Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
34
11.3.13 13:07

Mela cisare, blbe ju zasily, a pak to teprve zacalo…Malej chudak cestoval po rodine, a ona pulroku furt po nemocnicich..

• načítám...
8784
11.3.13 13:14

Tak to mě mrzí. No já doufám, že císař nebude nutný a že to zas půjde přirozeně. Ale mám kámošku, co tam císaře měla dělanýho a je v pohodě. Jako asi si nevybereš. Mám plno kámošek co byly spokojený na Oblňáku a plno co byly spokojený v Bohunicích a stejný počet byl na obou pracovištích nespokojený. TAkže si vyber. A ty budeš rodit císařem?

• načítám...
34
11.3.13 13:32

To asi ne, chtela bych prirozene, tak jen doufam ze bude tou hlavickou dolu!!!Furt se mele a otaci, na ultrazvuku se otocil 3 krat za pulminuty tak :x snad budu mit stesti…Nechtela bych moc kudlu…Fuj, fuj, fuj

• načítám...
8784
11.3.13 13:59

Do porodu se ti mimčo otočí ještě milionkrát. Většinou se to ustálí až po 30.tt A i potom se může kdykoliv otočit. Mojí mamce brácha seděl až do posledního týdne hlavou nahoru. A nakonec se otoči mrška jedna, takže šla rodit přirozeně. ODmítla 4 kg rodit přirozeně, kdyby byl hlavou nahoru.

Já jsem druhorodička, tak bych asi zkusila i koncem pánevním rodit. Dcera vyjela pěkně po másle, tak bych viděla. Ale je pravda, že kvůli očím by mi asi koncem pánevním doktor nedoporučil rodit. No to ale teĎ řešit nechci. Porod a vše kolem něj si nechávám až na závěr těhotenství. Až tak po 38. tt :-) Nemá smysl se s tím nervovat dopředu. JEště nemám ani po 20.tt Takže si zatím to, že jsme těhu nepřipouštím. Nechci být zklamaná.

• načítám...
122
11.3.13 14:34

Holky a už víte pohlaví a kupujete barevnou výbavičku? Budete vozit vleže ve sporťáku nebo v hl. korbě? Já rodila poprvé v Prosinci, tak teď mě ten počátek Srpna malinko děsí :twisted: aby mu nebylo zima, abych naopak miminko nepřehřála… :nevim:

• načítám...
8784
11.3.13 17:04

No já vím, že to na 98% bude kluk, takže už pomalu koukám po modré výbavičce a po dcerce prodám. Jinak my máme hluboký kočárek a budu v něm zase vozit mimčo aspoň do půl roku. Má to podložku, co se dá pak nadzvednout a dítě je v pololeže, až bude větší. A na jaře pak přejdu do sporťáku. Ale v zimě určitě hluboký kočárek.

• načítám...
12.3.13 08:30

Ahojky, jak se vede koukám dneska se mi nechce nic moc dělat tak jsem se taky rozhodla koukat po kočárku:-D zatím pořád nevím je to moje první miminko tak bych se nedjřív chtěla podívat po obchodech a pak asi v bazaru:-D
Jinak abych se představila jsem Radka a cekam chlapečka 5.8.2013.
Jinak snad jsme oba v pořádku příští týden nás čeka UZ v 20 týdnu. Vůbec si nejsem jistá pohybama neco mě někdy dloubne, ale tězko se mi to posuzuje:-D

• načítám...
329
12.3.13 20:22

Také se připojuji :) termínek mám 28.8.2013 :) Je to moje první, takže jsem ze všeho hodně vyjukaná. Především mě hrozně mrzí, když mi všichni říkají, že na 16tt mám poměrně dost velké bříško - nepřijde mi to nic hrozného (už předtím jsem byla velká holka :D ). Vypadá to, že jsme uplně zdraví - genetika nám dopadla dobře, takže se už moc moc těším až se dozvím jestli chlapeček nebo holčička :)

• načítám...
1577
12.3.13 20:28

@Castellka Ahojky…každá máme bříško jinak veliké. Já mám zase zatím menší a kamarádka na mě dneska koukala jak na blázna že jsem v 5. měsíci :lol: Já čekám taky první mimi, zatím to vypadá na kluka, ale není to na 100%. Genetiku jsem měla taky ok. A už cítíš nějaké pohyby? Já je cítila od toho 16. tt :)

• načítám...
12.3.13 20:28

@Castellka Ahoj :mavam: z bříška si nic nedělej, já jsem 17+0 a bříško mám teda slušný. O víkendu musím vyrazit nakupovat těhotenské oblečení, jinak nemám v čem chodit :)

• načítám...
329
12.3.13 20:38

@LendulkaM zatím jsem cítila jen takové bublinky a dneska jako kdyby se něco cuklo, ale zatím to není nic výrazného. Doktorka říkala, že budu mít divocha :-D pohlaví samozřejmě ještě nevím, protože malé mělo mezi nožičkama šňůru :-)

• načítám...
329
12.3.13 20:39

@panikralickova Já nosím těhu oblečení už od 15 tt, ne že bych ho vyloženě potřebovala, ale je mi to příjemnější na bříško a vůbec celkově je to pohodlnější :) každopádně teď už bych kalhoty stopro nedopla :))

• načítám...
2292
12.3.13 21:47

Já teda zatím moc velé břícho (na dvojčata) taky nemám a těhu džíny už nosím..je mi to mnohem příjemnější, když v práci sedím..takový ty těsný džíny jsem vyřadila skoro hned jak jsem otěhotněla..tlačily..a u těch volnějších si ted už musím povolovat knoflík :-D Ale vršky jsem zatím žádný speciální ještě nekupovala..

• načítám...
1577
19.3.13 10:34

Ahojky srpnovky :) Jak se máte?

• načítám...
34
19.3.13 10:49

Ahoj, tak nejak uz se tesim na pohyby…Cukani uz citim cca 2 tydny, ale uz bych chtela aby to kopalo…DDDD Aspon bych se nenudila…Jinak pristy tyden jdu na kontrolu, a kdyz mi podtvrdi to co na screeningu, tak valim pro klucici kocar… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+