Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
8.8.13 09:13

@raduskaX jj, rozumím, já jsem si myslela, že budu rodit před termínem, ptž už jsem taky tak nějak na pokraji sil, ale Dr. mě včera vyvedla z omylu. Nic se mi tam k porodu nechastá, takže si asi pěkně počkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.8.13 09:23

@kaja7
Mně na poslední kontrole dr řekl akorát že hlavička naléhá a nic víc. Od víkendu kdy mi odešla zátka jsem na 2 cm ale jinak se nic neděje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
8.8.13 09:27
To mě řekla Dr. před dvěma týdny, že hlavička už krásně naléhá, ale otevřená jen na spičku…takže to vypadá až na porod v termínu :,(
@raduskaX píše:
@kaja7
Mně na poslední kontrole dr řekl akorát že hlavička naléhá a nic víc. Od víkendu kdy mi odešla zátka jsem na 2 cm ale jinak se nic neděje:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.8.13 09:31

@kaja7
Tak to bylo stejně jako mně. Taky jsem byla před cca dvěma týdny. Teď jsem byla jen na monitoru a příště zas jen monitor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
8.8.13 09:33

@raduskaX tak to se divím, že ti nekontroluje vnitřek, víš, myslím jako hrdlo a otevření 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.8.13 09:41

@kaja7
Mně to taky přijde divný, zvlášť když jsem první porodila předčasně a teď mám cukrovku :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
8.8.13 14:43

Ahoj, holky, tak Toníček se narodil 5.8.,den před termínem.
V pátek kolem půlnoci mi odtekla plodová voda a tak jsem si říkala, že jako druhorodičce mi to poběží jako po másle. Ale ouha :zed: odtekla jen část a tak si mě tu nechali s tím, že mi vyvolají v sobotu kontrakce, které se nedostavily, kapačkami.
Nakonec mi to nepomohlo a až na počáteční bolesti kontrakce zmizely do takové úrovně, že se mi podařilo i usnout.
Byla jsem už velmi vyčerpaná a tak jsem dostala celou neděli na to, dát se fyzicky i psychicky do kupy a že mi v pondělí zavedou piluli přímo do dělohy a ta už porod vyvolá.
No, mezitím jsem stihla být svědkem dalších dvou porodů, kdy první paní křičela až hystericky a mě z toho šly slzy do očí. Druhá rodila shodou okolností kamarádka a i když je prvorodička, zvládala to mnohem líp a já byla ráda, že se neprojevovala tak vehementně jako paní před ní (která nerodila poprvé), protože už tak jsem byla celá nedočkavá na vlastní miminko.
V pondělí ráno přijel znovu za mnou přítel a už se ode mne nehnul, v osm jsem dostala slíbenou piluli a kolem půl deváté nastala konečně změna. Kontrakce nepřicházely pozvolna jako jsem byla zvyklá u 1. porodu, ale hned silně, dvě za sebou a po dvou minutách, chvílema jsem myslela, že bolestí omdlím, ale díky podpoře a skvělému přístupu mého přítele a profesionálům ze zdrav. personálu jsem se nevím jak dostala v 10:20 k svému nádhernému synovi, po asi třech zatlačeních. Jediným okamžikem všechny bolesti a slabost zmizely a po pohledu na to nádherné malé stvoření jsem byla šťastná! :srdce: Dnes mě pustili konečně z porodnice domů, malý prospívá a já už nemyslím na nic jiného, než aby byl i dál takový šikulka a celá rodina si příchod nového tvorečka užíváme. :dance: P. S.: Přítel je pyšný, že má doma silnou ženu, která ty bolesti ustála bez epidurálu a já jsem pyšná, že byl s námi a držel mě za ruku, když se dral syn na svět! :kytka: Přeji vám rychlé a nekomplikované porody, zdravá miminka a podporu partnerů při i po porodu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.8.13 13:32

@Magdushka83
Gratulujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.8.13 13:32

Dámy, rozhodla jsem se, že si dojdu pro maliníkový čaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
9.8.13 20:55

@Magdushka83 gratuluji :kytka: @raduskaX já už jsem dnes kupovala druhý sáček maliníka:-) piju už litr za den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí