Miminka srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
22.1.13 12:46

@ywettka16 ahá :lol: Jsem ťunta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 12:48

@Fauňulik On někdo říká velkej ultrazvuk, nědo že to je genetika a někdo tomu říka 1 screening no…ale nevadí mě taky někdy nedochází věci hned :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 12:51

@ywettka16 Mě ani doktor neřekl, že mi tam čeká ultrazvuk totiž, musela jsem si to zjistit tady.. A já to mám spojené s tím, že jsou to teda genetické testy, takže budu nervozní z výsledku.. Ale přítel se jde teda na ten velký ultrazvuk poprvé podívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 12:56

@Fauňulik No muj jde taky se poprvé podívat na prcka a jsem zvědavá jestli z toho bude tak vyřízenej jako já :lol: a ty jsi v kolikátém týdnu:::Mě totiž o tomhle testu v tom 12 týdnu řekla asi až před 10 týdnem víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 13:18

Jsem v 10, mě o něm řekl minulý týden, ale neřekl mi co mě čekán :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 13:22

@Fauňulik Tak mě taky neřekla co mě čeká…to se neříka aby se ta mamina nestrachovala atd…jinak je to normální vyšetření…sice to trvá dýl a vše tam přeměřují atd, ale dá se říct, že to je velkej ultrazvuk no…jinak krev teda aspon me na ty ruzny nemoce atd brala už doktorka…někdy to berou totiž až na tom velkem ultrazvuka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.1.13 13:35

Tak teď jsem vám napsala dlooouhej příspěvek a to moje dítě mi to ceelý samazalo :mrgreen:

Takže první se omlouvám, že jsem tu teď dlouho nebyla. Nějak nebyl čas :roll:

Kooukám, že tu řešíte kojo polštáře. Tak za mne teda musí říct, že to je neocenitelná pomůcka v těhotenství. Já na tom jak spala, tak jsem se tím podpírala u TV. Koneckonců pod hlavou ho máme s Kájinkou do dnes :-D

Jinak se tu jedna druhé stále ptáte v kolikátém která jste. Co si založit metříky jako mám já?? Alespoň budeme mít všechny přehled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 13:41

@ywettka16 a je to tedy jen ultrazvuk a kdyžtak testy jo? Vyšetření ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.1.13 13:58

@Fauňulik Jestli se ptáš na prvotrimestrální screening, tak je to ultrazvuk kde probíhá měření všech rozměrů a především se dělá šíjové projasnění plodu, ze kterého jsou zřejmé odchylky od normy, které ukazují na případné vývojové vady. Navíc se k tomu tedy bere krev na pohlavní choroby, krevní skupina tuším se zjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.1.13 14:06

@llena mockrát děkuji :) Mě k tomu nikdo nic neřekl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 14:59

Ahoj holky, tak já se připojím jestli neva :dance: Jsem poprvé v 6TT, tak jsme to vychytali na ty největší pařáky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.1.13 15:01

@Tomáškova vítej ;) já doufám, že nás počasí ušetří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 15:04

Děkuju :mavam: Když si vzpomenu na minulý léto teda nic moc.Je super že si tu člověk pokecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 15:14

@Fauňulik Je to jen ultrazvuk jak říká Ilena…ale mě třeba tu krev už brali a mám vše o. k. a ted mě čeká jen ten ultrazvuk… Neboj vše bude v pořádku, hlavně se nenervovat… :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.1.13 15:15

@llena Promin,ale nják nevím jaké metříky myslíš??? 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí