinak náš šťourálek kope a vyvádí nejvíc kolem 23hod. než jdu spát, jak se uvelebím na gauči a koukám na Sex ve městě, je to znamení, že začíná rodeo
Kolikrát si říkám, že určitě vyskočí ven, bříško se mi převaluje zleva doprava a pak se zadrápne někde mezi žebry a tam se šprndí
![]()
@wery85 držte se vy dva, ať se ti ještě trošku dopeče ![]()
@Castellka krásně kulaťoučké ![]()
Mějte pěkný a klidný víkend papa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat