Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@borkas No právě že jsme se ani moc nesnažili
. Vyšlo nám to hned napoprvé, a i proto se trochu zdráhám tomu uvěřit, že by to šlo tak snadno.. Je to moje první, takže jsem zatím hodně ze všeho vyjukaná, pořád mě to v břiše tak jako popichuje, pokaždé se leknu
. Těsím se strašně moc a zároveň se bojííím
. Doufám tedy, že příští pátek bude aspoň ten gestační váček, prostě nějaký hmatatelnější důkaz než ty dvě čárky..
Právě vyrážíme s manželem na víkend ke tchýni, tak se hlavně budu muset hrozně hlídat, abych se neprokecla, snad to vyjde - nechci zatím plašit s tím, že jsem těhotná ![]()
@monaxx Jé no jsou vidět krásně! Držím moc palce, ať zdárně rostou!
@medulen tak to vám šlo samo
Paráda, taky se bojím uvěřit, že dokud alespoň ten váček neuvidím na vlastní oči
No povídej mi o tom, že máš strach, aby ses neprořekla
Jsem na tom úplně stejně
![]()
@monaxx ty jo 25 000 jednotek hcg, tak to už je síla! To už to těhotenství musíš pořádně cítit, tak hlavně v klidu a šetři se, ať se dvojčátka drží zuby nehty ![]()
Ahojky, můžu se přidat?? TP jsem si vypočítala na 2.8. na gyndě jsem zatím nebyla, ale na 8 testech je dálnice
doma mám 14 měsíční princeznu ![]()
Angel01: po třech týdnech
Šariii: vítej, jak jsem viděla tvoji fotku, tak jsem myslela, že jsi bývalá spolupracovnice. jako by jsi ji z oka vypadla…
@Anushka ahoj,ja jsem si delala test 19.11.(ikdyz jsem to poznala hned druhy den po sexu, ze se neco deje) a TP vychazi na 2.8.2013 dle PM, dnes bych mela byt 5+2 tt, teprve se chystam k lekari, snad bude vse v poradku
@medulen tak to jsme na tom podobne, bricho I prsa boli, menses nedorazila a testy pozitivni,6tt pristi ctvrtek, jeste cekam nez se objednam, aby bylo uz neco videt, ale jsem nervozni, aby bylo vse v poradku, tak se bojim se tesit, abych to nezakrikla
Ahoj holky ![]()
Zakládala jsem diskuzi Pozitivní těhotenský test, ale kontrola až za týden, ale jestli můžu přidala bych se i sem k vám ![]()
Na testu jsem našla // 19.11.2012 a na kontrolu jdu v pondělí, to budu sice teprve 5+2tt, ale jsem objednaná na krev a na UTZ, tak třeba už půjde něco vidět ![]()
Termín teda nevím, kdy mi vychází, ale tipla bych asi začátek srpna, protože poslední MS jsem měla 27.10. a ovulaci 8. nebo 9.11. Snažili jsme se vlastně měsíc a půl, poprvé to nevyšlo a podruhé už ano ![]()
@sweetsecret Tak já bych měla být 6.tt příští úterý, tzn. dva dny před tebou, tzn. že nám to vyšlo v podstatě nastejno
. Držme si palce, ať je vše tak jak má a doktor nám potvrdí jen ty nejlepší zprávy!
@medulen jj,dam vedet az budu po kontrole, jak jsme na tom a jsem zvedava jak vy
a natesena na prvni obrazek
jsem v cizine, tak ani nevim jak to bude probihat, snad neudelam nejake fauxpas ![]()
@sweetsecret A kde v cizině jsi, jestli se můžu zeptat? Taky jsem natěšená na první obrázek, jak malá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat