Poradna duly
Jana Čurdová
@Fauňulik Já se na něho taky koukala a prej to je dobrá věc
akorát, že tady ten je drahej ne, Já viděla třeba i za 400kč ![]()
@ywettka16 Já přemýšlím, že si ho koupím.. Chtěla bych ho, jestli by mi nepomohl na spaní. Spím jen na břiše a už mi to bolí, tak bych s o něho opírala ![]()
@Fauňulik S tm mám taky problém no…spím taky na břiše a už asi 3 dny pozoruji, že mě víc pobolíva spodek a jak je nafouklej, tak to i tlačí no…ale je krásnej no… ![]()
@ywettka16 Já si myslím, že bych pak na něm spala i normálně
Ještě se musím kouknout po levnějších no, ale četla jsem, že je tento dobrý ![]()
@Fauňulik Já se koukala a fakt se dá ještě sehnat kolem 400kč…ale tady tenhle je pěknej no…no kažfopádně já mám eště tak měsíc čas..aspon teda doufám ![]()
@ywettka16 Já se zase ještě pořád bojím co bude
jestli bude vše ok..
@Fauňulik Jo tak mě to taky děsí no…ale já se budu bát celé těhu..po tech potratech no je to na houby
uvidíme, v pátek jdemena kontrolu a za týden máme ten screeing no…děsí mě to, ale zatím teda je vše o. k. a snad bude vše v pořádku i dál…a ty jsi kolikátý týden???
@ywettka16 já jsem 10 dnes a tento pátek jsem objednana na screening, zdálo se mi to brzo, buhví co semnou budou delat ![]()
@Fauňulik Ono se prej chodí od 10-12 týdne tak si z toho nic nedělej…já se ptala doktorky jestli to pujde už poznat co to bude a tak mě dala uplně na poslední termín víš?
a navíc u nás už taky nják moc datumu nebylo, tak mě dala až tak pozdě… Ničeho se neboj, vše bude o. k. ![]()
Ahoj, já ten kojící polštář mám doma. Ale mě ho šila babička. Normálně jsem si koupila ty kuličky a nechala si ušít takový jakoby rohlík, vnitřní obal a pak dva venkovní, abych mohla střídat. A musím říct, že doma frčí i nadále. Michala se na něm válí, já si ho beru na podložení zad, když čučím v křesle na telku. Akorát spát vnoci se mi nedařilo s ním. Já si dávám mezi kolena malý polštář a zatím to stačí. NEsnáším, když se mi třou holá kolena o sebe ![]()
Ale doporučuju. Já na něj odkládala malou po odkrknutí a pak šla až do postýlky. A pak byl super při lezení, překonávala překážky a naučila se zvedat kolena a začla lozit, místo plazení.
Ale dá se sehnat i levněji. Nebo zkuste fleer a tam vám ho ušijí dle vlastních rozměrů a barev. A kuličky si můžete dodatečně do něj nacpat. I na mimibazaru některé maminky nabízí ručně dělané.
@Fauňulik Vítej ![]()
I když koukám, že jsem zaspala, když jsem tu o víkendu nebyla ![]()
Já čekám taky první miminko a dnes jsem 9+4tt a zítra jdeme na ultrazvuk ![]()
@Kote5 já také nemám rada, když se mi trou kolena o sebe. V posteli usnu jen na břiše ale ![]()
Děkuju
koukám, že se bude hodit, pak na víc veci.. Takovej multifunkční ![]()