Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Uz mame uz aj vysledky ze screeningu, pisou ze jsou negativni, NT 1.9mm,1.19MoM, Papp-A 2.13ml, FBhCG 20.77ng..Tak nevim. Jeste se ozvou telefonicky…Jsu rada ze je vsechno ok… ![]()
Nema nekdo zkusenosti s kocarkem CAM_?Hrozne se nam libil ale na netu ctu sami blby recenze…Uvazuju ze mozna nakonec koupime Stokke, ten taky je nadherny, ale chcu si od nekoho poradit…Pomuze nekdo?? ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, abych nabrala nějaké rady
TP mám na 2.8. takže jsem teď v 19tt. Začátky jsem měla docela krušné, ale teď už si to užívám.
Jak se cítíte vy
![]()
@Mokina Ahoj, já mám termín 3.8. a začátky těhu jsem taky neměla moc růžové. Jsem doma už od začátku těhu ale teď až na tu nuda je vše o. k. ![]()
@Zdeňka86 Ahoj
, taky jsem doma od začátku a přesně jak říkáš, až na tu nudu je to v pohodě:).. Už víte co čekáte? Já jdu na velký ultrazvuk až 19.3. a nemůžu se dočkat až mimíska zase uvidím, zda je v pořádku a jestli se nám tam ten pindík vyklube nebo ne:). Oba s přítelem chceme totiž chlapečka ![]()
@Mokina já se snažím teda tu nudu nějak překonat ale moc mi to nejde, teď jsem začla dělat kobereček z nastřihaných triček, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží
ale jinak ještě nevíme co čekáme, 13.3. jdu ke svému gynekologovi na kontrolu, tak říkal, že pokud to půjde vidět tak mi to řekne a potom se musím objednat na velký ultrazvuk
já mám takové tušení že to bude holka i moje dcera by si přála sestřičku ale berem i chlapy ať nemáme doma přesilu
tak jsem teda napnutá a snad roztáhne nožičky a půjde to krásně vidět ![]()
@Zdeňka86 Tak nakonec mi je to úplně jedno co to bude, hlavně aby bylo miminko zdravé:) Já jdu ke gynekologovi teď ve středu, ale normálně mi ultrazvuk nedělá, takže chci poprosit aby mi ho udělal abych byla klidnější a možná i veselejší a cestou domů mohla koupit už určitou barvu dupaček ![]()
@Mokina tak zdraví je vždy na prvním místě ale myslím si že je nás hodně, co by si přála určité pohlaví
tvůj gynekolog Ti nedělá ultrazvuky? Během těhu máš u něj nárok na 3 které proplácí pojišťovna!! Na začátku, pak ve 20tt a potom ve 30tt…ty další už si musíš platit sama - aspoň já to tak mám
já už se taky nemůžu dočkat až budu vědět co to bude abych mohla kupovat oblečení
vono těch neutrálních moc není
a vše je buď růžové, s panenkama a mašličkama a pak modré a s auty a traktory apod. ![]()
@Zdeňka86 No na ultrazvuk chodím jinam, muj gynekolog mi delal jen vaginální UTZ, ale snad mi ho udělá i u něj. Uvidíme za zeptání nic nedám
.. Já už právě chytla tu horečku nakupování, takže zelená a žlutá zatím vítězí, ale nechci to přehnat, abych pak neměla jen žabáka nebo žabičku ![]()
@Mokina Aha, tak to jo ale určitě se zeptej, třeba Ti ho udělá
to je fakt, já zatím taky nakupuju jen ty neutrální barvy ale teď si dám pauzu a počkám co to bude, pak se do toho pořádně vrhnu
horší bude, když se bobíšek neukáže a nebudeme to vědět
to potom budeme mít asi běláska nebo žabku ![]()
@Zdeňka86 No uvidíme
.. A na ten velký UTZ ještě teda nejsi objednaná?? Nebo se budeš objednávat až podle toho jak u gynekologa? Já jdu toho 19.3. a přijde mi to ještě jako strašná doba
![]()
@Mokina na ten velká UTZ ještě objednaná nejsem, právě jak jdu k tomu svému doktorovi, tak mi teprve dá papír na objednání. Ale i když mi řekne pohlaví, tak na ten velký UTZ chci jít ať si jsem úplně jistá že je vše o. k. a ať mám i krásné fotky v 3D na památku!
Můj gynekolog má jen ten obyčejný ultrazvuk… Ale šíleně se to táhne, už se nemůžu dočkat, připadá mi to taky jako věčnost ![]()
@Zdeňka86 Já se musim na 3D objednat ještě zvlášť a vůbec nevim kam..Když jsem volala u náš do nemocnice, tak jsem sestře řekla že chci objednat a ona mě ještě seřvala co tam volám když jsem v 17tt..Teď už jsem 18+3tt takže tam zkusím zavolat okolo toho 20tt a nebo si vyberu něco jiného.
@Mokina Fakt?
některé sestry bych někdy nejradši
a jaký je v tom problém, když se objednáš dopředu? ten kalendář to snad unese ne?
Já jezdím do Gynetu a úplně v pohodě, naštěstí tam mají moderní ultrazvuky tak nemusím jinde. Zkus si najít spíš něco jiného než nemocnici, myslím, že to budeš mít lepší ![]()
@Zdeňka86 A odkud jsi?:) Právě že mě zarazil ten přístup
ale asi zkusim něco jiného..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat