Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem skupinu založila a čekám, až ji odsouhlasí admini.
navrhuji takto - do konce prosince bych nabírala nové členy, pak už ne.
A co se týká promazání, ve skupině, kde jsem, tak se to nějak protřídilo samo, bylo nás tam na začátku asi 40 a teď už je nás tam sotva 20. Ale zase se skoro všechny už známe osobně a opravdu tam přispíváme. Některé uživatelky se smazaly sama, některé se neozvaly několik měsíců, některé jen chodily čumět a nic nenapsaly. Očista byla jednoduchá a nakonec z toho vzešla fajn parta ![]()
(jinak já funguju ještě pod jiným nickem, ale abych nemusela být anonym, tak mám ještě tento druhý profil
)
Ahoj holky. Mne je zatim dobre, jen když rychle vstanu tak mě píchne v břichu. minule jsem to měla to samé. no a břicho radši bez komentáře. po minulém císaři mi zbyl parádní převis ![]()
Já jsem ještě nestihla shodit od prvního porodu, takže já mám pupek taky dobrý ![]()
bolí vás některou prsa? mně teď vůbec, u dcerky jsem je měla jak plné jehel.
@Anushka Souhlasím, myslím, žes to vymyslela dobře - do konce prosince přibírat nové členy a pak vyhlásit stop stav
.
A co se týká břicha a prsou - břicho mám pěkný no, jinak jsem docela štíhlá, ale teď si připadám, jako bych už byla v x-tym měsíci, jak se mi pěkně vyvalilo
. Čím to může být? Váhově jsem nepřibrala, jen mám ten pupek, a to jsem si říkala, že to na mě nebude vidět pěkně dlouho, když je tohle moje první těhu
. A prsa mám citlivý pořád - ne sice jako v úplně prvním týdnu nebo dvou, ale pořád bolí, a taky mi pěkně vyrostly (ale na to si tedy nestěžuju, ani manžel
)
Tak jsem rozeslala pozvánky
pokud jsem na někoho zapomněla, nebo pro anonymní: https://www.emimino.cz/…/srpen-2013/
pošlete mi žádost, schválím vás ![]()
@lucienne s tím pícháním to mám úplně stejně, vždycky se zapomenu a pak tu skučím a jdu pomalu do kolen
@Anushka prsa mě taky nebolí, vůbec nic mi není, jen občas cítím trochu podbřišek a teď se přidalo to píchání, tak jsem z toho trochu nervózní, aby bylo vše ok, přece jen blití a spol. sice nejsou vůbec příjemné, ale aspoň člověk ví, že je těhule
@Anushka před týdnem jsem přestala kojit dcerku, tak změnu nepoznám
Mám jen trochu volnější bříško, ale asi byste řekly, že to nic není, jsem teď hrozně hubená a zatím se cítím jen nafouklá, oblečení zatím neřeším.
Poslala jsem ti žádost a děkuju ![]()
Inko E.
@nieve ja jak jsem psala při minulem jsem zvracela jednou a všechno naprosto v pořádku. tak se zbytečně nestresuj.
ty jsi měla pokaždé velké nevolnosti?
@lucienne u dcerky docela jo, pravidelně jsem večer blila a celý den šoufl, u synka spíš jen šoufl a zvracela jen občas.. ale u obou mi to taky začlo až později, takže by to mělo být i teď ok, no už bych to chtěla mít potvrzené od dr. i se
, ale ještě si holt musím počkat
Tak mám druhý den pěkné nevolnosti, je to docela záhul odbýhat si mezi prací
některé pachy už nemůžu ani cítit
…to jsem měla u holky celé dlouhé 4měsíce
tak doufám, že mě to nepotká znova ![]()
O břichu ani nemluvím…mám ho jako v půlce těhotenství s dendou a normálně mi začíná vylízat pupík. Fakt nekecám! a to jsem prosím v 7tt
![]()
jinak nevolnosti trošku po ránu. Prsa ok ![]()
S diskuzí je to dobrý nápad
!!
Jinak mě teda prsa bolí dost, hlavně zepředu, když si třeba lehnu na břicho, nebo na ně zatlačím. A břicho - večer to na mě už musí poznat každý. Dneska mě tlačilo i v legínách!! Nechápu, že tak brzo…čekám teda první miminko, ale až tak jsem to nečekala ![]()
Holky bříško mám k večeru taky pěkně nafouklé a už si říkám, do čeho já se jen teď v zimě narvu
. Prsa nijak extra necítím, ale už jsou krásně větší a pěkně tvarovaná. Řešit druhým profilem to teď nebudu, ale jakmile budu vědět něco více, tak se k Vám připojím
Tak na mě počkejte ![]()
Ahoj holky!
Tak já už 4. den trpím zvýšenou teplotou (37-37.2)
Pořád jsem strašně unavená, večer šílená zimnice a žaludek odpo na vodě. Hledala jsem na netu a přý ta zvýšená teplota občas bývá, tak snad o bude ok…Prsa mě taky bolí a o nafouklém břichu ani nemluvím…mám ho úplně stejné jako v 5m v prvním těhotenství
kalhoty mě začínají pěkně tlačit…
Já si myslím, že zvýšená teplota je úplně normální, protože je to automatická obrana těla, když má teď v sobě něco nového ![]()
Takže neměj strach, pokud to nejsou horečky, tak si myslím, že se nemáš čeho obávat.
Mě dneska začalo dost bolet břicho, teď jsem ho týden necítila a je to tady zase. Tak taky doufám, že se nic neděje. Včera už mi špatně nebylo a dneska to taky není žádná hrůza, tak snad je všechno v pořádku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat