Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
21.1.13 19:05

@psvaca ahoj, tak držím palecky :kytka: ať je vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.1.13 20:37

@Kote5 Jé to mě nenapadlo, tak zaukoliji babičku…no i když nevím, v rodině se o těhotenství ještě neví a chceme to říct až to na mě pujde vidět tak uvidíme no :lol: ale kdyžtak ty 400kč obětuji…i když to je hrozny na ty peníze..kojící polštář, těhotenské kalhoty atd 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.1.13 20:44

@ywettka16, koukala jsem na tvuj vybrany kocarek, vypada prima, ale urcite si ho nekde nazivo vyzkousej. Z vlastni zkusenosti vim, ze nafukovaci kola moc nepruzi, spis zalezi na celkovem odpruzeni kocaru. Ja na houpaci kocary nedam dopustit, mimino se na nerovnostech nenatrasa a spousta deti miluje houpani pri usinani…

Kojici polstar jsem mela jen u prvniho ditete (taky jsem musela mit vse, o cem jsem se docetla ;), ale moc jsem na nem nespala a navic se porad nekdo „treti“ pletl mezi mne a manzela. Sel brzy z domu, pouzivala jsem na podpirani bricha normalni polstarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.1.13 20:57

@Endy Já se na něj už koukala a na kolečkách má pružiny na houpání a celkově je dobrej…mám ale ještě čas a třeba se mi zalíbí něco jiného :lol: každopádně jsem ráda, že se líbí :palec: No já taky nechci vše, ale pupek budeme mít přez ty největší vedra tak at nemusím mít peřinu tak bych uvítala ten polštář no…ale uvidíme jak budeme mít penízky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
21.1.13 23:16

Holky, ten kojící polštář má široké využití. Ale chce to zvážit tu cenu. Za 400 bych do toho klidně šla. Ale tím, že mám babičku švadlenu, tak jsem si koupila jen látku a dva zipy a ona mi to ušila. Plus ty kuličky. Ze zbytku jsem si nechala nadělat sedací bobánk, které vřele doporučuji. Dcerka s ena nich ráda válí a sedí, když si hraje. Mě kojící polštář vyhovoval nejvíce ke konci při sezení, když už fakt záda bolela, tak jsem se s ním obskládávala na židli a křesle i gauči. Ale na spaní jsme ho nevyužila. Víc se mi vyplatilo mít více polštářků, menších a těmi jsme se různě vyskládávala, jak pod hlavou, tak pod nohy nebo břichem. Bylo to fajn, že se nezahřívají. Ty kojící polštáře jsou z kuliček, které jsou z polystyrenu a ty hřejí, jak se na tom spí. TAkže na léto moc ne. Ale třeba pod mimčo v zimě, nebo při vyhrazení místa kam smí, případně na obložení rohů nábytku, když dítě začíná lézt byl super. Já polštářky v tuto dobu nejvíce využila. Polštář byl pak hozený u topení, aby se nezranila, když se učila lézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
22.1.13 08:46

@Fauňulik Tak uz za námi. Podle něj jsme 9+1tt, podle ovulace 8+5tt, takže rosteme jako z vody :) Příští týden na krev a 13.2. velký uz. Tak už se zase nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 08:48

Holky a ke kojení jste polštář nevyužívaly? Pro mě to byl neskutečný pomocník u kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 08:50

@chijioke aha já už jsem se lekla, že to tady změnili. No tak to je síla, jako zrovna málo za ten utz nechtějí. To by ti měli dát profi fotku a video v HD kvalitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 09:07

@psvaca jůůů super :kytka: Já jdu také 13.2. na kontrolu do poradny :) Tak se můžeme těsit spolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
22.1.13 09:21

@PavlaPir doufam,ze mi daj fotku zdarma jinak jim tam neco reknu…si za klobouk nedaj :] 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
22.1.13 11:29

Ahoj, holky, dneska mám nějakou lenoru. Nechce se mi nic dělat. No ale budu to muset překonat. Dcerka nemůže být furt doma. Takže po vyspání asi půjdeme ven.

Jinak jak tu řešíte různé ceny vyšetření. Já si u své pojišťovny zařídila Kartu života, jsem u ministerstva vnitra u pojišťovny. A docela se mi protáčí panenky při cenách jednotlivých výkonů. No docela síla. JEště že to neplatím přímo, ale formou pojištění. A to chodím jen na gyndu na prevence + těhotenství, pak obvoďák, ten se platí měsíčně ať tam chodíte nebo ne, oční a občas kožní, jo a zubař. A docela pálky. °V podstatě když bych to rozepsala na měsíc, tak by to vycházelo cca 3000 každý měsíc. A to jen za rok 2012, nepočítám rok 2010, který byl pro nás nešťastný, kdy jsme lítali po vyšetřeních a stejně jsme o miminko přišla. A to potrat byl teda pěkně mastný. To porod je proti tomu nic.

No ještě se z toho nemohu vzpamatovat, kdyžjsem ty sumy uviděla. Ale je pravda, že doktoři z něčeho tak ymusí žít, že? Ten gyndař tam zdrama sedět a čekat na mě nebude, nebo zubař či očař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 11:53

@psvaca Gratuluji že je vše o. k. :kytka: jen tak dál…já jdu na kontrolu v pátek a na velkej ultrazvuk v poondělí a už ted nervypracují no :? ale zase uvidím to moje štěstíčko dvakrát po sobě, to bude super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 11:56

@Kote5 A ty jsi v cizině???Mě totiž ten potrat dělali v nemocnici a já zaplatila jen 30kč a víc po mě nechtěli i antibiotika mi dala a nedávala jsem ani korunu…jinak zubař zo je pálka no, já teda naštěstí mám zuby krásny, ale mamka co trpí ze sestrou a to co platí tata to je mazec a když mi to řekli, tak jsem šla do kolen no :,( jinak já n gyndě platím jen 30 kč a za zrcátko 50 kč jink taky nic…jen na tom velkém ultrazvuku si budu platit za video a za fotečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 11:57
Jakej velkej utrazvuk?
@ywettka16 píše:
@psvaca Gratuluji že je vše o. k. :kytka: jen tak dál…já jdu na kontrolu v pátek a na velkej ultrazvuk v poondělí a už ted nervypracují no :? ale zase uvidím to moje štěstíčko dvakrát po sobě, to bude super :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 12:43

@Fauňulik To je ten 1 screening v tom 10-12 týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí