Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16136
6.12.12 10:04

@borkas ja bych to právě už ráda na vánoce oznámila rodině, pokud by bylo mimčo mělo srdíčko a bylo v pořádku. je to takova dobra přiležitost :)

• načítám...
5832
6.12.12 10:18

@lucienne já vím, taky bych chtěla mít potvrzené :srdce: a říct to na Vánoce, ale mám strach, protože co jsem se dívala, tak někdo ještě v 6+4 srdíčko neviděl a přitom mimčo bylo v pořádku…jsi mě nahlodala :mrgreen: Každopádně se na KO toho 10.12. domluvím s dr., zda mám tedy ještě jit před vánocemi nebo až po…já mám hrozný strach ze zklamání, že ještě :srdce: nebude…

• načítám...
Anonymní
6.12.12 11:19

Tak já na první kontrolu nepůjdu určitě dřív než po Vánocích, není kam spěchat :) A rodině to taky oznámíme později, pokud to teda klapne. Akorát nevím, jestli mám manželovi předstírat, že MS přišla a nechat oznámení až na Vánoce nebo to nevydržím a řeknu ještě dnes :D Spíš to nevydržím :lol: Inko E.

• Upravit
2099
6.12.12 11:25

@borkas Ahojky jj 4+6už dnes :-)no zatím je mi fajn…žaludek trochu plave, bříško bolelo při stání u cukroví…tak ted budu odpočívat a těšit se do práce až jim to oznámým :-(asi nebudou mít radost, ale co se dá dělat…mě to radost udělalo :-)))))…zatím nic na mě neleze tak doufám, že to přežiju ve zdraví, a žádný bacil se mě nechytí…i když okolo mě bohužel všichni marodí…tak snad to bude v pohodě :mrgreen:

• načítám...
208
6.12.12 13:07

Tak jsem musela zrušit zítřejší termín na gyndě, protože jsem nemocná :(. Ach jo, a já se taaak těšila! Objednali mě zas až za týden, to je děsný! Já se snad té mojí fazolky nedočkám… Jenom se teď modlím, ať je všechno OK, protože mám takový kašel, že si vykašlávám plíce z těla, tak doufám, že to nevytřese i mimi :D

• načítám...
5832
6.12.12 13:47

@hrusticky tak to jsme jen o 1 den, paráda :palec: mě podbřišek taky pobolívá při nějaké námaze, to je asi OK. Taky pevně doufám, že na mě nic neskočí, zatím se držím (tuk, tuk, tuk), ale manžel i syn mají rýmu, tak snad odolám…

@medulen to je nemilé, tak se holka drž, ať je co nejdřív líp :palec: Fazolky se dočkáš, neboj, už bude alespoň větší a bude na UTZ víc vidět :dance:

• načítám...
2099
6.12.12 13:49

@borkas jj řádí to ted, není se čemu divit…:-)děti jsou zatim zdraví, ale bohužel do školy i školky chodějí děti nemocný, tak snad to bude dobrý a hlavně at nechytnu nic v práci…toho jsem se bála celou dobu, tak snad ty tři týdny tam vydržím ještě bez újmy :-))))

• načítám...
208
6.12.12 13:57

@borkas Díky, hltám teď každé povzbudivé slovo :). Jsem už týden sama doma, jen s tou pitomou chřipkou, manžel je bohužel teď od nevidim do nevidim v práci, přichází pozdě večer a úplně vyřízenej, takže spíš musím ještě povzbuzovat já jeho :mrgreen:.

Držim všem palce, ať zůstáváte zdravé, lítá toho teď všude fakt hrozně moc a je to extrémně nepříjemný, bez možnosti dát si na úlevu nějaký fajn prášek :)

• načítám...
5832
6.12.12 15:17

@medulen před Vánocema je to všude blázinec, někdy fakt nechápu :nevim: do toho ty naše poblázněný těhotenský hormony, to je pak :zed: Tak se drž, brzy bude líp, uvidíš :dance: :dance: Já byla dost nemocná minulý rok, tak doufám, že mám vybráno…byl to hodně náročný rok i psychicky, tak myslím, že mi trochu ty nervy podrazily i zdraví, ale letos je to už pohodička a zdraví slouží (tuk, tuk, tuk).

@hrusticky ted jsme 1. rok ve škole a přijde mi, že je to lepší než ve školce…ve školce jsme každou chvíli marodili, syn přinesl něco ze školky a lehla celá rodina…byly to nějaké agresivní nemoci…zdá se mi, že ve škole jsou ty děti přeci jen méňě nemocné… :nevim:

• načítám...
2099
6.12.12 16:47

@borkas no my jsme byli v 1.tř v loni a chytla mi holčina zápal plic, který byl dost hnusný-oboustranný s výpotkem(bohužel vím co to je, protože dělám na plicním)nebylo to nic moc příjemného, pak mi vyhrožovali s rakovinou a od 26.9.-do 5.12.marodila a v lednu jsme ještě lítali po testech, na kterých se pak zjistilo, že v laborce zaměnili výsledky. ale mých 14dní nespavosti mi už nikdo nikdy nevrátí…ted je v pořádku a já jsem ráda, že prozatím(tuk tuk)nemarodí

• načítám...
419
6.12.12 16:54

Ahojte, já se dneska tak bouchla do břicha, tak doufám, že bude vše ok.
Jinak :srdce: jsem měla na ultrazvuku už v 6+0

• načítám...
elenkazed
6.12.12 16:57

Ahoj můžu se přidat? ;-) Dneska jsem zjistila těhotenství ;-) podařilo se po 11 měsících:-)

• Upravit
419
6.12.12 16:58

Tak to velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
elenkazed
6.12.12 17:01

@monaxx děkuji ;-) A co ty a třeba těhu příznaky? =)

• Upravit
419
6.12.12 17:08

No mě blbě každý den a jsem šíleně unavená a ze začátku se mi točila hlava…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+