Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5832
3.12.12 18:25

@Jarpet to tvrdnutí bys určitě poznala, to se nedá přehlédnout a většinou je to právě až ve vyšším stupni těhu, takhle brzy ještě asi ne. Jinak já mám taky mrkev ráda, jak syrovou, tak jakýkoliv způsob uvaření…mňam, vždycky dopoledne si ji dám syrovou jako svačinku :*

@monaxx já pracuju, ale pracuju jen na PC, takže pohodička, ale jetli čekáš dvojčátka po umělém, tak to asi bude rizikovější a bude lepší, když budeš doma, ale asi to bude na :zed: :zed: to věřím

@Anushka něco na tom možná bude, my prdíky měli, ale jen do 3 měsíců a relativně v normě…toho magnézka jsem nebrala nějak moc a jen chvíli, jak tvrdnutí odeznělo, tak už jsem ho nebrala.

• načítám...
1016
3.12.12 18:44

@monaxx

Já do práce chci chodit co nejdéle…jenže zatím je to tak, že pracuju na směny - mám osmičky i dvanáctky, ranní odpolední i noční, víkendy, svátky, takže nic moc, ale prosinec budu muset asi ještě vydržet. Nevím, musím se v práci domluvit. Jinak já pracuju u Policie, takže nic moc pro těhotnou, ale většinu času jsem v kanclu, takže se to dá. Od ledna bych byla jen v kanclu a budu mít jednosměnný provoz 7-15 PO-PÁ.
Takže i proto musím těhotenství už příští týden v práci oznámit. My tam o sobě stejně víme všichni všechno, takže byla by jen otázka času, kdy by se to dozvěděli všichni :)

• načítám...
419
3.12.12 20:42

Jarpet: Já jsem taky chtěla dělat co nejdéle (už v práci i jednu těhotnou máme) ale paní doktorka mi překazila plány. Tak to hold budu muset vydržet. Když už jsme tak dlouho čekali a tolik peněz do toho vrazili, tak by to byla škoda…

• načítám...
995
3.12.12 20:47

U první jsem byla doma od 14 týdne a celkem jsem si to užívala, říkala jsem si, že pak už si celý život neodpočinu, tak jsem to proválela, tady na miminu jsem si našla holčiny z prahy a každý týden jsme chodily na „kafíčko“, chodila jsem na túry, jooo, to byly časy :cert:

• načítám...
995
3.12.12 20:51

Jo a k tvrdnutí, celé těhotenství jsem nevěděla, co to je a pak okolo 30.týdne jsem šla se psem na veterinu a vyskočil na mě úchyl ze křoví a hned jsem v tom stresu poznala, co je to tvrdnutí břicha.

Holky, co říkáte tomu, že do neděle necháme tuhle skupinu běžet, jestli se ještě někdo přidá a pak bychom se uzavřely? Nebo dýl?

• načítám...
1016
3.12.12 21:30

@Anushka

Můžeme tady jako poslední příspěvek napsat, že se skupina přesouvá do uzavřené. Jestli to teda tak jde. Nevím, jestli se pokračuje ve stávající, nebo se pak zakládá nová - uzavřená.

• načítám...
1016
3.12.12 21:34

@monaxx

Pro zdraví miminek uděláme cokoliv ;)

taky bych zůstala doma, kdybych to měla nařízené, ale za prvé by nám to hodně narušilo finanční situaci, než se narodí miminko, protože zatím dokud mám normální plat, chceme toho co nejvíce nakoupit a pak bych se doma asi zbláznila.
No a hlavně v květnu budu mít státnice a před sebou mám ještě dvoje zkouškové období, takže si nedovedu představit, jak bych docházela do školy, když zkoušky jsou různě přes den, některé ráno, v poledne, odpoledne, večer…

• načítám...
995
3.12.12 21:46
@Jarpet píše:
@AnushkaMůžeme tady jako poslední příspěvek napsat, že se skupina přesouvá do uzavřené. Jestli to teda tak jde. Nevím, jestli se pokračuje ve stávající, nebo se pak zakládá nová - uzavřená.

jj, buď se skupina nechá běžet a nebo se napíše adminům a oni ji uzamknou, že už tu nebude moct nikdo dál přispívat ;)

• načítám...
90
4.12.12 00:32

Ahoj holky, i já Všem nově příchozím moc moc gratuluji, dneska jsem to nestihla, zejtra Vás dočtu a konečně se taky dozapojím :) Je to tááák hezký tolik budoucích maminek. Já ráno musím s tou naší cácorkou na očkování. Jdem přeočkoat neštovice, tak až přijedem dom, když to dobře dopadne a Baruška mě nechá :) (Jak je možné, že je ve dvou a půl letech litější po technice než my :)) Sednu a budu číst moooc se těším. Holky mně je fakt tak dobře, že už se začínám občas i bát…

• načítám...
5832
4.12.12 06:30

Ahoj holky,
souhlasím s nedělí, nechala bych tuto diskuzi běžet dál s tím, že napíšeme, že se přesouvá do uzavřené a pokud se bude chtít některá těhulka přidat, tak zažádá správce uzavřené skupiny o přidání. Nerda bych tu psala nějaké osobní věci, které by si mohl kdokoliv přečíst…

Jinak včera večer mně bylo poprvé šoufl, sice jsem ne :poblion:, ale moc k tomu nescházelo :roll:

• načítám...
16136
4.12.12 07:57

Ahoj holky. tady anonymní. už se odtajňuju, musi to byt pro vas blby když nevíte komu píšete :) já jsem dneska 4+2 a zatím mi teda nic není naštěstí. v předchozím těhotenství jsem zvracela jen jednou, tak se mi to snad zase vyhne obloukem. :) jinak jsem na rodičáku a pracuju doma - fotím mimča. Ale asi to budu muset trochu omezit, je toho moc.

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 08:40

Ahoj, psala jsem včera jestli se ůžu k vám přidat. nikdo mi neodepsal, tak snad jsem nevlezla do soukromé diskuze 8o mám termín 3.8.2013

• načítám...
5832
4.12.12 09:02

Ahoj holky,

@luciennetakhle je to určitě lepší! Koukám, že jsi jen o 1 den ode mě, já jsem 4+3 :lol:

@Aff vítej :mavam: určitě k nám můžeš :lol:

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 09:05

Borkas:děkují. to jsem ráda :) já jsem dnes 5+2tt

• načítám...
5832
4.12.12 09:24

@Aff už jsi bal na KO u dr., nebo kdy se chystáš? Čekáš první mimčo?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+