Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
7.12.12 17:30

A ta skupina, nechcete radši založit skupinu s názvem Srpen 2013? Přijde mi to logičtější než s dvěma čárkami v listopadu :nevim:

• Upravit
16136
7.12.12 17:32

@včelička Mája ja nasla // až v prosinci tak se vam tam asi nehodím :mrgreen:

• načítám...
včelička Mája
7.12.12 17:36
@Anonymní píše:
A ta skupina, nechcete radši založit skupinu s názvem Srpen 2013? Přijde mi to logičtější než s dvěma čárkami v listopadu :nevim:

uznávám srpen by byl asi lepší :-))

• Upravit
1016
7.12.12 17:37
@Anonymní píše:
A ta skupina, nechcete radši založit skupinu s názvem Srpen 2013? Přijde mi to logičtější než s dvěma čárkami v listopadu :nevim:

Nevím, jestli nově příchozí četly, že i naše skupina se bude tuto neděli převádět do uzavřené, takže kdo bude chtít, může zůstat s námi ve skupině Srpen 2013. Takže je hloupost, aby se dvě skupiny jmenovaly stejně.

• načítám...
1016
7.12.12 17:39

@včelička Mája

Za pozvání do vaší skupiny děkujeme, ale my už si tady spolu nějakou chvíli píšeme, takže asi zůstaneme pospolu ;) Nemluvím tímto samozřejmě na všechny :)

Název si ale určitě budeme chtít nechat, nebo si dát aspoň podobný, když budeme v neděli skupinu převádět do uzavřené ;)

• načítám...
1016
7.12.12 17:42

@borkas

Já se až teď dívám, jaké jsi měla hezké testíky :palec:!! Měla jsi pozitivní test už 7.DPO?? Tyy jo, musíš mít teda HCG pěkně vysoké :)..já jsem neměla 8.DPO vůbec nic a 11.DPO ducha jako Ty na prvním testu ;)

• načítám...
1016
7.12.12 17:44
@Anonymní píše:
To zní hezky :)

Já ještě na nevolnosti netrpím, ale jestli to bude jak minule, tak to začne kolem 6tt (dnes jsem 4+0) a nepřestane do konce 12tt :roll: Netrpěla jsem na :poblion: ale žaludek pořád jak na vodě.

Užijte si víkend :) Inko E.

No, já jsem zítra 6+0 a nevolnosti právě začaly :?..tak to se mám na co těšit teda. Uvidíme, snad bude líp ;)
Taky si užij víkend ;)

• načítám...
včelička Mája
7.12.12 17:49

@Jarpet přiznám se a předem se omlouvám, celou diskusi jsem nečetla a jelikož jsem nenašla soukromou skupinu tak jsem ji založila. Nerada přispívám do otevřených skupin, ale to sem nepatří :-))

Budu ráda pokud se i já k Vám budu moct přidat a podívat si s vámi o těhu :-))

• Upravit
Anonymní
7.12.12 17:50

@Jarpet četla, ale zapomněla, že se psalo i o termínu v neděli :oops: Ráda tam přijdu taky :) Akorát mi tím padne inkognito před kamarádkami tu z emimina, ale co už :) Inko E.

• Upravit
Aff
1267
7.12.12 18:09

Tak na netu jsem se dočetla že na nevolnosti je nejlepší zázvor. prodávají ho v lékárně ve formě čajových sáčků nebo bonbonů. asi to vyzkouším :think:
mám ráda mátový čaj ale najedné diskuzi psali že se nesmí v těhotenství, na druhé zase že může. potom babo rad´ :(

Já se taky bojím děsně pondělní kontroly. už vydím jak nebudu moct celou noc spát. minulý nezdar se přestal vyvíjet v 5tt, ale nebylo mě tak zle jako ted´..budu doufat že to dopadne dobře :? jinak mě už odvezou rovnou do blázince :roll:

taky se ráda přidám v neděli :mavam:

• načítám...
995
7.12.12 18:13

Já jsem taky pro Srpen 2013 8)

na sex nemám chuť vůbec :poblion: představa, že po celodenní nevolnosti, únavě a péči o malé mám ještě skočit na manžela :roll: :lol: u dcery jsem chuť taky moc neměla, spíš až ke konci, ale jak začaly pohyby, tak to bylo takové divné, cítit, jak tam při sexu kope :)

já dneska bojuju s migrénou :cert:

• načítám...
1016
7.12.12 18:28

@včelička Mája

To je v pořádku ;)..já jsem jen nechtěla, ať to holky zmate :)..klidně si tady za námi přijď popovídat ;)

• načítám...
1016
7.12.12 18:29
@Anonymní píše:
@Jarpet četla, ale zapomněla, že se psalo i o termínu v neděli :oops: Ráda tam přijdu taky :) Akorát mi tím padne inkognito před kamarádkami tu z emimina, ale co už :) Inko E.

Ale v té skupině budeš moct přispívat po přezdívkou, pokud budeš chtít a v ostatních veřejných diskuzích můžeš být anonymní ;)

• načítám...
1016
7.12.12 18:32

@Aff

Já jsem si dneska dala jablkovo-mátový čaj a pomohl mi. Nesmí se to přehánět. Jeden, dva šálky denně nevadí ;)..ještě z pytlíkového čaje, který necháš vyluhovat chviličku. Je tím asi myšlen sypaný čaj, který je silný. Může pak způsobit kontrakce.
Ale pomáhá mi teda i těhotenský čaj LEROS. A je pravda, že máme doma i citrón se zázvorem, ten bych mohla vyzkoušet :think:

• načítám...
1016
7.12.12 18:33
@Anushka píše:
u dcery jsem chuť taky moc neměla, spíš až ke konci, ale jak začaly pohyby, tak to bylo takové divné, cítit, jak tam při sexu kope :)

To musí být zvláštní :lol: 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí