Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
19.1.13 11:18

@chijioke Já se taky potím a to strašně, ale někdy to je tak, že mi je chladno a pak se najednou zpotím ani nevím jak :lol: s hormonama nenaděláme nic, ted i strašně často chodím na záchod-připadám si jak nachlazená…je to hrozny, jedeme k našim, tak jdu na malou, po cestě už trpím (cesta trvá asi 15 min) a hned jak dojedeme k našim tak šup a zase musím na malou…hruza a to když jsem třeba v obchodě a tam není záchod no hruza…jsem pak nervozní a protivná atd :x :lol: a je vám třeba ještě špatně? Já jsem 10+6tt a už mi je celkem dobře, jen mi dělá problém káva, cigarety a třeba když jdeme kolem pekárny tak ten vyloženě smrad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.1.13 15:49

@ywettka16, ty smrady si pamatuju z prvniho tehu, to mi taky hodne veci vadilo. Ted potreti uz jsem nejak imunni, nic mi extra neva, akorat jsem spraskala zavinace rovnou z pytliku cestou z obchodu, jakou jsem na nej mela chut. A to jsem po nem asi rok nevzdechla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
19.1.13 16:38

@Endy No já jsem taky po třetí těhotnýá, ale tohle těhu mi dáva zabrat teda hodně…předtím jsem totiž 2× potratila bohužel… No já zase jsem na korbáčky ujetá :P a jinak teda kvašáky no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.1.13 23:03

Tak to já extra chutě nemám :-( Jen mi smrdí syrové maso, takže vaří manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
20.1.13 00:32

@Kote5 Tak mě taky dělá špatně maso to je pravda, ale už je to lepší ted už dokážu i uvařit, ale pořád to není dobrý…ale ochutnává teda přítel…já maso nemužu ani vidět na talíři :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
20.1.13 10:54

Zle mi není, mě jen od začátku přestalo chutnat sladké, čokoláda mi vyloženě smrděla. Teď už je to lepší. Jsem teď 8+2tt a myslím, že se to nějak srovnává. Nejdřív jsem měla chuť na maso, a to i na syrové, teď už míň, teď zase bobíky a pribináčky a jogurty a tak, takže se mi to úspěšně střídá, skoro bych řekla, že den ode dne je to jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
20.1.13 12:05

@psvaca Jo to znám…na začátku těhu jsem nemohla vidět mléčné vyrobky ani čokoládu a zase jsem jedla maso, těstoviny atd…kolem toho 9 týdne se to zase změnilo a jím jen mléčné vyrobky a nemužu ani maso…jinak mě teda pořád smrdí čerstvé maso, káva, cigarety a pořád něco…a jak říkáš je to den ode dne jiné a pokaždé si říkám, že to není možný…ale chutím neporučíme že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
21.1.13 11:28

Takze damy…jsem absolutne nejvic nastvana na celym svete…prave jsem se objednala na 1.UTZ na pristi tyden a vite kolik stoji UTZ…pouhych 50 euro!!! coz je presne 1.250,–…to se uplne pos***… :cert: :cert: :twisted: 8o :think:…no co se da delat…tatinka to vyjde hodne draho takvej potomek…nooo…ale uz tonechci odkladat a jina moznost neni…to je hnus velebnosti… :poblion: :poblion: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.1.13 11:54

@chijioke jakto? Já myslela, že to hradí pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.1.13 12:19

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Dnes jsem 10+0 tt
Od minulého týdne mám průkazku mimi mělo 2,8 mm. TP podle UZ 16.8., podle MS 19.8.2013 :)
Je mi 25 let a je to naše první mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
21.1.13 12:34

@PavlaPir mozna v CR ale ja nejsem v CR. a nemam tu insurenc-pojisteni protoze bych musela platit 3.000,– mesicne na zdravotni pojisteni…coz se uplne zblaznili…uz se tesim do Anglie tam je to o dost lepsi a pro tehu zdarma a mesicne platis zdravotko kolem 450,– to uz neni takovej sok…jo cizina je obcas svinstvo :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
21.1.13 12:36

@Fauňulik ahoj,krasne predstaveni kolektivu :]…tak at se vam s mimi dobre vede a rostete predpisove:] :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.1.13 12:48

@chijioke Tak to je fakt hodně drahý…já za 1 screening nebudu platit nic…jen za fotečky a nebo video, ale jinak ani korunu, ale zase co by jsi pro to mimčo neudělala že? :? :hug: a kdy jdeš příští týden???Já jdu hned v pondělí… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.1.13 12:49

@Fauňulik Ahoj,tak tě tady vítáme…já mám termínek 12.8 a dneska jsem 11+1tt :lol: to máme kousek od sebe, aspon že tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.1.13 12:53

@chijioke Vy také :) Chvilku mi trvalo než jsem se sem propracovala od první stránky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí