Poradna duly
Jana Čurdová
Já byla na revizi v dubnu-zamlklé těhu 6+3,pak samovolný potrat začátkem listopadu v 5 týdnu no a ted když jsem byla 11+5 tak taky zamlklé těhu a na revizi jdu zítra…hlavně se holky držte…
a ted mimčo nechci aspon tak rok…neli dýl, už nemám na to nervy a děsí mě to…
nejhorší je, že mi bylo pořád špatně, že mě jen píchalo v podbřišku a to je normální…ani žádny krváciní, špinění a ani prostě bolesti nic… ![]()
Budu držet palečky, aby to příště vyšlo, až budeš chtít. Ale asi je to od tebe rozumné si dát pauzičku. Dát se do kupy, přestat na to myslet. A pak to půjde samo. Třeba zjistí, co ti je a pak ti pomohou. A nebo je to prostě blbá náhoda. I to se stává. Někdy příroda prostě špatně založené těhu sama ukončí. Je blbý, že to bylo u tebe už třikrát, ale třeba to nic neznamená.
@ywettka16
Moc mě to mrzí! Musíš být silná, věřim že se brzo zadaří ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? Jsem v 17.týdnu a TP je 1.8.2013.
Jak čtu ty vaše diskuze a problémy, tak mám obavy o své dítko taky. Mám za sebou 2samovolné potraty a trvalo mi dlouho se z toho dostat. Teď máme 3pokus a jestli to tentokrát nevyjde nevím jestli to zvládnu.
Mám taky bolesti břicha - v podbřišku mírné jako při menzes a pak trochu víš píchání silnější po obou stranách. Doktor mi napsal magne B6 ale nijak se to nelepší. Nevím jestli si mám zvýšit dávku. Beru ještě další vitamíny a nechci děťátku ublížit i když jsou to vitaminy, nepřijde mi to uplně zdravé se tím tak moc cpat.
Po těch dvou potratech mám teď jen strach a šekám jen špatné zprávy. V pátek si mám volat na výsledky trippletestu, jestli to bude zlé. Budu muset čekat až do 19.března - jdu do Veveří superkonsiliární ultrazvuk - toho se taky bojím že tam něco najdou. Tak moc si přeji aby mi to tentokrát vyšlo. Strašně dlouho jsem se z těch potratů dostávala a teď nevím.
Jsem od začátku na neschopence a je to nuda!!! Nejhorší je, že nemám žádnou kamarádku - těhulku k sobě.
Holky všem moc držím pěstičky ať vše dopadne jak si přejete a těm kterým to bohužel nevyšlo taky. Vím čím si procházíte, držte se. Hlavně nebuďte sami, mluvte o tom. Je to bolestivé, ale jak mi říká pan doktor, taková je příroda. Někdy hodně krutá!!!
Držte se…
Alus. k Ahojky…holky už sem nják moc nechodí mají uzavřenou skupinu…Jinak já měla mím mimčo taky v srpnu, ale příroda mi zase těhu ukončila a to už po třetí…ty jsi už daleko a bud v klidu, stres mimču neprospívá a kdyby něco bylo špatně, tak už se to ukáže do toho 12 týdne…vše dopadne dobře a pokud chceš, tak budu ráda, když se pak ozveš jak jsi dopadla
Já mám 14.3. vyšetření v CARu kvuli tem potratum a taky se bojím co a jak bude
a kolik ti le roku a jak dlouho jste se snažili??? ![]()
Ahojik, zjistila jsem o svém dárečku na Mikuláše a hned druhý den mi to paní doktorka potvrdila.
Při prvním těhotenství jsem trpěla anovulační neplodností a malý je vymodlený, jak se říká. Takže, když mi teď vynechala menstruace, říkala jsem si spíš, že je to opět jen nepravidelnost ciklu, u mne zcela normální. Když jsem ale začala pociťovat zvýšenou únavu a bylo mi na zvracení, došlo mi, že je něco jinak. S přítelem jsme spolu osm měsíců, každý máme v péči jednoho syna a tak je miminko neplánované, přišlo opravdu brzy a nečekaně, ale i tak se těšíme a rádi bychom k těm našim dvěma raubířům (6 a 10 let) přivítali malou princeznu. Termín máme 6.8. tak jsem z toho malinko nervózní, poprvé jsem rodila v prosinci a tak mám pořád v hlavě to oblečení… aby miminku nebylo zima, abych ho nepřehřála, však to jistě znáte ![]()
@Magda B. píše:
Ahojik, zjistila jsem o svém dárečku na Mikuláše a hned druhý den mi to paní doktorka potvrdila.
Při prvním těhotenství jsem trpěla anovulační neplodností a malý je vymodlený, jak se říká. Takže, když mi teď vynechala menstruace, říkala jsem si spíš, že je to opět jen nepravidelnost ciklu, u mne zcela normální. Když jsem ale začala pociťovat zvýšenou únavu a bylo mi na zvracení, došlo mi, že je něco jinak. S přítelem jsme spolu osm měsíců, každý máme v péči jednoho syna a tak je miminko neplánované, přišlo opravdu brzy a nečekaně, ale i tak se těšíme a rádi bychom k těm našim dvěma raubířům (6 a 10 let) přivítali malou princeznu. Termín máme 6.8. tak jsem z toho malinko nervózní, poprvé jsem rodila v prosinci a tak mám pořád v hlavě to oblečení… aby miminku nebylo zima, abych ho nepřehřála, však to jistě znáte
Ahojky, tak tě vítám mezi maminama…já už teda k holkám bohužel nepatřím, ale určitě ti gratuluji a neboj bude vše o. k.
a v kolikátem jsi týdnu? ![]()
@ywettka16 Ahoj,tak zatím je vše v pořádku, miminko je čilé. Dnes 19. tt, za třináct dni jdeme na 2. screening na Veveří a do Heliosu na 4D, tak jsem natěšená. Už se snad dozvíme i pohlaví miminka, ale co čtu, že se u porodu z kluka vyklubala holčička a naopak
Nevím, jak moc věřit, že to tak opravdu bude.
@Magda B. píše:
@ywettka16 Ahoj,tak zatím je vše v pořádku, miminko je čilé. Dnes 19. tt, za třináct dni jdeme na 2. screening na Veveří a do Heliosu na 4D, tak jsem natěšená. Už se snad dozvíme i pohlaví miminka, ale co čtu, že se u porodu z kluka vyklubala holčička a naopakNevím, jak moc věřit, že to tak opravdu bude.
Ahoj, no s tim pohlavim, chyba muze nastat…ale na tom 4D se da videt uplne jasnej pindik a pytlik…to je bez diskuze…mrkni na nejaka 4D videa UTZ chlapecku a uvidis…ten 4D je vice mene100%…co jsem videla videa tak pindik bez diskuze uplne jasnej
@Magda B. píše:
@chijioke To bych ráda, už mám chuť na nákup do modra či růžova
Neboj 4D ultrazvuk je 100procentní tak jako už tady zaznělo
Tak jen tak dál…ljá měla puvodně termínek 12.8. ale bohužel…nedá se nic dělat ale bojujeme dál
od kdy cítíš pohyby??? ![]()
@Magda B. píše:
@chijioke To bych ráda, už mám chuť na nákup do modra či růžova
Neboj 4D ultrazvuk je 100procentní tak jako už tady zaznělo
Tak jen tak dál…ljá měla puvodně termínek 12.8. ale bohužel…nedá se nic dělat ale bojujeme dál
od kdy cítíš pohyby??? ![]()
@ywettka16 Jeste je necítím tak intenzivne a pritel je rukou nevnímá, spis si jen vsimnu, kdyz seotočí hrbolu nalevo bricha
Moc sil vam i ostatním s podobnym osudem. Kamaradka prisla take o miminko ale ted uz má doma skoro dvouleteho mrnouska. Ono to jednou vyjít musí!
@Magda B. píše:
@ywettka16 Jeste je necítím tak intenzivne a pritel je rukou nevnímá, spis si jen vsimnu, kdyz seotočí hrbolu nalevo brichaMoc sil vam i ostatním s podobnym osudem. Kamaradka prisla take o miminko ale ted uz má doma skoro dvouleteho mrnouska. Ono to jednou vyjít musí!
Já taky říkám, že to vjít musí…sice to bolí, ale zase říkám, že příroda to udělala takhle a je lepší o to přijít ted než třeba později v těhu…Tak hooodně štěstíčka v těhulkování
musí to být super cítit pohyby ![]()
Ahoj muzu se pridat? Jsem jana a cekam prvni miminko, TP mam na 4.8.2013