Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ve kterém týdnu jsi byla na screeningu? Já jdu až ve 22. a už to nemůžu vydržet
Jaký kočárek jsi vybrala? Já se taky koukám po kočárcích, ale asi jsem moc náročná nebo nevím ![]()
No ja jsem byla ve 12 a hned mi rekl aj pohlavi..A ze 100%…Tak ja jeste pockam do toho 26 a valim..Uz se trepu..Vybrali jsme Quinny Moodd…Nic lepsiho jsem do ted nenasla cena verzus kvalita vs vzhled…Daji se nakombinovat aj
barevne…
Krásný kočárek…jakou jsi vybrala barvičku? Ten by se mi taky líbil ![]()
Ahoj všem dneska jsem se zde zaregistrovala.
já jsem dnes 20+4 a dneska ráno jsem dostala takové divné bolesti a ty přetrvávali… no a tak jsem se odpoledne sebrala a jela k doktorovi. Jsem prvorodička a tak jsi přijdu dost přecitllivěla, opatrná a vystrašená. No tak u lékaře to dopadlo tak, že mám veškerý zákaz uuuuplně všeho a ležet a nohy nahoře, Jak to máte vy.. snad se to zlepší a bude zase vše v pořádku…
@Anet.M Anet určitě se to zlepší
Mě teďkom docela píchá v pupíku. Ale asi to tam prostě roste
A jak to máš s pohyby? Od kdy je cítíš? Koukám dle fotečky, že už jsi asi byla na velkém UTZ, že jo? Už víš co to bude?
@LendulkaM Zítra jdu na echofetu a tenhle ulrazvuk je z 12týho týdne, nooo říkal, že tam není pytlík
takže holčička… Já si celkově těhotenství moc neužívám, ale je fakt že to kopání vynahradí všechny problité dny
Pohyby cítím, jsou den odedne intenzivnější a cítím je zhruba od minulého tádne jak to máš ty???
@Anet.M Já jsem naštěstí nikdy nezvracela..ale bývalo mi špatně, to jo. Nemohla jsem toho moc sníst a nejím doteď sladké. Pohyby jsem začala cítit od 16 týdne už. Ale zatím bych řekla, že je cítím tak nějak furt stejně jemně, žádné velké kopance. U mě to zatím vypadá na kluka, tak uvidíme na velkém UTZ ve 22. tt
@LendulkaM vždycky když Vidím too svoje miminko na tom ultrazvuku tak se mi chce štěstím plakat. taky necítím extra velké kopance, ale už nemusím mít ruku na bříšku a cítím ty pohyby. nejlepší je, když se převaluje a lehne si tak že ho cítím a vidím jak to břicho je vypoulené jen na jednu stranu
@Anet.M Jéé, tak to jsem ještě nepozorovala. Tak snad později. Koukám, že se Ti líbí kočárek Quinny. Já zatím vůbec nevím, jaký kočárek bych si vybrala. Každý má nějakou výhodu, nějakou nevýhodu..No, ale na to je ještě čas ![]()
No ten qunny je uplně skvělěj ale prodavačka mi ho šíleně rozmlouvala. že jako nepraktický. ale já bydlím v centru a cestuju dost autem tenhle mi přijde akorát pro mě. ale mému doma se taky nelíbí. vlastně nikomu jen mě a mojí mámě
která nám kočárek bude kupovat.
@Anet.M No já zatím favorita nemám. Kvalitní a hodně vychvalované jsou kočáry Jané. Ale manželovi se nelíbí, že mají jedno kolečko vepředu ![]()
Jedno kolečko je super dají se ukotvit a je dobrý do terenu. každopádně budeš s ním jezdit ty ne on. ![]()
Vybrali jsme bily ram, cervenou korbu, cernyho sportaka, a cerveno cernou sedacku ![]()
@LendulkaM Taky jdu na velký UZ až ve 22 týdnu, za měsíc :-/ No a přestav si to napětí, když mi na posl. kontrole dr. řekla, že jedno mimi je holčička, ale druhý se skovávalo, takže ještě nevíme
Myslela jsem si, jak už začnu pořádne nakupovat a ono prd..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat