Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1016
4.12.12 11:01

@borkas

Jo, to já ani ten alkohol neřeším. Jako ten jeden den před pozitivním testem myslím ;) ..od té doby je pro mě tabu i pivo…i Birel, protože taky alkohol obsahuje. Prostě nechci riskovat nic, ať si říká každý co chce 8)

• načítám...
1016
4.12.12 11:02

@Aff

Taky jsem byla na kontrole včera a měla jsem to stejně jako Ty - váček se žloutkem ;)..já jdu ale až za 14 dní a prý by mělo být vidět i srdíčko. UTZ odpovídá 5. týdnu, což vychází podle ovulace.

• načítám...
5832
4.12.12 11:07

@Jarpet já právě taky přemýšlím, zda si můžu dát Birell vyjímečně po nějakém mastnějším obídku…ale ty první 3m mám taky strach…

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 11:07

Jarpet. mě nejdřív doktor vyděsil že se vyvíjí moc pomalu a nesouhlasí to s ovulací. ale ovulace byla i když jsem ji necítila, jsou to tři týdny a souhlasí to. nakonec usoudil, že to tak opravdu je :) tohle strašení miluju. ještě z mých zkušeností kdy končilo těhu v kolem 6tt :twisted:

• načítám...
1016
4.12.12 11:14

@Aff

Jak jsem psala už včera…ti doktoři nejsou normální. Já doufám, že se ničeho takového nedočkám. Já jsem měla ovulaci 9.11. a když by měl doktor nějaké řeči, tak mu to řeknu.
Kamarádku minulý týden poslal doktor na potrat s tím, že srdce bije míň, než by mělo 8o..a to byla jen o dva týdny dopředu, než já. Řekl ji, že buď se přestane vyvíjet, nebo se bude vyvíjet, ale bude mít postižené dítě. Tohle přece není normální, ne? No a kamarádka si ho fakt nechala vzít…jako tam to bylo celkově složité, i rodinná situace, že stejně takto uvažovala už dopředu a doktor to věděl, tak jestli ji takle k tomu „nepomohl“ :evil:

• načítám...
1016
4.12.12 11:17

@borkas

Jako asi to neuškodí, ale já jsem toho názoru, že nikdy nevíš…příští týden máme akci z práce (holky, po čtyřech letech nebudu pít, to bude hned všem jasné :lol: ) a kolegyně mě furt přemlouvá, ať si tam dám aspoň pivo, tak jsem řekla, že ani náhodou a ona, že měla babičku a ta jí říkala, že jedno pivo v těhu denně je zdravé 8o
Já nepiju ani kávu, vzdala jsem se jí úplně..jsem možná až přehnaně zodpovědná, ale prostě to tak mám a nikdo mě nedonutí to změnit 8)

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 11:19

Jarpet:to je děs :evil: někdy si doktoři neberou servítky a na férovku to té mamině řeknou. přitom se nemusí nic dít a stačí počkat cca týden jestli se miminko vyvíjí dál nebo ne.ale tohle je hnus. nejspíš z revizí mají bonusy navíc. někdy mě to tak přijde :evil: ach jo, snad nás to nepotká :(

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 11:22

Jarpet:já si dávala skleničku piva výjimečně v těhotenství. má hodně vitaminu B.ale opravdu jen výjimečně a to už bylo v létě na terase a byla jsem na konci těhu. na začátku se taky bojím. a kafe jak miluju a musím mít aspoň´2 hrnky denně, tak ho nemůžu už ani cítit. vůbec dnes je mě nějak na :poblion: ale zatím se držím :mrgreen:

• načítám...
5832
4.12.12 11:25

@Jarpet já to mám podobně, taky mám strach, jde o miminko a pokud bych vědomě nějak ublížila, tak je to pak na celý život…nikdy bych si to neodpustila a upřimě já teda jedno pivo na sobě cítím…

@Aff tohle je děs, chápu, že mají dr. strach, aby nevznikla nějaká infekce apod. ze zamlklého těhotenství, ale měli by to podat s citem a říct i možnost, že to tak být nemusí, že je ještě šance…taky doufám, že to nebudu muset řešit…

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 11:30

Borkas:ale i tak je to zásah do těla ohromný a spíš by tyto zákroky měli dělat co nejmíň. :( já jsem po dvou revizích a už bych nešla. kdyby se třetí nepovedlo tak počkám co se bude dít a jestli si tělo pomůže samo. další zákrok už podstupovat nechci.po druhé revizi jsem nemohla pořádně chodit dva týdny a jak mě bylo zle, fuj : :evil: :evil:

• načítám...
5832
4.12.12 11:34

@Aff tak to sis užila, 2 revize :zed: :zed: tak držím pěsti, ať to do třetice vyjde :palec: bereš nějaký progeteron na podporu těhotenství, když máš po 2 revizích (utrogetsan nebo Duphaston)?

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 11:36

@borkas :jj beru utrogestan 3× denně 2 tablety.je to dvakrát vyšší dávka než normálně, tak snad se zadaří :lol:

• načítám...
1016
4.12.12 11:38

@Aff

Právě, stačilo počkat týden…stejně, kdyby to bylo jako kdysi, tak by se na nic takového nepřišlo a zárodek by odešel z další menstruací. Já nevím, ale asi bych revizi odmítla. Je blbé se teď o tom bavit, to spíš reaguji na tu mou kamarádku, měla si prostě vydupat ještě týden.
Tak a dost o tom, u nás to bude všechno v pořádku :palec: ..od začátku myslím pozitivně a budu i nadále :) ..jsem taková nějaká klidnější, ani z těch prohlídek nestresuju. Těším se na ně a nepřemýšlím nad ničím špatným

No jinak dneska mi je poprvé nějak více šoufl :?..před týdnem jsem měla dopoledne žaludek na vodě, pak pár dní dobrý a teď je to tu zase. Jenže já mám pak strašný hlad večer, protože je mi už dobře. No a sice to nechápu, ale za poslední týden jsem dokonce zhubla 8o..v létě jsem měla nějakou střevní virózu a byla jsem na infekčním v nemocnici. Tam a pak z diety, kterou jsem držela, jsem zhubla 5 kg a teď mám ještě o 2 kg míň.

• načítám...
5832
4.12.12 11:41

@Aff já beru utrogestan 1-0-1, měla jsem ho na prodloužená luteální fáze po ovu, tak ho beru i nadále, tak snad pomůže a bude to vše OK, jo hlavně myslet pozitivně, jak píše @Jarpet

• načítám...
Aff
1267
4.12.12 11:48

@borkas : já jsem klidnější když ho beru..alespoň kdyby to pomohlo tak budu jen ráda. snažím se myslet pozitivně, ale v neděli večer to na mě vždy padne a nespím až do rána kdy mám jít na kontrolu :mrgreen:

@Jarpet .snad tady spolu všechny vydržíme až do porodu a budeme si radit a pomáhat. přesně takovou diskuzy jsem si jednou prošla když jsem čekala syna a s holkama jsme kámošky do ted´. pravidelně si píšeme na FB a sem tam je jednou ročně srazík. je to fajn mít někoho s kým si popovídat o radostech a strastech :lol: no já taky psala že mě je dneska nějak šoufl. začala jsem dělat těsto na vanilkové rohlíčky a už je nedodělám, páč nevydržím stát a je mě na :poblion: že by to bylo tady? nevolnosti? :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+