Miminka srpen 2013

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3115
27.12.12 18:39

Miminka Srpen 2013

Ahoj právě dnes jsem zjistila, že jsem těhotná - s termínem začátkem srpna. Ráda bych tímto pozvala ostatní těhulky se stejným termínem, aby neváhaly a zašly do skupiny aby nás na sdílení radosti bylo víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
27.12.12 19:27

Ahojky, já mám termín 25.8., dneska jsem byla na gyndě prvně a už jsem viděla malou fazolku na ulz. To já vím že jsem těhu už od 16.12., kdy jsem měla dostat MZ a nepřišla, tak jsem se hned testla a druhá čárka tam byla krásně viditelná. Čili jsem dneska 5+4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
27.12.12 20:00

@llena gratuluji já mám v srpnu syna a byli mu letos 2 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
27.12.12 20:02

Ahoj holky, já to vím od 12.12. a jsem dnes taky 5+4, strašně moc doufám, že to dobře dopadne a budeme mít doma srpňátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kájííí
27.12.12 20:19

Připojuji se k diskuzi.. :-) já ted zacinám 6 týden těhu, termín mam 24.8. je Vám taky tak zle? je mi pořád na zvracení, bolí mi záda, takže chvíli sedím, ležím, chodím. mam šílenou nechuť. Jinak čekám první mimi a k doktoru jdu až 9.ledna..Doufám, že vše bude ok. :-)

• Citovat
  • Upravit
kájííí
27.12.12 20:20
@kájííí píše:
Připojuji se k diskusi.. :-) já ted zacinám 6 týden těhu, termín mam 24.8. je Vám taky tak zle? je mi pořád na zvracení, bolí mi záda, takže chvíli sedím, ležím, chodím. mam šílenou nechuť. Jinak čekám první mimi a k doktoru jdu až 9.ledna..Doufám, že vše bude ok. :-)
  • Citovat
  • Upravit
3873
27.12.12 20:40

Holky, kdyby některá chtěla, tak máme uzavřenou skupinu TP na přelomu srpna a září 2013 ;) Stačí poslat žádost nebo mně SZ a já vás přidám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
27.12.12 20:40

Ahoj holky, mě vychází termín na 8.8 :) jsem teď 7tt+4 takže 8týdnu, už máme i :srdce:,které bylo 6tt+3,teď jdu na kontrolu 2.1.

Přeji Vám ať vše dopadne dobře!!!
já měla v říjnu ZT v 8tt, tak doufám že ted už to klapne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťa 11
27.12.12 20:44

Ahojky holky, já jdu k doktorce až příští pátek, tak doufám že to tentokrát dobře dopadne a budu mít taky srpňátko ( jako já ) :)

• Citovat
  • Upravit
3115
27.12.12 20:58

Podle mých propočtů bych měla mít termín 6.8. ale těžko říct, jak to nakonec dopadne, každopádně bych byla ráda, kdyby se nám podařil Lev :-D Máme doma už Račici, tý tou dobou bude 2roky a měsíc. Tak jsem na sebe moc zvědavá, jak to zvládnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.12.12 21:11

Jinak co se týká této skupiny, tak až nás tu bude pár, tak skupinu uzavřu, abychom mohly sdílet dle uvážení i intimnější záležitosti. Nicméně pro tuto chvíli nechám skupinu otevřenou pro nově příchozí, abychom se trošku poznaly. Zkušenost z předchozího těhu mi říká, že nechat to otevřený nejde ale udělat to uzavřený od začátku taky není správná cesta. Takže tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marťa 11
27.12.12 21:16

Tak to je hezký že bude mít sourozence :) já jsem si to počítala přez net a měla bych rodit 26.8. Ani si ještě pořádně neuvědomuju že by to mohla být pravda..

• Citovat
  • Upravit
3478
27.12.12 21:31
@llena píše:
Ahoj právě dnes jsem zjistila, že jsem těhotná - s termínem začátkem srpna. Ráda bych tímto pozvala ostatní těhulky se stejným termínem, aby neváhaly a zašly do skupiny aby nás na sdílení radosti bylo víc ;)

ahoj, taky cekam zacatkem srpna, jak to, ze jsi to zjistila az dneska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.12.12 21:38
@Brambůrka10 píše:
ahoj, taky cekam zacatkem srpna, jak to, ze jsi to zjistila az dneska???

No nějak jsme to mimčo plánovali až později, navíc jsme se posledně docela dlouho museli snažit. Poslední MS proběhla někdy koncem října a mezi tím jsem byla na kontrole na gyndě a dr. nic nehlásila. A vzhledem k tomu, že moje cykly jsou obvykle značně nepravidelné, tak jsem tomu nepřikládala žádný velký význam. No ale poslední 3 neděle je mi tak nějak pořád ne úplně dobře od žaludku (to jsem přikládala stresu z vánoc) do toho jsem začala být hoooodně ospalá ( to už jsem začala větřit, páč to bylo v prvním těhu stejné) no a navíc jsem poměrně rychle přibrala (to jsem si zase říkala, že je z jídla před a na vánoce) no ale jak jsem začala být ospalá, tak jsem dnes testla a jaké bylo moje překvapení, když jsem viděla tu dálnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.12.12 19:31

@llena tak to jsi měla dobré zjištění :-) já jsem s tím Teda tentokrát nepočítala, ale jsem moc šťastná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí