Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
90
4.12.12 18:07

@Aff O doktorech bych po tom co mám s těhu za sebou mohla vyprávět, když pak ležíš v nemocnici modlíš se, aby to tentokrát vyšlo oni tě mučej UZ, hloupýma dohadama před tebou, neustálým měřením HCG a ve finále se Tě po týdnu, kdy se Ti znovu třesou kolena a ženou Tě na UZ, že se to rozhodno co bude dál zeptají.. „A Vy to dítě opravdu chcete?“ Ještě dneska mě to zvedá ze židle…

• načítám...
90
4.12.12 18:16

@Šáriii obrovská gratulace :)
@lucienne já mám za sebou první mmoděložní těhu, pak dvakrát samovolný potrat a nikdy jsem utrogestan nebrala, ani když jsem čekala Barunku

• načítám...
90
4.12.12 18:23

@Jarpet kolik budeš 17.12. až půjdeš na kontrolu, já si myslím že budu 6+5. Tak nevím jestli už bude srdíčko, kééž by :)

• načítám...
1016
4.12.12 19:17

@Bobullka

To budu 7+2 podle poslední MS, ale o 12 dní méně podle ovulace, takže si taky nejsem zase tak jistá, jestli půjde srdíčko vidět. Ale doktor mi říkal, že by mělo…tak uvidíme ;)

• načítám...
90
4.12.12 19:26

@Jarpet chjo, to čekání je šílený :( ještě, že je před Vánocema, tak mám alespoň trošku o zábavu postaráno a zítra začnu trošku péct, tak to bude taky lepší. Jedniné čeho se bojím abych na svátky nebo novej rok nebyla v nemocnici :( aby bylo všechno dobrý, jak už jsem tu psala, brala jsem nějaké léky, augmentin antibiotika - což by mělo být v pohodě, ale ještě někdy kolem ovulace erdomed na kašel a pak levopront na kašel obojí by se to nemělo hlavně ten erdomed, tak mě kolikrát stres dohání až hrůza :(

• načítám...
1016
4.12.12 20:50

@Bobullka

Já myslím, že to bude v pořádku!! ;)

To já nad těmi kontrolami ani nějak neuvažuju…těším se, ale že bych počítala minuty, to ne :)

• načítám...
90
4.12.12 21:00

@Jarpet asi jen potřebuju slyšet od mojí doktorky, že se nemám bát, že ať na ty léky nemyslím a uleví se mi. Malá je vymodlená, tak teď se modlíme zas :) ale já věřím že to bude dobrý. Hned to ťukám na zuby :)

• načítám...
1016
4.12.12 21:29

@Bobullka

Já Tě chápu, taky bych měla nervy, ale na takovém začátku se podle mě bát nemusíš..

Od zahnízdění ještě 2 - 4 týdny vyživuje blastocytu endometrium - ne placenta.
Tady máš i odkaz ;) http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
1016
4.12.12 21:30

@Bobullka

A ještě tady:

„Na konci 4. týdne těhotenství také začíná fungovat placentální oběh. Tkáně vyrůstající z vyvíjejícího se embrya v tomto období prorůstají děložní sliznicí a vytváří placentu, která obsahuje embryonální i mateřské krevní cévy. Placenta vyživuje embryo, zajišťuje výměnu dýchacích plynů a zneškodňuje metabolické odpady embrya“

• načítám...
90
4.12.12 21:38

@Jarpet jéééé ty jsi poklad, já to hledala snad všude a nepodařilo se mi na nic narazit, je mi daleko líp po těle :) Děkuju

• načítám...
1016
4.12.12 21:40

@Bobullka

Nemáš zač ;)

Já si tam čtu každý týden :)

• načítám...
90
4.12.12 21:41

@Jarpet ještě ten můj strach dovysvětlím. Přečetla jsem s příbalovej leták Erdomedu, a pak našla na jedné diskuzi pana doktora gynekologa, který nějakou paní uklidňoval, že se bát nemusí že si to matka příroda zařídila sama tak, že by to nedopadlo kdyby,,, že ať užívá těhu, ale že proč se erdomed nesmí v prvním trimestru užívat, nebylo z etických důvodů uvedeno :( Co si pod tím představit, netuším :(

• načítám...
1016
4.12.12 21:50

@Bobullka

Tak už na to nemysli ;) ..na gyndě se určitě zeptej, ale do té doby se snaž být v pohodě, ať je i miminko v pohodě :kytka:

• načítám...
90
4.12.12 21:56

@Jarpet Nebudu, po tom co jsem si přečetla jsem daleko klidnější, teď se prostě budu jen těšit :)

• načítám...
1016
4.12.12 22:23

@Bobullka

Přesně tak!!! ;) ..to jsou konečně slova :pankac: :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí