Poradna duly
Jana Čurdová
@Fauňulik On někdo říká velkej ultrazvuk, nědo že to je genetika a někdo tomu říka 1 screening no…ale nevadí mě taky někdy nedochází věci hned
![]()
@ywettka16 Mě ani doktor neřekl, že mi tam čeká ultrazvuk totiž, musela jsem si to zjistit tady.. A já to mám spojené s tím, že jsou to teda genetické testy, takže budu nervozní z výsledku.. Ale přítel se jde teda na ten velký ultrazvuk poprvé podívat ![]()
@Fauňulik No muj jde taky se poprvé podívat na prcka a jsem zvědavá jestli z toho bude tak vyřízenej jako já
a ty jsi v kolikátém týdnu:::Mě totiž o tomhle testu v tom 12 týdnu řekla asi až před 10 týdnem víš…
Jsem v 10, mě o něm řekl minulý týden, ale neřekl mi co mě čekán ![]()
@Fauňulik Tak mě taky neřekla co mě čeká…to se neříka aby se ta mamina nestrachovala atd…jinak je to normální vyšetření…sice to trvá dýl a vše tam přeměřují atd, ale dá se říct, že to je velkej ultrazvuk no…jinak krev teda aspon me na ty ruzny nemoce atd brala už doktorka…někdy to berou totiž až na tom velkem ultrazvuka… ![]()
Tak teď jsem vám napsala dlooouhej příspěvek a to moje dítě mi to ceelý samazalo ![]()
Takže první se omlouvám, že jsem tu teď dlouho nebyla. Nějak nebyl čas ![]()
Kooukám, že tu řešíte kojo polštáře. Tak za mne teda musí říct, že to je neocenitelná pomůcka v těhotenství. Já na tom jak spala, tak jsem se tím podpírala u TV. Koneckonců pod hlavou ho máme s Kájinkou do dnes ![]()
Jinak se tu jedna druhé stále ptáte v kolikátém která jste. Co si založit metříky jako mám já?? Alespoň budeme mít všechny přehled ![]()
@ywettka16 a je to tedy jen ultrazvuk a kdyžtak testy jo? Vyšetření ne?
@Fauňulik Jestli se ptáš na prvotrimestrální screening, tak je to ultrazvuk kde probíhá měření všech rozměrů a především se dělá šíjové projasnění plodu, ze kterého jsou zřejmé odchylky od normy, které ukazují na případné vývojové vady. Navíc se k tomu tedy bere krev na pohlavní choroby, krevní skupina tuším se zjistí.
Ahoj holky, tak já se připojím jestli neva
Jsem poprvé v 6TT, tak jsme to vychytali na ty největší pařáky ![]()
Děkuju
Když si vzpomenu na minulý léto teda nic moc.Je super že si tu člověk pokecá.
@Fauňulik Je to jen ultrazvuk jak říká Ilena…ale mě třeba tu krev už brali a mám vše o. k. a ted mě čeká jen ten ultrazvuk… Neboj vše bude v pořádku, hlavně se nenervovat…
![]()