Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Panu? kdy mas termin? dyt to budes prenaset docela, ne?? Ja zas bych radsi lvice. Jsou sebevedomi, chytri a cilevedomi taky tvrdohlavy ![]()
No vlastně ani ne, já mám termín 28.8.
No lev je můj strejda a sebevědomý to rozhodně je, jenže se taky pořád študuje v zrcadle, což mě trochu vyděsilo, proto bych raději tu pannu ![]()
@Castellka aha. Ja myslela ze jsi dyl jak ja. Tak pardon
my mame termin 20.8. lev a druhy 24.8. panna. Takze uvidime. U nas je lev malej bracha. A je fakt suprovy lvice. Ma narozky 14.8. K vanocum dostal sachy a uz rozseka babicku. Fakt mu to pali. Az na tu tvrdohlavost je fakt hustej ![]()
Holky napadlo vas nekdy precist tuhle diskuzi od prvni stranky? Ja to dneska ze zvedavosti udelala. Kdo tuhle diskuzi založil a tak… Holky co tu psaly na zacatku maji vlastni zamcenou diskuzi a me napada, jestli by jste nebyly proti udelat si to taky tak. Preci jen nemusi nam sem nacumovat kde kdo a myslim ze az tu budem psat zazitky z porodu a davat fotky mimisku tak to nemusi byt k nahlidnuti pro kde koho… Co vy na to?
Jestli se vam to nelibi tak samozrejme ne, je to jen muj navrh at to tu nemame jak „v pruchodaku“ ![]()
@Castellka ahoj s těma otokama je to těžký, dávám si večer zábaly studených utěrek a nohy nahoru. Celkem to splaskává. S těma dolíkama to je v pohodě. Doktorka mi řekla, že pokud tam ten dolík nezůstane není to otok, který stojí za zmínku. Takže pokud dolíky máš, máš pravé otoky ![]()
@wery85 Tak s poslíčkama to je prý dost individuální. Myslím, že to může být oboje ne? I když to tvrdnutí nevím, do jaké míry. Určitě nic nezkazíš, když se zeptáš při prohlídce ![]()
Já za sebe nemůžu radit, bříško mi netvrdne, jen občas píchá, nebo zabolí kyčel nebo asi stydká kost a dost často musím chodit pomalu jak kačena, jinak bych asi umřela
Radši nepořádám žádný dlouhý procházky, moc příjemný to není ![]()
A na erární andělíčky se taky těším, při návštěvě zakreju župíkem a bude. Ségra loni svojí košili zahodila po prvním protečení a taky odchodila v eráru ![]()
Jinak poslední návštěva v pohodě, zhubla jsem 1 kilo od minulého týdne, utz v poho, mimi hlavičkou správně a jinak nic. Takže doufám že v porodnici příští týden budou nějaké novinky ![]()
Ahojky holky,
@wery85 mě je to jedno klidně jsem pro ![]()
Jinak jsem také dnes vařila z kuřete - kuřecí čínu ![]()
Kolostrum mi také teče a někdy docela flíčky
Tak jste mě uklidnili, že to máte taky už
Jinak já jsem z B na C a dost se potím pod prsy radši bych menší. A to se řiká, že po porodu ti natečou nejvíc:-)To nevím co s tím budu dělat ![]()
@Castellka : Moje mamka měla termín také 28.8. a já jsem se jí narodila 1.9. znamení panna má určitě něco do sebe, ale někdy je až moc pořádná ![]()
A znamení doufám, že lvíčka dáme taky. Já s mužem jsme panny on 5.9. já 9.9. a raka máme teď synovce ročního, tak bych radši až koncem července nebo ideálně 8.8. na termín ![]()
@Hitule kde budeš rodit? Fakt tam máte klasický andělíčky?? Tý jo, to jsem si chtěla vždycky vyzkoušet
U nás máme takový bílý široký nerofemný košile s knoflíkama ve předu až někam do pasu. Ale aspoň z toho nekouká zadek ![]()
S tím zamčením jestli založíte klidně souhlasím, pravda pak na fotky a tak to bude lepší ![]()
@verca.vena až se ti nalejou, tak je to prý ještě tak o číslo… takže konečná bude na velikosti D… to nevim co s tim budu dělat
![]()
@wery85 No byla bych ráda, chtěla bych to ozkoušet na vlastní kůži, ale nevím co tam rozdavají
Ale myslím že andělíčky jako takový už asi nepoužívají nikde, jinak rodím u Apolináře ![]()
@Hitule tak tam už určo andílky nemají… škoda, mohla jsi v tom nadělat spoustu parády (s holým zadkem)
![]()
Ahojky…tak já teda otoky zatím nemám, prsa mám stále ve stejné velikosti B a koupila jsem si jednu kojící podprdu ve vel. C
Jinak mě bolí pořádně záda, občas malinko v podbříšku, ale celkově se cítím dobře. Ledvina se mi malilinko zvětšila, ale větší problémy nedělá, tak jsem ráda. V úterý jdu na kontrolu, to budu 36+0, tak jsem zvědavá na velikost prcka.
S tím uzamčením klidně souhlasím ![]()
Holky z uzamčením též klidně souhlasím
košili si taky neberu, je škoda si je zničit když tam pujčují ![]()
Já jsem to zkoušela číst, ale nevěděla jsem, že si založili novou diskuzi… každopádně já jsem pro udělat si vlastní soukromou diskuzi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat