Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj. Je mi 22 let a 8.8.2013 už bude maličké na světě
Najde se maminka s mimčem i starším nebo stejný termín a vyrazit s kočárkama?
Budu se těšit. Hodonín a okolí ![]()
Ahoj.
Mi je taky 22 a doma mám 3 měsíční holčičku.
Odkud přesně jsi? Já jsem z Vracova.
Ahoj jsem taky z Hodonína (naproti Kulturáku) doma už mám 4letou, 15měs. dceru a koncem dubna/začátkem května bude přírustek
.
Já jsem přímo z Mikulčic
Budu ráda si někdy vyrazit s mimčama ![]()
Ahoj, jsem taky z Hodonína. Miminko čekáme začátkem června. Chodíte některá na plavání nebo cvičení pro těhotné? Už víte do které porodnice by jste chtěly jít rodit?
Ahojky
my čekáme až přelom srpen/září a začala jsem pomalu uvažovat jak o plavání, tak i cvičení pro těhotné ![]()
Už jsi tam byla?
Kdybyste chtěli, my jsme z Rohatce a ráda s kočárkem s dětma někdy vyrazím na procházku, na kafe a pod ![]()
Já půjdu opět do Kyjova, rodila jsem tam třikrát, první zážitek byl opravdu otřesný, už je to deset elt, naštěstí se polepšily, ale furt je to takové,,,no radši muže sebou ![]()
Já bydlím na Brněnské, ale doufáím, že brzo seženeme bydlení blíž k městu a ke všemu ![]()
Ahojky,
my jsme se dlouho rozhodovali, zda budeme rodit v Kyjově nebo Břeclavi
Nakonec, po dlouhých úvahách a několika návštěvách, zvítězila Břeclav. Přijde mi to tam takové kultivovanější. Nevíš prosím, mám v případě porodu nárok na sanitku do BV? Manžel dojíždí do Brna a pokud by to na mě přišlo v dopoledních hodinách, tak nikoho blízkého v okolí nemám. Slyšela jsem, že sanitka odveze pouze do nejbližší porodnice a těžko říct, zda je to BV či Kyjov. Děkuji moc za info. Tereza