Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem v 5 tém týdnu a zatím rozpačitá. Doma mám v neděli ročního chlapečka, dost živýho a bojím se jak to zvládnem. Malej byl po clostylu měla jsem anovulaci a klaplo to hned, teď asi pohnojeno, poprvé v životě pravidelně menstruuji a ovulace taky byla, soudě dle testu. Ale mám strašnej strach aby tam nebyli 2, jakože je pohnojeno. Fakt se toho bojím, to bychom nezvládli…na utz, jdu v pátek to bych měla být 4/6 snad bude něco vidět. Štve mě, že z tohohle těhotenství nemám zatím radost, snad mě to přejde!!!Přitom vím, že dítě je dar…
Ahoj Ramono:-) taky sem dnes 4tt+6:-)moc Ti přeji, aby tam mimi bylo jen jedno, když dvě by si nezvládla..já si to taky nedokážu představit a to dítě nemám:-(
A bylas už na UTZ, mám, děs, že bud tam budou dvě, nebo, že ještě nebude nic vidět, jdu zítrta, tak uvidím, co uvidím.
Ahoj holky tak už odpočítávám poslední služby
a budu konečně doma v klidu…všem gratuluji a už se moc těším na kontrolu
Ahojte, mě vyšely // také…
a to 12.12.12, podle MS bych měla mít termínu také v srpnu…u dr jsem ještě nebyla. Doufám, že je vše ok. Bolí mě prsa a tahá mě v podbřišku. Je to mě první těhotenství. Odhaduji, že jsem v 5-6 týdnu.
Chtěla bych se přidat do skupiny Srpen 2013 a dnes jsem zažádala o vstup, ale zatím mi to nevyřídili…nevíte jak dlouho to trvá? ![]()
Ahoj, ráda bych se taky přidala, vypadá to, že bych měla mít termín taky v srpnu, ale nic není ještě jisté. Zatím mám spoždění 4 den.
Už jsem vás všechny holky odsouhlasila, trvá to tak dlouho, než se tu přihlásím
snažím se tu zajít denně, jen je toho teď moc, ale už jste všechny tam, co jste mě teď žádaly. Vítejte!
Ahoj holky ![]()
Mohla bych se přidat?
O miminko jsme se snažili 4 měsíce a povedlo se nám to až teď
Má poslední MS byla 11.11. podle ní jsem v 5+5tt datum porodu podle kalkulačky mi vychází na 18.8.2013
Zatím jsem u dr nebyla půjdu 28.12,zatím mám „pouze“ dálnici na testech. První testíky jsem si dělala teprve včera a byl to pro mě šok, ale samozřejmě příjemný!
jéééé ahoj a velikánská gratulace
![]()
taky jsem měla poslední MS 11.11. a mám tudíž i stejné datum porodu ![]()
My jsme se odsud přesunuly do uzavřené skupiny.
Jestli chceš mezi nás, požádej o vstup správkyni naší skupiny Anushku.
Tady posílám odkaz:
@Mína13 Jé děkuji moc za gratulaci já taktéž moc gratuluji
Žádost už jsem poslala a byla jsem už přijata ![]()
Ahoj, budoucí maminky, já začínám 6 týden a termín mi vychází na 24.8. je mi pořád tak šíleně špatně, bolí mi záda… máte to také některá? Je to opravdu hrůůůza…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat