Kopie Srpen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
419
6.12.12 19:30

Já jsem taky začala jíst to, co jsem nikdy nejedla, doma nakoupených pět balíků ovesných kaší a je mi zle jenom je vidím a chuť mám na párky v rohlíku

• načítám...
1472
6.12.12 19:38

Aspon mate na neco chut ;) ja se musim nutit, ale rano zabira banan, mam takove osobni heslo nebo moto kazdeho dne:„Prezit dopoldne“ :D

• načítám...
995
6.12.12 19:45

@Jarpet po loňské zkušenosti, kdy jsem poprvé nechala nákup dárků na poslední chvíli a myslela jsem, že se v obchodech zblázním a PPL u nás zvonil ještě ve 23h jsem letos vše nakoupila už v říjnu, dokonce už mám i zabaleno a rodině jsem už je i dala, ať si je uschovají, protože mám celou rodinu na Moravě a nemáme možnost se často vídat.

• načítám...
208
6.12.12 19:47

Když už jsme u těch nevolností - nemáte některá zkušenost s „ranní“ nevolností v noci? Mně (alespoň zatím - ťuk ťuk) blbě ráno nebo přes den není, ale občas to cítím v noci, nebo hodně brzy k ránu, třeba tak okolo čtvrté, že je mi tak nějak blivno :). Tak nevím, jestli jsem divná, nebo jestli to normální..

• načítám...
Anonymní
6.12.12 19:55

@medulen když jsem čekala dcerku, tak jsem měla celodenní nevolnost, ono se tomu jen říká „ranní“, asi na uklidněnou :mrgreen: Je to normální ;-) A pokud nečekáš dvojčata, přejde to nejpozdějc s koncem prvního trimestru ;)

• Upravit
1016
6.12.12 20:40

@monaxx

Ani mi nemluv…ovesnou kaši jsem si dělala na snídaní často a teď ji nemůžu ani vidět :?

• načítám...
Aff
1267
7.12.12 08:23

Ahoj holky,

koukám že snad všechny máte problémy s nevolností. Já nemůžu ani cítit ovocný čaje a kafe.jen si na to vzpomenu a je mě zle :poblion:

Jinak já nakoupeno ještě nemám, začnu příští týden, napečeno mám jen jeden druh a uklízím pravidelně, jinak bychom schnili ve špíně :D mě se hlavně nic nechce.jsem líná a štve mě to. tolik jsem se na pečení těšila a ted´se mě nechce ani vylízt ráno z postele. hormony dávají zabrat :twisted:

@medulen mě to začíná cca kolem 3 v noci a přestává kolem poledne. potom začne kolem páté večer a trvá do té doby než jdu spát.

holky máte chut´na sex? :oops: já na sebe poslední dobou nenechám ani sáhnout. včera teda bylo tulení(bez sexu),ale to už manžel kňoural :jazyk:

• načítám...
166
7.12.12 08:24

Ahoj všem, už jsem tu k vám nakoukla, když jsem našla ducha, dneska mám termín MS a // tam pořád jsou, i když slabší, tak doufám, že je vše v pořádku a brzo se dočkám dálnic. Jinak těhu příznaky zatím skoro žádné, jen občas cítím podbřišek. V předchozích těhu jsem měla večerní „ranní“ nevolnosti, hlavně s dcerkou jsem pravidelně blila před spaním… se synem to bylo lepší, to jsem měla spíš chutě a bylo mi šoufl, ale neblila jsem tolik. Tak jsem zvědavá, co tentokrát…

• načítám...
1016
7.12.12 09:24

Tak je to tady holky…dneska jsem poprvé :poblion:

Ach jo. Snad to nebude pokračovat, protože příští týden už jdu normálně do práce a ono je to zatím den ode dne horší :?

No jinak k tomu sexu…to jsem se taky chtěla zeptat, jak to máte. My jsme měli sex zatím jen jednou, protože já se teď k tomu nějak nemám. Ne, že by se mi nechtělo, apíš mám strach, aby se něco nestalo, ale to je asi hloupost 8)

• načítám...
Aff
1267
7.12.12 09:59

@Jarpet :já zatím ne :poblion: :lol: ale někdy se to tomu už blíží. u mě je to naopak, já právě chut´nemám vůbec. ale že by se něco stalo o to strach nemám, ale beru ten utrogestan a asi i proto se mi nechce. :?

• načítám...
5832
7.12.12 10:31

Ahoj holky!

@Jarpet tak já se zatím držím, ale včara v restauraci na obědě jsem měla namále :mrgreen: JInak na sex chuť nemám, večer je mi stále zima a mám trochu i strach :oops: Včera večer opět tělesná teplota 37…

Špatně je mi taky spíš odpoledne do večera.

• načítám...
Ještěnevim
7.12.12 10:39

//

Ahoj holky, zatím tu budu jako anonym. Začátek poslední MS 29.10., včera rán ona testu duch, dnes slaboulinká druhá. Tak Ti Vám nevím. Nejspíš pozdější ovu, nebo tušíte některá proč tam nejsou 39 DC dvě dálnice?

• Upravit
166
7.12.12 10:41

@borkas taky jsem hrozně zimomřivá, celkově - mám problémy se štítnici, ale večer nejvíc.. trochu vyšší teplota než normálně je asi ok, aspoň pokud se měří BT, tak tam zvýšení teploty o cca 0,5 stupně právě znamená těhu (při MS se teplota vrací do normálu)

• načítám...
208
7.12.12 10:43

Tak mě je dnes taky nějak divně, snad to rozchodim.. Holt si to musíme užít se vším všudy :).

Co se týká sexu, tak je to u nás momentálně takový..trochu divný :). Moc nemám chuť, navíc mám pořád hrozně citlivý prsa, takže tam se může sahat jen velmi jemně a nemačkat :D, a tak nějak si to nedokážu moc užít, protože se podvědomě bojím - i když asi zbytečně. Prostě se na mě teď musí dost opatrně - manžel už mi včera říkal, ať mu dám na sebe těhotenský manuál :mrgreen:

• načítám...
166
7.12.12 10:44
@Ještěnevim píše:
Ahoj holky, zatím tu budu jako anonym. Začátek poslední MS 29.10., včera rán ona testu duch, dnes slaboulinká druhá. Tak Ti Vám nevím. Nejspíš pozdější ovu, nebo tušíte některá proč tam nejsou 39 DC dvě dálnice?

tipovala bych opožděnou ovu, jestli bude čárka sílit.. míváš někdy delší cykly?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+