Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Borkas:jj byla jsem včera na ultz. už byl vidět gestační váček se žloutkovým váčkem a vše vypadá zatím ok. v pondělí jedu znova.jsem po dvou potratech, tak mě chce pan doktor vidět častěji. beru 3× denně 2tablety utrogestanu, tak snad se ted´zadaří
mám už jedno dítě, pětiletého synka. a co ty?
@Aff já mám doma 6 letého syna
Tak doufám, že to bude pomocník ![]()
@lucienne já jsem první test měla pozitivní už 26.11., což jsem byla teprve 8 DPO (slaboulinký dušík), ted jsem naposled testovala v sobotu a už byly moc krásné //. Doma mám ještě poslední test, tak ho prubnu zítra…kdyžtak vložím fotečky testů
Třeba to vyjde na narozky
![]()
@borkas teda to jsi mela hrozně brzo pozitivní
mne vcera zrovna přisla krabice z lekarny, objednala jsem si kupu testu. co ja s nima ted budu delat?
Lili se mi taky narodila o 14 dní dříve - měla jsem vysoký tlak, 3 dny vyvolavali a pak sla císařem. snad nebude tentokrat ten konec tak šílenej ![]()
@lucienne no právě, že mám strach, aby nebyla dvojčata
Taky mně to přišlo brzy (ještě ke všemu to bylo z večerní moči)…no v pondělí uvidím, tam se to na UTZ rozsekne ![]()
Tak snad to tentokrát vyjde přirozeně, to musely být nervy ![]()
Tak si testy nech do foroty na 3 miminko
![]()
@borkas a není možné že byla nějak dřív ovulace třeba? no uvidíš co bude na UTZ
nervy to byly no. ale až na posledni 2 mesice to bylo krásné těhotenství ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Po zamlklém těhu jsme se snažili 4 měsíce a je to pro nás šok, že to vyšlo znovu tak rychle. Před ZT jsme se snažili skoro rok. Ráda bych se přidala do skupiny, ale chci ještě počkat na UTZ. V plánu mám jít až před vánoci cca 20.12. a to bych měla být už 6+5tt… doktorka by mě stejně dříve neřešila, tak se nechci zbytečně plašit už nyní. Pak se ráda odtajním ![]()
vánoční zázrak
@lucienne no já měřila BT + použila ovu testy, tak by ovulka měla být přesně…no uvidíme, jsem sama zvědavá ![]()
Já si těhotenství taky moc užívala, zatím žádné starosti, jen ten krásný pocit, že nosím miminko…no nádhera ![]()
Anonymní: určitě se přidej ![]()
Ahoj, zdravím ![]()
testík sílí, ale taky se mi // ukázaly brzo (první náznak ducha už 8DPO), takže k dr. mám ještě čas, nejdřív těsně před vánoci a to nejspíš ještě nebude ani srdíčko
To jste mi připomněly, že mi doma zbylo asi tak 20 ovulačních testů - nějak jsem nepřepokládala, že je použiju jen jeden měsíc a nakoupila jsem si zásobu
. Když vše poběží, jak má, tak je asi zkusím prodat - případné druhé mimčo bych chtěla tak nejdřív za tři roky, a to by mezitím expirovaly
.
Jinak já mám od včerejška hroznou rýmu, už druhou noc jsem prakticky nespala, a je mi fakt hrozně, tak se trochu bojím, aby to nemohlo ovlivnit prcka
. Nemáte nějaký super tip, co zabírá na ucpaný nos? Můj oblíbený Olynth se v těhu nemá, v lékárně mi dali nějaký sprej - Panthenose, plus si stříkám Vincentrku, ale ani jedno vůbec nezabírá, v noci se fakt skoro dusim ![]()
Holky, tak já se taky divím, že jste měly // tak brzy…já jsem 8.DPO testovala z ranní moči a nic. Jeli jsme na víkend k rodičům, kde se slavilo, tak jsem chtěla vědět, jestli budu moct pít nebo ne. No nakonec jsem teda pila, protože jsem si řekla, že to nevyšlo, že by byl aspoň duch po limitu.
No a další den ráno, 11.DPO na testu // zřetelné, i když druhá slabší než kontrolní, ale do limitu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Po zamlklém těhu jsme se snažili 4 měsíce a je to pro nás šok, že to vyšlo znovu tak rychle. Před ZT jsme se snažili skoro rok. Ráda bych se přidala do skupiny, ale chci ještě počkat na UTZ. V plánu mám jít až před vánoci cca 20.12. a to bych měla být už 6+5tt… doktorka by mě stejně dříve neřešila, tak se nechci zbytečně plašit už nyní. Pak se ráda odtajním
vánoční zázrakAhoj
Držím pěsti, ať jde všechno tak, jak má
@medulen to je mrzuté, ta ráma…žádnou babskou radu na ni nemán… ![]()
@Jarpet ono záleží, kdy se miminko „zavrtá“ niduje do sliznice, což může být v rozmezí 6-10 dní po ovulaci, takže ty testy vyjdou pozitivní podle toho, jak rychle se zahnízdí…dokud jsi neměla //, tak zahnízděno nebylo a alkohol by neměl vadit ![]()
Medulen:a co Mucoplant eukalyptový balzám? je to mastička, dává se bud´přímo pod nos, nebo na hrudník. dávám ho synovi když je nemocný a pomáhá
Jarpet:jéé tak to je fakt o kousek
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat