Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
34
26.2.13 15:04

Uz mame uz aj vysledky ze screeningu, pisou ze jsou negativni, NT 1.9mm,1.19MoM, Papp-A 2.13ml, FBhCG 20.77ng..Tak nevim. Jeste se ozvou telefonicky…Jsu rada ze je vsechno ok… :hug:

• načítám...
34
27.2.13 13:59

Nema nekdo zkusenosti s kocarkem CAM_?Hrozne se nam libil ale na netu ctu sami blby recenze…Uvazuju ze mozna nakonec koupime Stokke, ten taky je nadherny, ale chcu si od nekoho poradit…Pomuze nekdo?? 8o

• načítám...
18
1.3.13 16:57

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, abych nabrala nějaké rady :) TP mám na 2.8. takže jsem teď v 19tt. Začátky jsem měla docela krušné, ale teď už si to užívám. :) Jak se cítíte vy :?: :)

• načítám...
973
3.3.13 20:19

@Mokina Ahoj, já mám termín 3.8. a začátky těhu jsem taky neměla moc růžové. Jsem doma už od začátku těhu ale teď až na tu nuda je vše o. k. :mavam:

• načítám...
18
4.3.13 08:23

@Zdeňka86 Ahoj :), taky jsem doma od začátku a přesně jak říkáš, až na tu nudu je to v pohodě:).. Už víte co čekáte? Já jdu na velký ultrazvuk až 19.3. a nemůžu se dočkat až mimíska zase uvidím, zda je v pořádku a jestli se nám tam ten pindík vyklube nebo ne:). Oba s přítelem chceme totiž chlapečka :)

• načítám...
973
4.3.13 11:33

@Mokina já se snažím teda tu nudu nějak překonat ale moc mi to nejde, teď jsem začla dělat kobereček z nastřihaných triček, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží :mrgreen: ale jinak ještě nevíme co čekáme, 13.3. jdu ke svému gynekologovi na kontrolu, tak říkal, že pokud to půjde vidět tak mi to řekne a potom se musím objednat na velký ultrazvuk :) já mám takové tušení že to bude holka i moje dcera by si přála sestřičku ale berem i chlapy ať nemáme doma přesilu :D tak jsem teda napnutá a snad roztáhne nožičky a půjde to krásně vidět :kytka:

• načítám...
18
4.3.13 11:55

@Zdeňka86 Tak nakonec mi je to úplně jedno co to bude, hlavně aby bylo miminko zdravé:) Já jdu ke gynekologovi teď ve středu, ale normálně mi ultrazvuk nedělá, takže chci poprosit aby mi ho udělal abych byla klidnější a možná i veselejší a cestou domů mohla koupit už určitou barvu dupaček :mrgreen:

• načítám...
973
4.3.13 12:28

@Mokina tak zdraví je vždy na prvním místě ale myslím si že je nás hodně, co by si přála určité pohlaví :hug: tvůj gynekolog Ti nedělá ultrazvuky? Během těhu máš u něj nárok na 3 které proplácí pojišťovna!! Na začátku, pak ve 20tt a potom ve 30tt…ty další už si musíš platit sama - aspoň já to tak mám :think: já už se taky nemůžu dočkat až budu vědět co to bude abych mohla kupovat oblečení :D vono těch neutrálních moc není :roll: a vše je buď růžové, s panenkama a mašličkama a pak modré a s auty a traktory apod. :mrgreen:

• načítám...
18
4.3.13 12:47

@Zdeňka86 No na ultrazvuk chodím jinam, muj gynekolog mi delal jen vaginální UTZ, ale snad mi ho udělá i u něj. Uvidíme za zeptání nic nedám ;).. Já už právě chytla tu horečku nakupování, takže zelená a žlutá zatím vítězí, ale nechci to přehnat, abych pak neměla jen žabáka nebo žabičku :mrgreen:

• načítám...
973
4.3.13 13:06

@Mokina Aha, tak to jo ale určitě se zeptej, třeba Ti ho udělá :palec: to je fakt, já zatím taky nakupuju jen ty neutrální barvy ale teď si dám pauzu a počkám co to bude, pak se do toho pořádně vrhnu :dance: horší bude, když se bobíšek neukáže a nebudeme to vědět :mrgreen: :zed: to potom budeme mít asi běláska nebo žabku :mrgreen:

• načítám...
18
4.3.13 13:20

@Zdeňka86 No uvidíme :).. A na ten velký UTZ ještě teda nejsi objednaná?? Nebo se budeš objednávat až podle toho jak u gynekologa? Já jdu toho 19.3. a přijde mi to ještě jako strašná doba :roll: :mrgreen:

• načítám...
973
4.3.13 13:31

@Mokina na ten velká UTZ ještě objednaná nejsem, právě jak jdu k tomu svému doktorovi, tak mi teprve dá papír na objednání. Ale i když mi řekne pohlaví, tak na ten velký UTZ chci jít ať si jsem úplně jistá že je vše o. k. a ať mám i krásné fotky v 3D na památku! :hug: Můj gynekolog má jen ten obyčejný ultrazvuk… Ale šíleně se to táhne, už se nemůžu dočkat, připadá mi to taky jako věčnost :)

• načítám...
18
4.3.13 13:34

@Zdeňka86 Já se musim na 3D objednat ještě zvlášť a vůbec nevim kam..Když jsem volala u náš do nemocnice, tak jsem sestře řekla že chci objednat a ona mě ještě seřvala co tam volám když jsem v 17tt..Teď už jsem 18+3tt takže tam zkusím zavolat okolo toho 20tt a nebo si vyberu něco jiného.

• načítám...
973
4.3.13 13:52

@Mokina Fakt? 8o některé sestry bych někdy nejradši :cert: a jaký je v tom problém, když se objednáš dopředu? ten kalendář to snad unese ne? :nevim: Já jezdím do Gynetu a úplně v pohodě, naštěstí tam mají moderní ultrazvuky tak nemusím jinde. Zkus si najít spíš něco jiného než nemocnici, myslím, že to budeš mít lepší :palec:

• načítám...
18
4.3.13 13:56

@Zdeňka86 A odkud jsi?:) Právě že mě zarazil ten přístup :cert: ale asi zkusim něco jiného..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+