Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mondule86 píše:
Holky taky jste tak nepoužitelný? Já bych mohla pořád spát…
no to mi povídej, pořád bych se válela a navíc jdou na mě divný pocity, že se mi do ničeho nechce a nemám na nic náladu. doufám, že mě to přejde, sem z toho vyřízená
![]()
Ahoj holky,
ráda bych se přidala k Vám do diskuze. Chodím sem celkem často a ráda tak jen pročítám, tak jsem si řekla, že bych mohla někdy i poklábosit. Čekáme taky v srpnu a zatím to vypadá na 4.8. tak jsem zvědavá, jak to bude doopravdy. Jsem v 10 týdnu a přesně, jak píšete, taky bych jen spala a spala
Tak zatim hezký večer…
Ahojky Holky:-D Mohu se přidat já mám předběžně termín porodu 5.8.2013:-D Zatím se mám celkem dobře. Už mi zkončili nevolnosti jen bych nemusela být tak moc unavená!!!
Ahoj
No, to mi povídej, já nevolnosti ani neměla, jen mi občas bylo divně, ale s tim spánkem…dokážu klidně prospat celý den
Tak to máme podobný termín ![]()
Holky, teď jsem taky unavenější… a je to snad lepší!
U prvního jsem trpěla nespavostí, spala jsem jen 2- 3 hodiny denně… Manžel ze mě byl už na prášky, furt jsem si chtěla povídat, jenže on narozdíl ode mně chodil do práce… Když usnul, tak jsem řvala, že se nudím, že si radši chrápe… ![]()
Až ke konci těhotenství jsem dokázala naspat i 5 hodin… Oddechl si hlavně on
To je právě ono, byla jsi sama a mohla jsi hodně odpočívat přes den a ta jsi nemusela i v noci moc spát. Já to tak taky měla. Jenže teĎ mi tu lítá skoro dvouletá cácorka a ta mě moc vyspat nedá. Takž ejsme večer úplně mrtvá.
Jenže já nelenošila, začátek těhu jsem měla pěkně přes léto… na odpočívání jsem neměla čas a stejně jsem nespala…
A teď mi tady taky běhá skoro dvouletej svišť. ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová a byla bych ráda kdyby ste me vzali mezi sebe
mám TP 7.8.2013 a nemám ským se o tom bavit ![]()
@sonka2 Holky tady mají uzavřenou skupinku se stejným názvem jako je diskuse.
Pokud holduješ i FB, je založena skupinka i tam- přijde nám to přehlednější- srpňátka 2013.
Tady už se skoro nediskutuje…
Ahoj, tak to máme skoro stejně já mam taky 7.8. TP, i když podle ultrazvuku to zatím vypadá na 4., tak uvidíme. A jak se cítíš? Je ti dobře? ![]()
Ahojky, mě je fajn už od začátku, skoro vubec nic nepocitiji, takže mam porad strach že je neco v nepořádku
nicméně genetika dopadla vyborně takže už by se snad nic stát nemělo..mě dal doktor první termín na 3.8 a pak to posunul právě na toho 7.8.
a co ty tobe je jak??
Ahojky, tak já se taky přidávám, termín cca 18.8:)na první šťouch:-)nestihla jsem pro prášky kvůli rekonstrukci bytu:-))
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat