Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No jo, to jsou ty hormony, mě se zase přestaly mastit vlasy. normálně jsem si je myla ob den a teď vůbec nemám potřebu…
@elenkazed Gratuluji, to je krásný. Po skoro roce snažení, je to velká úleva co?
Držím palce, ať je vše OK.
Ahoj holky ![]()
já teda cukroví ani uklizeno nemám, nějak to s půlročním prďochem neumím dát dohromady
ještě nedávno měla noční spánek od 17h, tak to byla pohoda, že jsem si všechno udělala po večerech, ale teď najednou ze dne na den zlom a chodí spát o půl desáté ![]()
blbě mi je celý den, je to čím dál horší a jídlo na to nezabírá, u malé mi dělal dobře sušený ananas, tak ho musím zkusit, jestli zase pomůže ![]()
co dárečky holky, už máte nakoupeno?
Gratuluju všem nově příchozím ![]()
Doufám, že to tady spolu dotáhneme do zdárného konce ![]()
Sušený ananas? Tak to bych mohla zkusit
…mě dneska pomohl těhotenský čaj, co jsem si koupila v DM drogerii. Ale nemám absolutně na nic chuť
..už ani na tu mrkev. Takže jak jsem jedla 5× denně, tak teď stěží 3× a po jídle mi je ještě hůř.
Dárečky už nějaké nakoupené mám, takže už jen nějaké drobnosti
..a co Ty?
Ja mam chut na nutellu
tu jsem jedla naposled když jsem byla těhotná s Lílou
a hlavně termix, na to jsem jela hrozně ![]()
Dárky nemám, uklizené nemám, napečené nemám, jediné, co mi dělá dobře je chodit po venku, takže mi vadí, že venku je tak hnusně zima…
@hrusticky tak to jste si teda užili
Hlavně, že to dobře dopadlo ![]()
A já už půl roku nejím vůbec pečivo a teď sním jedině chleba nebo rohlík s Lučinou nebo Tartarem, k tomu mrkev…jinak nic :…což mě štve, protože jsem si fakt zvykla jíst suchary, ale ty jenom vidím a zvedá se mi kufr ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@monaxx tak já sem unavená permanentně=D jinak právě nic, akorát se mi udělalo hodně pupínků v obličeji a to jsem od 15 neměla=)