Poradna duly
Jana Čurdová
Mě trápí kyčle. A to je taky pošušňání… Včera jsme byli s manželem na procházce a v noci už mě to budilo
Mám nahoře asi 10 a je to fakt znát. Kočárek ještě nemáme, nevím jaký a rodit nejspíš Chomutov, jsem z Loun tak to bude asi nejlepší.
Abych pravdu řekla, nechápu proč všichni říkají, jak si užívám těhotenství?! První tři měsíce mi bylo zle, ok, další tři to šlo, ale teď už to zase není nic příjemného… Špatně se mi dýchá, spí, bolí mě ty kyčle, pořád mě v břiše někde něco píchá, chodím pořád na záchod
tomu tedy říkám užívání
Na miminko se hrozně teším, ale to co tomu předchází vážně není žádná zábava…
@letuskal
Jeee tak to jsme uplne na den stejne
ja jsem take 33+1tt dnes
Doktor rikal, že na císaře se chodi takhle dřív, aby nedošlo dřív k predcasnemu porodu nez k tomu císaři nebo co ![]()
Na otočení miminka máš ale ještě čas! Prý se otáčejí az do 37.tt
@letuskal
Já také nechápu, jak se někomu těhotenství může zamlouvat ![]()
Já prvních 5 měsíců prozvracela, bylo mi fakt neskutečně zle, zhubla jsem 5 kilo…
Šestý měsíc a první půlku sedmého jsem proležela se zadkem nahoře, protože jsem měla zkrácený děložní čípek a tvrdlo mi břicho.
Konec sedmého a začátek osmého měsíce ok a teď mě bolí úplně všechno na co si jen vzpomenu! ![]()
Takže těhotenství tedy žádná slast!!!
Když jsi z Loun, neznáš náhodou Hahnovi?
Čauky
jůůů já měla taky rodit v Chomutově, ale nakonec se stěhujeme do Kladna a budu rodit tam. No stěhovat se na poslední chvíli není nic moc. Těhu si užívám od prvního dne, ikdyž jsem prozvracela hooodně dlouhou dobu a teďka také nic moc furt si to užívám
blázen…
jo a termín mám 23.6. ![]()
Ahoj holky, tak si představte, ze 8 měsíců me připravují na to, že pujdu na císaře na Vinohradech, dokonce mám už zamluveny termín (za tri tydny bych mela rodit), ze diky tomu terminu se nemusim ani registrovat v porodnici a dnes mi řekli, ze mi toho císaře neudělají a ze bez registrace me nevezmou???
![]()
Takže ja si ted na poslední chvíli sháním porodnici kde me vezmou. Kreténi!!! Vinohrady už nikdy v živote!!!
No to máš taky prima v tomhle stavu stěhovat. Ale tak jestli se citis ok proč ne
Já byla v sobotu se školou na krypogamologicky terénní exkurzi kdy jsme lítali asi 4 hod po lese a šlo to. Ještě mě zítra čeká zoologické cvičení tak jsem zvědavá jak zmáknu tohle
snad neporodim někde v přírodě
ještě mám měsíc čas! A jak se i chtělo do Chomutova?! Měla si nějaké info jak to tam probíhá nebo zkušenosti od známých?
No právě že už mám nakázáno klidovej režim, vlastně už dýl, ale musela jsem přítelovi pomoci. No a potom co mi řekla, že už malinkej chce ven tak už i přítel zakázal cokoliv dělat. ale včera jsem to nevydržela a jednu krabici zabalila
blázen! No a ty se taky nenudíš koukám
tak hlavně neporoď někde mezi žirafama třeba
my když jsme se dozvěděli že čekáme malého tak přítel říkál budeme mýt námořníka. No a já ještě před asi 3 týdny chtěla k moři, přítel mi to vymluvil abych tam neporodila.. no alespon by se mu ten námořník vyplnil
… No hele slyšela jsem o Chomutovu a Kadani samé super věci. Tak nevím, ale proč ne.
a na hova*o můžes narazit všude, že? Nic méně s Kladenskou porodnicí a personálem jsem více než dost spokojená tak uvidíme. Kdy že máš termín?
Termín mám přesně 16.6. dle utz a dle poslední ms 17.6. tak uvidíme kdy to bude. Na zítřek se mi to fakt nehodí
Každopádně předevčírem jsem měla poslíčky jak blázen. Teda podle toho co jsem se dočetla a co říkaly kámošky, asi šlo o poslíčky. Bolest jako bych to měla dostat a k tomu tvrdnutí bříška, ale takhle se mi ta děloha ještě nestahovala a i pak v klidu… Šla jsem nakoupit pár věcí a nakonec toho bylo víc a asi to bylo moc těžký, když jsem se doplazila domu tak to začalo a trvalo to než jsem usnula. Ale včera už ok. Na poradně minulý pátek říkala že vše v pohodě. Malá se otočila hlavičkou dolů tak snad tak vydržela a vydrží
ještě aspoň dva týdny, pak už klidně může ven
TAky se tak hrozně těšíš? Já teda k tomu těšení ještě i strach jak to zvládnem, ale zvládly to ostatní tak proč ne já.
Jojo přesně tak nemůže to být tak hrozné to by si lidi nedělali více než jedno dítě
A naše babičky ty neměli ani takovou péči jako my a ty rodili ještě více dětí ![]()
No já tvrdnutí břicha už mám hrozně dlouho a na to všelijaké přášky a tak. Malinkej už je hlavičkou dolu od 28tt a prej se hodně tlačí dolů takže mám ten klid. režim.. do toho těh cukrovku tak jsem na to zvědavá
Ale zvládneme to to je jasný
a ty teda chodit budeš v chomutově jo? Já mám termín 23.
@lumcinka
Jak se projevuje tehu cukrovka?
Ja se take uz moc tesim, az to budu mit za sebou, tedy doufam, ze dobte doby sezenu nejakou porodnici ![]()
@li.hun U mně nijak
nebo spíš z venku nijak, prý malinkej být větší ale zatím váha byla v pohodě tak uvidíme no a musim být n dietě. insuín nštěstí nemám. Hele holky koupil jsem si ten klystýr yal je prý šetrnější. A jsou tam dvě lahvičky v tom balení tak kdyby jste někdo jednu lahvičku chtěl tak bych ji mohla poslat třeba.. ušetřili by jste a nemuseli mít zbytečně dvě jako já
jo jinak v praze asi porodnici neseženeš tam je všude registrace. já rodím na kladně tam je to super, ale to máš trošku z ruky.
kdy že máš termín?
@lumcinka
Termin cisare mam uz za 3 tydny a termin normalniho porodu za 5 týdnů ![]()
No, uvidim jak to pujde. Nekdemme odrodit musí ![]()